Νέα

Βασεις 2012....ΕΛΕΟΣ. Ακου βασεις για Μουσουλμάνους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 455
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μητσο εχεις αναφερθει αναριθμητες φορες ως προς το θεμα ΑΜΕΑ ναι? οποτε σε συνεφερε προφανως...επισης οπως πριν λιγο εγραψες εκανες ολες τις εξετασεις που απαιτουνταν για να χαρακτηριστεις ΑΜΕΑ...και απλα δεν στο αναγνωρισαν για τους δικους τους λογους...καλλιστα θα μπορουσες να ανηκεις στην ομαδα των ΑΜΕΑ απλα ΕΤΥΧΕ και δεν ανηκεις...ασε τις μαγκιες κλανιες σε μενα λοιπον...αν εσυ το θεωρεις προσβολη αυτο ειναι δικο σου ζορι...και οι καρκινοπαθεις παιρνουν το 80% αναπηρια αυτο τι σημαινει? οτι τους χλευαζουμε ή τους κοροϊδεουμε?
και αυτο το "εδω καλα καλα δεν τους λεμε" δεν ισχυει...ΑΜΕΑ τους λεμε...ΑΜΕΑ ονομαζονται..και σε ολες τις υπηρεσιες ως ΑΜΕΑ εξυπηρετουνται...δε μας παρατατε με τα πολιτικως ορθως λεω εγω?
Σε συνεφερε ΠΟΥ ?

Υπαρχει ολοκληρη φαση που αγνοεις και σιγουρα δεν θα κατσω να εξιστορησω σε ενα ματσο μαλακιστηρια, οποτε βουλωσε το και παρατα με

Για μαζεψου λιγο λεμε .....

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Δεν θα το πάρω ως βρισιά πάντως σε καμία περίπτωση...πόσο μάλλον αν είναι κάποιος κιόλας.

Όπως το πε κ η μουνίτσα:

''δε μας παρατατε με τα πολιτικως ορθως λεω εγω;''

και τις βλακώδεις μικροαστικές αντιλήψεις.....προσθέτω.

τι ειναι αυτα που λες βρεεε πουστη!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ρε αμορφωτε εκει που εβαλες το κομμα διαβαζεται λαθος η προταση
δε χρειαζεται να ναι κανεις γιατρος για να καταλαβει οτι ειστε και οι 2 για δεσιμο
Δειξε μου, που το λεει αυτο που μου γραφεις αρχικα; Αν θελεις να μου κανεις μια παρατηρηση, να εισαι σε θεση να μου την αποδειξεις!!!...Τελος μην λησμονεις ποτε οτι οι ηλιθιοι ειναι η πρωτη υλη για παραγωγη δουλων!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σε συνεφερε ΠΟΥ ?

Υπαρχει ολοκληρη φαση που αγνοεις και σιγουρα δεν θα κατσω να εξιστορησω σε ενα ματσο μαλακιστηρια, οποτε βουλωσε το και παρατα με

Για μαζεψου λιγο λεμε .....

ρε ανθρωπε...μια ερωτηση και πραγματικα ξεφορτωσου με...εχεις αναφερει επισταμενως για ζητημα στην ακοη και στη βαδηση ναι ή ου? ειναι παραλογο δηλαδη που ειπα το ΑΜεΑ?πριν λιγο δεν εγραψες οτι κινησες τη διαδικασια για να χαρακτηριστεις ΑΜεΑ και ηταν ανεπιτυχης?? προσβολη ειναι αυτο που ειπα δηλαδη? ημαρτον...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
pop_corn_3D.gif
και άργησα μάλιστα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε αμορφωτε εκει που εβαλες το κομμα διαβαζεται λαθος η προταση

δε χρειαζεται να ναι κανεις γιατρος για να καταλαβει οτι ειστε και οι 2 για δεσιμο
χμμμμμμ εσυ δεν μας λες τι εισαι και ανησυχω..... για δεσιμο η για λυσιμο ?

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36

ειρηνη πασι :)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε ανθρωπε...μια ερωτηση και πραγματικα ξεφορτωσου με...εχεις αναφερει επισταμενως για ζητημα στην ακοη και στη βαδηση ναι ή ου? ειναι παραλογο δηλαδη που ειπα το ΑΜεΑ?πριν λιγο δεν εγραψες οτι κινησες τη διαδικασια για να χαρακτηριστεις ΑΜεΑ και ηταν ανεπιτυχης?? προσβολη ειναι αυτο που ειπα δηλαδη? ημαρτον...
Μα ναι,όταν το λες είναι η προσβολή.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Δειξε μου, που το λεει αυτο που μου γραφεις αρχικα; Αν θελεις να μου κανεις μια παρατηρηση, να εισαι σε θεση να μου την αποδειξεις!!!...Τελος μην λησμονεις ποτε οτι οι ηλιθιοι ειναι η πρωτη υλη για παραγωγη δουλων!

ρε μπαμπουινε ποσο βλακας εισαι πια?

ολα αναλυτικα τα θελεις?

"Απο τον γιατρο σου, του δινεις οδηγιες;"  το κομμα εκει δεν ειναι σωστο

δημοτικο δεν εβγαλες?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε μπαμπουινε ποσο βλακας εισαι πια?

ολα αναλυτικα τα θελεις?

"Απο τον γιατρο σου, του δινεις οδηγιες;"  το κομμα εκει δεν ειναι σωστο

δημοτικο δεν εβγαλες?
Το γαμωκομα σε πειραξε εσενα ?

Α καλαααααααααααααααααααααα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μα ναι,όταν το λες είναι η προσβολή.

ενω το να κινεις διαδικασια για να αναγνωριστεις ΑΜεΑ δεν ειναι ε? ο χαρακτηρισμος σας μαρανε...ξερω οτι χιουμοριζεις μπαι δε γουει
:birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom