Νέα

Βασεις 2012....ΕΛΕΟΣ. Ακου βασεις για Μουσουλμάνους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 455
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
βρε αντε και τσιμπουκωσου ρε μαλακομπουκωμα που θα με πεις και καθυστερημενο η με συμπονας...

Ελα να σου δειξω που την εχω την συμπονοια σου εσενα και του καθενος μαλακιστηρι του μαλακοπιτουρα

οτι πεις

να παιρνεις τα φαρμακα σου

και να μην καθεσαι πολλες ωρες μπροστα στον υπολογιστη

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μα αδερφε αν δεν ξερει αρκετα καλα ελληνικα δεν πρεπει να μπει ΚΑΘΟΛΟΥ σε ελληνικο πανεπιστημιο. Τι θα κανει εκει? Θα εχει ευνοια και στους βαθμους των μαθηματων και στις εξεταστικες? Οι αλλοι μαλακες θα ειναι?
Εγω μπορω να μπω σε τουρκικο πανεπιστημιο αν δεν ξερω τουρκικα? Σε γερμανικο χωρις γερμανικα? Τι θα τους πω? Καντε μου ρυθμιση επειδη δεν ξερω καλα την γλωσσα?

Να δινουν τις πανελληνιες εξετασεις στα αγγλικα οκ, με την προυποθεση ομως οτι θα σκαμπαζουν και αρκετα ελληνικα και οτι μεχρι να μπουν στο πανεπιστημιο θα εχουν κανει εντατικα μαθηματα ελληνικης γλωσσας για να ανταπεξελθουν. Αλλιως δεν υπαρχει κανενας λογος να μπουν σε ελληνικο πανεπιστηνιο.
Η εύνοια με την εισαγωγή του σταματάει...και αν θέλει να τελειώσει ας το φροντίσει. :coffee:

Η διευκόλυνση στο να μπει δεν είναι λάθος...τραβάτε Θράκη να δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται η μουσουλμανική μειονότητα...σε καταυλισμούς ζουν οι μισοί τουλάχιστον.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τους χαρακτηρισμους τους πεταξες πρωτη εσυ και θα σου μιλαω οπως θελω αναλογα το πως μιλας κι εσυ !!!!

αντε ..........

απο ποτε το ΑΜΕΑ ειναι το ιδιο με την ηλιθια? δηλαδη αμα το κρατος σου ειχε αναγνωρισει το προβλημα δεν θα υπηρχε θεμα και θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω? απο ποτε ειναι προσβολη το ΑΜΕΑ? μαζεψου λιγο ε...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
απο ποτε το ΑΜΕΑ ειναι το ιδιο με την ηλιθια? δηλαδη αμα το κρατος σου ειχε αναγνωρισει το προβλημα δεν θα υπηρχε θεμα και θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω? απο ποτε ειναι προσβολη το ΑΜΕΑ? μαζεψου λιγο ε...
ε τι? :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε διαβολοζιζάνιο... :birdman:

%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82.png

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
απο ποτε εχεις να δεις πουλι ρε κακομοιρα?

και δεν εννοω τα κοτοπουλα που καταβροχθιζεις

τι συγκινητικο που ενδιαφερεσαι για την ποιοτητα και τη συχνοτητα της σεξουαλικης μου ζωης :)
εμενα παλι στ' αρχιδια μου απο ποτε εχεις να γαμησεις...

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Mounitsa ... ή όπως αυτοαποκαλείσαι, εδώ και κάτι ώρες αρκετοί υποστηρίζουν μια άποψη εντελώς διαφορετική από τη δική σου.
Και εσύ στην καλύτερη τους λές ότι δεν είναι ειδικοί για να έχουν άποψη και με κάποιους άλλους έχεις πιάσει τα μπινελίκια και τις μειωτικές προσωπικές προσβολές.
Ψυχραιμία, απόψεις λέμε.
Και ίσως κάποιοι από εμάς να είμαστε και αρκετά σχετικοί.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν πειραζει! Σε ξερουν αλλοι  :2funny:
Μπαλονιιιι  :2funny:
φίλε δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο μάλλον παραείναι αδύνατη η συγκεκριμένη ;)

και εκτός αυτού εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός :)

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
τι συγκινητικο που ενδιαφερεσαι για την ποιοτητα και τη συχνοτητα της σεξουαλικης μου ζωης :)
εμενα παλι στ' αρχιδια μου απο ποτε εχεις να γαμησεις...

