Νέα

Βασεις 2012....ΕΛΕΟΣ. Ακου βασεις για Μουσουλμάνους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 455
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μου αρεσει που τσακωνεστε με τα ηλιθια τσυριζοαναρχοαπλυτα κομουνοφασισταρια για μια απλη λεξη που λεγεται ΙΣΟΣ !!!!!!

ΙΣΟΝΟΜΙΑ
ΙΣΟΤΗΤΑ
ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Γιατι πρεπει να γινεται αβαντα στον καθε ξενο εδω μεσα για το καθε τι ?
Εχει κοτσια ? διαβαζει ? εχει μυαλο ? ανοικτους οριζοντες ?

ΑΣ ΠΡΟΚΟΨΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΣΩ ΒΥΣΜΑΤΟΣ...

Αυτη ειναι η ελλαδα που πρεσβευει ο καθε Τσιπρας και Παπαρηγοκουβελος για τους ελληνες ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ενταξει τωρα μιλαμε για το πανεπιστημιο συγκεκριμενα...αμα θες να το επεκτεινουμε το θεμα παμε αλλου...οι προνομιουχοι ανηκουν σε αυτο που ονομαζεται κοινωνικη προνοια...ο πολυτεκνος προφανως και δικαιουται καποιες παροχες περισσοτερο απο σενα που εισαι ατεκνος ή απο τον αλλο που εχει 2 παιδια...αυτο υποτιθεται οτι ειναι ενα κοινωνικο κρατος...το πώς εφαρμοζεται αυτο με απωτερο σκοπο την γενικοτερη ευημερια του πληθυσμου ειναι τεραστια συζητηση...γιατι προφανως και δε γινεται οπως θα επρεπε

Kαλα... και τα δαμε τα χαιρια... ασε μας μορε τωρα ... ολοι τα εκμεταλλευονται αυτα για λαμογιες. Ας μη γινοταν πολυτεκνος ο αλλος . Γιατι πρεπει εγω να τον ταιζω? Με ρωτησε οταν αμολουσε κουτσουβελα? Ας εμενε ατεκνος. Αν ηθελα να ταιζω τα κουτσουβελα σωνει και καλα, θα κανα δικα μου να ταιζα τα δικα μου. Δεν θα μενα εγω ατεκνος για να ταιζω τα κουτσουβελα του αλλουνου.
Κοινωνικη προνοια νοειται σε ατομα πραγματικα με αναγκες οπως αποροι, ορφανα, αναπηροι κλπ κλπ. Οχι τωρα καθε μερα εφευρισκουμε και μια κοινωνικη ομαδα. Και αυτο ισχυει παντου. Ανατολιτικη βλαχικη νοοτροπια βολεματος και ησσονος προσπαθειας... Να παρουν το προνομια με δουλεια, οχι ανηκοντας σε μια κολοκατηγορια

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μου αρεσει που τσακωνεστε με τα ηλιθια τσυριζοαναρχοαπλυτα κομουνοφασισταρια για μια απλη λεξη που λεγεται ΙΣΟΣ !!!!!!

ΙΣΟΝΟΜΙΑ
ΙΣΟΤΗΤΑ
ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Γιατι πρεπει να γινεται αβαντα στον καθε ξενο εδω μεσα για το καθε τι ?
Εχει κοτσια ? διαβαζει ? εχει μυαλο ? ανοικτους οριζοντες ?

ΑΣ ΠΡΟΚΟΨΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΣΩ ΒΥΣΜΑΤΟΣ...

Αυτη ειναι η ελλαδα που πρεσβευει ο καθε Τσιπρας και Παπαρηγοκουβελος για τους ελληνες ?

αν θυμαμαι καλα ανηκεις και συ στις προνομιουχες ομαδες ε?
αν διαβασες καλα η πλειοψηφια εδω μεσα αναφερεται σε ΟΛΕΣ τις προνομιουχες ομαδες...αρα και τη δικη σου...γιαυτο μην ξανοιγεσαι γιατι δε σε παιρνει

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
και σε ξαναρωταω...το προβλημα σου ειναι αμα γραψει ο μουσουλμανος 9 και μπει? ο κυπριος δε σε ενοχλει και ολοι οι αλλοι που μπαινουν με τον ιδιο τροπο? ξεμπουκωσε λιγο το κενο αναμεσα στα αυτια σου και διαβασε καλυτερα
ξαναδιαβασε την πρωτη προταση μωρη μπαζοβλαχαρα ελλεηνιδα, εγω δεν κανω ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ, ειτε ειναι μουσουλμανος ειτε κυπριος ειτε αθλητης. τοσο ηλιθια εισαι πια?

Εσυ εισαι αυτη που κανεις τους διαχωρισμους και μαλιστα με ρατσιστικο θρησκευτικο και φασιστικο τροπο αδικωντας τους πραγματικα αξιους μαθητες ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ και προμοταρεις τα ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ επειδη ειναι αλλοθρησκα!

Και τελικα, εαν δεις στο λεξικο,δικαιοσυνη, ισονομια και ισομεταχειριση δεν σημαινουν ΕΥΝΟΪΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ σε κανεναν, ιδιως σε περιπτωσεις θρησκευτικης διαφορετικοτητας!

Αντε βουρλο, θα μας κανεις και μαθηματα....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Kαλα... και τα δαμε τα χαιρια... ασε μας μορε τωρα ... ολοι τα εκμεταλλευονται αυτα για λαμογιες. Ας μη γινοταν πολυτεκνος ο αλλος . Γιατι πρεπει εγω να τον ταιζω? Με ρωτησε οταν αμολουσε κουτσουβελα? Ας εμενε ατεκνος. Αν ηθελα να ταιζω τα κουτσουβελα σωνει και καλα, θα κανα δικα μου να ταιζα τα δικα μου. Δεν θα μενα εγω ατεκνος για να ταιζω τα κουτσουβελα του αλλουνου.
Κοινωνικη προνοια νοειται σε ατομα πραγματικα με αναγκες οπως αποροι, ορφανα, αναπηροι κλπ κλπ. Οχι τωρα καθε μερα εφευρισκουμε και μια κοινωνικη ομαδα. Και αυτο ισχυει παντου. Ανατολιτικη βλαχικη νοοτροπια βολεματος και ησσονος προσπαθειας... Να παρουν το προνομια με δουλεια, οχι ανηκοντας σε μια κολοκατηγορια

οκ....ελα τωρα να μας μαθεις τι θα πει κοινωνικη προνοια και ποιος εχει πραγματικη αναγκη ή οχι...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ε ρε τζαμπο που σας χρειαζεται...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτα δυστυχως ειναι τα αποτελεσματα της Παγκοσμιας Διακυβερνησης των λαων, που στην ουσια σχεδιαστηκε αμεσως μετα το Β' παγκοσμιο πολεμο με σκοπο να ελεξει οικονομικα και πνευματικα τους λαους!!!Παμε στο σημερα....οτι γινεται π.χ. στην Αγγλια(στο θεμα σπουδων), πανε να κανουν και εδω!!!...Ξερετε οτι στην Ελληνικη Επικρατεια την στιγμη αυτη ειναι παραπανω απο 6.000.000 ξενοι, ειτε νομιμοι ειτε παρανομοι;;;..Ας προσεχε η σημερινη πλειονοτητα των Νεοελληνων και να μην εφευγε απο τους Ελληνες!!..Ο σημερινος Νεοελληνας, το μονο που νοιαζεται ειναι να περναει καλα και να αμπελοφιλοσοφει τα προβληματα της κοινωνιας, καταθετωντας την γνωμη του ...μονο και μονο για να δειξει οτι εχει αποψη!!!!Δηλαδη οι περισσοτεροι Νεοελληνες, εκτος απο κουφοι γινανε και ηλιθιοι!!!....Μημπως δεν ειναι ετσι;;;...Αντε τωρα πηγαινετε να γραψετε για καμμια ποτανα και καλα σας ειναι!!!...Ας μην κοιμοσαστε το υπνο το βαθυ τοσα χρονια...ας μην μας χωριζε στο παρελθον η διχονοια(ανεκαθεν στην Ελληνικη Ιστορια απο αρχαιοτατους χρονους) για να μην συνεβαιναν σημερα ολα αυτα και να μην φταναμε σαν κοινωνια στο σημειο αυτο.....
Και λιγα τους ειπες ...... αλλα τι καναμε κι εμεις για ολο αυτο ?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ξαναδιαβασε την πρωτη προταση μωρη μπαζοβλαχαρα ελλεηνιδα, εγω δεν κανω ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ, ειτε ειναι μουσουλμανος ειτε κυπριος ειτε αθλητης. τοσο ηλιθια εισαι πια?

Εσυ εισαι αυτη που κανεις τους διαχωρισμους και μαλιστα με ρατσιστικο θρησκευτικο και φασιστικο τροπο αδικωντας τους πραγματικα αξιους μαθητες ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ και προμοταρεις τα ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ επειδη ειναι αλλοθρησκα!

Και τελικα, εαν δεις στο λεξικο,δικαιοσυνη, ισονομια και ισομεταχειριση δεν σημαινουν ΕΥΝΟΪΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ σε κανεναν, ιδιως σε περιπτωσεις θρησκευτικης διαφορετικοτητας!

Αντε βουρλο, θα μας κανεις και μαθηματα....

ωχου ρε μεμο...ξεκαβαλα...διαβασε τι εχω γραψει και μεχρι να καταλαβεις ακριβως τι λεω μη με ξαναενοχλησεις...πραγματικα...εχει πολυ ζεστη για να ασχολουμαι με το στενο μυαλο σου...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
γιαυτο να προσεχεις το ντελικατο κωλαρακι σου μη στο κανω διατρητο

εχεις δει πως χυνει μεσα στη θαλασσα η φαλαινα κ περναει το θυληκο κ μαζευει τα ψωλοχυματα του απο τον ωκεανο?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ωχου ρε μεμο...ξεκαβαλα...διαβασε τι εχω γραψει και μεχρι να καταλαβεις ακριβως τι λεω μη με ξαναενοχλησεις...πραγματικα...εχει πολυ ζεστη για να ασχολουμαι με το στενο μυαλο σου...
κανε κωλοτουμπες τωρα, σκατορατσιστρια ..... ουστ λεμε

Επισκέπτης
Αχιλλεάκο πολύ ανοίγεσαι κ κάποιος θα στο βρέξει το κωλαράκι στο τέλος να ξέρεις. :s&m_1:

φοιτητακο φουκαρα κοιταξε το δικο σου κωλαρακι καλυτερα που παπαρολογεις με ξενες πλατες. Καποια στιγμη αυτες οι ξενες πλατες δεν θα μπορουν να σε ταιζουν για να καθεσαι και θα εχεις προβληματα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το μέτρο μια χαρά σωστό είναι μην λέμε μαλακίες....γιατί όντως κάποιοι χρειάζονται ενίσχυση,όπως αμέα επειδή δυσκολεύονται για διάφορους λόγους,άτομα άλλων εθνικοτήτων που δεν γνωρίζουν τόσα καλά την γλώσσα κ συνεπώς έχουν μεγάλη δυσκολία να γράψουν καλά σε έκθεση,αρχαία κ κείμενα.

ΓΙα κάτι Κύπριους,έλληνες του εξωτερικού κ ''αθλητές'' το μέτρο μοριοδότησης είναι απαράδεκτο.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Αυτα δυστυχως ειναι τα αποτελεσματα της Παγκοσμιας Διακυβερνησης των λαων, που στην ουσια σχεδιαστηκε αμεσως μετα το Β' παγκοσμιο πολεμο με σκοπο να ελεξει οικονομικα και πνευματικα τους λαους!!!Παμε στο σημερα....οτι γινεται π.χ. στην Αγγλια(στο θεμα σπουδων), πανε να κανουν και εδω!!!...Ξερετε οτι στην Ελληνικη Επικρατεια την στιγμη αυτη ειναι παραπανω απο 6.000.000 ξενοι, ειτε νομιμοι ειτε παρανομοι;;;..Ας προσεχε η σημερινη πλειονοτητα των Νεοελληνων και να μην εφευγε απο τους Ελληνες!!..Ο σημερινος Νεοελληνας, το μονο που νοιαζεται ειναι να περναει καλα και να αμπελοφιλοσοφει τα προβληματα της κοινωνιας, καταθετωντας την γνωμη του ...μονο και μονο για να δειξει οτι εχει αποψη!!!!Δηλαδη οι περισσοτεροι Νεοελληνες, εκτος απο κουφοι γινανε και ηλιθιοι!!!....Μημπως δεν ειναι ετσι;;;...Αντε τωρα πηγαινετε να γραψετε για καμμια ποτανα και καλα σας ειναι!!!...Ας μην κοιμοσαστε το υπνο το βαθυ τοσα χρονια...ας μην μας χωριζε στο παρελθον η διχονοια(ανεκαθεν στην Ελληνικη Ιστορια απο αρχαιοτατους χρονους) για να μην συνεβαιναν σημερα ολα αυτα και να μην φταναμε σαν κοινωνια στο σημειο αυτο.....

αλλος τρελος απο δω, γεμισαμε τρελους και αδερφες  :idiot:

Pierrot Lunaire

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Το θεμα δεν ειναι αν ειναι μουσουλμανοι, κυπριοι, αθλητες ή αν ειναι ενα μικρο ποσοστο. Το θεμα ειναι η συνολικη προβληματικη της ελληνικης κοινωνιας και νοοτροπιας η οποια αντανακλαται και στο πανεπιστημιο.

Να εισαγεται δηλαδη κανεις σε ενα τμημα με ενα συστημα που βασιζεται σε εξετασεις που δινει μια φορα (και οχι στις συνολικες του επιδοσεις), σε προσφορα και ζητηση, γεωγραφικα κριτηρια, "κοινωνικα" κλπ.

Να φοιτα σε ενα τμημα οπου αποφασιζουν μειοψηφιες για θεματα που δεν τους αφορουν, οπου γινεται αλισβερισι κομματικο, οικονομικο, γκομενικο. Οπου οι υπαλληλοι μετεχουν στην εκλογη πρυτανη. Οπου υπαρχει ασυλο για εγκληματικες ενεργειες.

Ολοι οσοι θελουν, σπουδαζουν κατι. Φοιτητες μαθηματικου εχοντας γραψει μαθηματικα 7. Φοιτητες ιστορικου με ιστορια 6 κτλ. Ολοι οσοι θελουν, με τον ενα ή τον αλλο τροπο καποια στιγμη αποφοιτουν. Σχεδον ολοι σπουδαζουν γιατι θεωρουν οτι θα βρουν δουλεια, ανεξααρτητα αν το αντικειμενο τους ενδιαφερει ή οχι.

Αποτελεσμα: Παρα πολλοι πτυχιουχοι χαμηλου επιπεδου και φυσικα ανεργοι.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το πιο ωραιο το ειπε ο κασιδιαρης οταν ειπε στη βουλη να παρουν ολοι αυτοι που το παιζουν αριστεροι απο 10 πακιστανους σπιτι τους και μετα το ξανασυζηταμε για προνομια κλπ...

σημειωνω ΔΕΝ ειμαι χρυση αυγη...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
και σε ξαναρωταω...το προβλημα σου ειναι αμα γραψει ο μουσουλμανος 9 και μπει? ο κυπριος δε σε ενοχλει και ολοι οι αλλοι που μπαινουν με τον ιδιο τροπο? ξεμπουκωσε λιγο το κενο αναμεσα στα αυτια σου και διαβασε καλυτερα

ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΕΝΟΧΛΕΙ!!! Ποοποπο ρε πουστη μου ζαλαδα εισαι !

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
φοιτητακο φουκαρα κοιταξε το δικο σου κωλαρακι καλυτερα που παπαρολογεις με ξενες πλατες. Καποια στιγμη αυτες οι ξενες πλατες δεν θα μπορουν να σε ταιζουν για να καθεσαι και θα εχεις προβληματα.
Πού το ξέρεις ρε μαλάκα;;;;

Έχεις ιδέα για τα περιουσιακά μου,στην εφορία δουλεύεις;;; :2funny: :2funny:

Σκούξεεεεεεεεεεεεεεε!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom