pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Α αυτό δεν το ξέρα,θενκς.πλεον σημαινει ατομα με αναπηρια
Τελικά το bou σε (επι)μορφώνει κιόλας πολλές φορές.
Α αυτό δεν το ξέρα,θενκς.πλεον σημαινει ατομα με αναπηρια
Σε συνεφερε ΠΟΥ ?μητσο εχεις αναφερθει αναριθμητες φορες ως προς το θεμα ΑΜΕΑ ναι? οποτε σε συνεφερε προφανως...επισης οπως πριν λιγο εγραψες εκανες ολες τις εξετασεις που απαιτουνταν για να χαρακτηριστεις ΑΜΕΑ...και απλα δεν στο αναγνωρισαν για τους δικους τους λογους...καλλιστα θα μπορουσες να ανηκεις στην ομαδα των ΑΜΕΑ απλα ΕΤΥΧΕ και δεν ανηκεις...ασε τις μαγκιες κλανιες σε μενα λοιπον...αν εσυ το θεωρεις προσβολη αυτο ειναι δικο σου ζορι...και οι καρκινοπαθεις παιρνουν το 80% αναπηρια αυτο τι σημαινει? οτι τους χλευαζουμε ή τους κοροϊδεουμε?
και αυτο το "εδω καλα καλα δεν τους λεμε" δεν ισχυει...ΑΜΕΑ τους λεμε...ΑΜΕΑ ονομαζονται..και σε ολες τις υπηρεσιες ως ΑΜΕΑ εξυπηρετουνται...δε μας παρατατε με τα πολιτικως ορθως λεω εγω?
Δεν θα το πάρω ως βρισιά πάντως σε καμία περίπτωση...πόσο μάλλον αν είναι κάποιος κιόλας.
Όπως το πε κ η μουνίτσα:
''δε μας παρατατε με τα πολιτικως ορθως λεω εγω;''
και τις βλακώδεις μικροαστικές αντιλήψεις.....προσθέτω.
για καποιο λογο με εκανες και γελασα με αυτο το ποστ και ανησυχω
Δειξε μου, που το λεει αυτο που μου γραφεις αρχικα; Αν θελεις να μου κανεις μια παρατηρηση, να εισαι σε θεση να μου την αποδειξεις!!!...Τελος μην λησμονεις ποτε οτι οι ηλιθιοι ειναι η πρωτη υλη για παραγωγη δουλων!ρε αμορφωτε εκει που εβαλες το κομμα διαβαζεται λαθος η προταση
δε χρειαζεται να ναι κανεις γιατρος για να καταλαβει οτι ειστε και οι 2 για δεσιμο
τι ειναι αυτα που λες βρεεε πουστη!!!
Για μαζεψου λιγο λεμε .....
Σε συνεφερε ΠΟΥ ?
Υπαρχει ολοκληρη φαση που αγνοεις και σιγουρα δεν θα κατσω να εξιστορησω σε ενα ματσο μαλακιστηρια, οποτε βουλωσε το και παρατα με
Για μαζεψου λιγο λεμε .....
χμμμμμμ εσυ δεν μας λες τι εισαι και ανησυχω..... για δεσιμο η για λυσιμο ?ρε αμορφωτε εκει που εβαλες το κομμα διαβαζεται λαθος η προταση
δε χρειαζεται να ναι κανεις γιατρος για να καταλαβει οτι ειστε και οι 2 για δεσιμο
Ποιό; Αυτό που λέγατε ότι θα με σκίσει στα δύο και τελικά ούτε που το κατάλαβα το σκουληκάκι;
Μα ναι,όταν το λες είναι η προσβολή.ρε ανθρωπε...μια ερωτηση και πραγματικα ξεφορτωσου με...εχεις αναφερει επισταμενως για ζητημα στην ακοη και στη βαδηση ναι ή ου? ειναι παραλογο δηλαδη που ειπα το ΑΜεΑ?πριν λιγο δεν εγραψες οτι κινησες τη διαδικασια για να χαρακτηριστεις ΑΜεΑ και ηταν ανεπιτυχης?? προσβολη ειναι αυτο που ειπα δηλαδη? ημαρτον...
;)Πρόσχωμεν
ειρηνη πασι
Δειξε μου, που το λεει αυτο που μου γραφεις αρχικα; Αν θελεις να μου κανεις μια παρατηρηση, να εισαι σε θεση να μου την αποδειξεις!!!...Τελος μην λησμονεις ποτε οτι οι ηλιθιοι ειναι η πρωτη υλη για παραγωγη δουλων!
Που δουλεύει αυτή;
Κάνα τηλεφωνάκι παίζει;
Το γαμωκομα σε πειραξε εσενα ?ρε μπαμπουινε ποσο βλακας εισαι πια?
ολα αναλυτικα τα θελεις?
"Απο τον γιατρο σου, του δινεις οδηγιες;" το κομμα εκει δεν ειναι σωστο
δημοτικο δεν εβγαλες?
Τελευταία φορά εθεάθη στο Illusions. ;)Που δουλεύει αυτή;
Κάνα τηλεφωνάκι παίζει;
Μα ναι,όταν το λες είναι η προσβολή.
εισαι μεγαλη παρτολα τελικα
30 ποντοι και δεν καταλαβες τιποτα