στα ποια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πουσταρα εισαι δηλαδη?

ακομα χειροτερα δηλαδη, και χοντρελω και πουστρα  :2funny: :2funny: :2funny:

Pierrot Lunaire

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Μα αδερφε αν δεν ξερει αρκετα καλα ελληνικα δεν πρεπει να μπει ΚΑΘΟΛΟΥ σε ελληνικο πανεπιστημιο. Τι θα κανει εκει? Θα εχει ευνοια και στους βαθμους των μαθηματων και στις εξεταστικες? Οι αλλοι μαλακες θα ειναι?
Εγω μπορω να μπω σε τουρκικο πανεπιστημιο αν δεν ξερω τουρκικα? Σε γερμανικο χωρις γερμανικα? Τι θα τους πω? Καντε μου ρυθμιση επειδη δεν ξερω καλα την γλωσσα?

Να δινουν τις πανελληνιες εξετασεις στα αγγλικα οκ, με την προυποθεση ομως οτι θα σκαμπαζουν και αρκετα ελληνικα και οτι μεχρι να μπουν στο πανεπιστημιο θα εχουν κανει εντατικα μαθηματα ελληνικης γλωσσας για να ανταπεξελθουν. Αλλιως δεν υπαρχει κανενας λογος να μπουν σε ελληνικο πανεπιστηνιο.

συμφωνω με αυτο για τη γλωσσα. Ενα επιπεδο ελληνικων ειναι απαραιτητο. Στην ιταλια πχ οι ελληνες πηγαινουν και τον πρωτο χρονο μαθαινουν τη γλωσσα. Το ιδιο συνεβαινε παλια και γερμανια...πλεον σου ζητανε γερμανικα κατευθειαν.
Και στα ελληνικα πανεπιστημια ομως ερχονται αρκετοι ξενοι χωρις να μιλανε τελεια.

Ειχα γνωρισει μια σερβα, 1.80, ξανθο, κορμαρα, :tits: η οποια επαιρνε υποτροφια απο σερβια για να σπουδασει εδω. Τελικα μετα απο ενα χρονο εφυγε γιατι δεν την παλευε με τη γλωσσα και δεν ειχε περασει σχεδον τιποτα... δυστυχως...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Mounitsa ... ή όπως αυτοαποκαλείσαι, εδώ και κάτι ώρες αρκετοί υποστηρίζουν μια άποψη αντελώς διαφορετική από τη δική σου.
Και εσύ στην καλύτερη τους λές ότι δεν είναι εισικοί για να έχουν άποψη και με κάποιους άλλους έχεις πιάσει τα μπινελίκια και τις μειωτικές προσωπικές προσβολές.
Ψυχραιμία, απόψεις λέμε.
Και ίσως κάποιοι από εμάς να είμαστε και αρκετά σχετικοί.

2 ατομα εχω μπινελικωσει...αν και δεν το λες και μπινελικι αυτο αλλα τες παν...και τα μπινελικια δεν αφορουν καθολου στις αποψεις που εχουμε εκφρασει μεχρι στιγμης ως προς το θεμα που υποτιθεται συζητιεται...κανω λαθος?με αυτους που διαφωνησα ή συμφωνησα εληξε το θεμα... ;)

Μην ενοχλείτε τα παιδάκια όταν παίζουν, Παλακίδα μου.  

χαιρετε αγιε :)
εχετε απολυτο δικιο...η ηλιθιοτητα σε σχεση με το μεγεθος του συμπαντος ειναι ατερμονη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom