mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Γιατι αλλιως τι θα κανεις φαιλαινα?
Θα κατσεις στα ποδια μας και θα μας λιωσεις?
να σου πω? την εχεις δει attention whore του φορουμ?
Γιατι αλλιως τι θα κανεις φαιλαινα?
Θα κατσεις στα ποδια μας και θα μας λιωσεις?
βρε αντε και τσιμπουκωσου ρε μαλακομπουκωμα που θα με πεις και καθυστερημενο η με συμπονας...
Ελα να σου δειξω που την εχω την συμπονοια σου εσενα και του καθενος μαλακιστηρι του μαλακοπιτουρα
άντε τι?τους χαρακτηρισμους τους πεταξες πρωτη εσυ και θα σου μιλαω οπως θελω αναλογα το πως μιλας κι εσυ !!!!
αντε ..........
το πουλι σου καταφερνεις να το δεις οταν κατουρας?
Η εύνοια με την εισαγωγή του σταματάει...και αν θέλει να τελειώσει ας το φροντίσει.Μα αδερφε αν δεν ξερει αρκετα καλα ελληνικα δεν πρεπει να μπει ΚΑΘΟΛΟΥ σε ελληνικο πανεπιστημιο. Τι θα κανει εκει? Θα εχει ευνοια και στους βαθμους των μαθηματων και στις εξεταστικες? Οι αλλοι μαλακες θα ειναι?
Εγω μπορω να μπω σε τουρκικο πανεπιστημιο αν δεν ξερω τουρκικα? Σε γερμανικο χωρις γερμανικα? Τι θα τους πω? Καντε μου ρυθμιση επειδη δεν ξερω καλα την γλωσσα?
Να δινουν τις πανελληνιες εξετασεις στα αγγλικα οκ, με την προυποθεση ομως οτι θα σκαμπαζουν και αρκετα ελληνικα και οτι μεχρι να μπουν στο πανεπιστημιο θα εχουν κανει εντατικα μαθηματα ελληνικης γλωσσας για να ανταπεξελθουν. Αλλιως δεν υπαρχει κανενας λογος να μπουν σε ελληνικο πανεπιστηνιο.
τους χαρακτηρισμους τους πεταξες πρωτη εσυ και θα σου μιλαω οπως θελω αναλογα το πως μιλας κι εσυ !!!!
αντε ..........
το πουλι σου καταφερνεις να το δεις οταν κατουρας?
ε τι?απο ποτε το ΑΜΕΑ ειναι το ιδιο με την ηλιθια? δηλαδη αμα το κρατος σου ειχε αναγνωρισει το προβλημα δεν θα υπηρχε θεμα και θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω? απο ποτε ειναι προσβολη το ΑΜΕΑ? μαζεψου λιγο ε...
περισσοτερο απο οτι εσυ καταφερνεις να δεις την κλειτοριδα σου απο την κοιλουμπα!
οκ...τωρα απλα ηρεμησα οτι δε με ξερεις ουτε εξ αποστασεως
ευχαριστω
άντε τι?
Ρε διαβολοζιζάνιο...
απο ποτε εχεις να δεις πουλι ρε κακομοιρα?
και δεν εννοω τα κοτοπουλα που καταβροχθιζεις
Δεν πειραζει! Σε ξερουν αλλοι
Μπαλονιιιι
φίλε δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο μάλλον παραείναι αδύνατη η συγκεκριμένη ;)Δεν πειραζει! Σε ξερουν αλλοι
Μπαλονιιιι
τι συγκινητικο που ενδιαφερεσαι για την ποιοτητα και τη συχνοτητα της σεξουαλικης μου ζωης
εμενα παλι στ' αρχιδια μου απο ποτε εχεις να γαμησεις...
Μα αδερφε αν δεν ξερει αρκετα καλα ελληνικα δεν πρεπει να μπει ΚΑΘΟΛΟΥ σε ελληνικο πανεπιστημιο. Τι θα κανει εκει? Θα εχει ευνοια και στους βαθμους των μαθηματων και στις εξεταστικες? Οι αλλοι μαλακες θα ειναι?
Εγω μπορω να μπω σε τουρκικο πανεπιστημιο αν δεν ξερω τουρκικα? Σε γερμανικο χωρις γερμανικα? Τι θα τους πω? Καντε μου ρυθμιση επειδη δεν ξερω καλα την γλωσσα?
Να δινουν τις πανελληνιες εξετασεις στα αγγλικα οκ, με την προυποθεση ομως οτι θα σκαμπαζουν και αρκετα ελληνικα και οτι μεχρι να μπουν στο πανεπιστημιο θα εχουν κανει εντατικα μαθηματα ελληνικης γλωσσας για να ανταπεξελθουν. Αλλιως δεν υπαρχει κανενας λογος να μπουν σε ελληνικο πανεπιστηνιο.
Mounitsa ... ή όπως αυτοαποκαλείσαι, εδώ και κάτι ώρες αρκετοί υποστηρίζουν μια άποψη αντελώς διαφορετική από τη δική σου.
Και εσύ στην καλύτερη τους λές ότι δεν είναι εισικοί για να έχουν άποψη και με κάποιους άλλους έχεις πιάσει τα μπινελίκια και τις μειωτικές προσωπικές προσβολές.
Ψυχραιμία, απόψεις λέμε.
Και ίσως κάποιοι από εμάς να είμαστε και αρκετά σχετικοί.
Μην ενοχλείτε τα παιδάκια όταν παίζουν, Παλακίδα μου.