Νομίζω ήρθε η ωρα να μιλησω για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους.
Η κοπελα δεν εχει
κανενα προβλημα υγειας, Τελος!!! Αυτό είναι σιγουρο και δεν δεχετε αμφισβητησης.
Τωρα γιατι εγινε τοσος ντορος με την συγκεκριμενη κοπελα η σκεψη που κανω είναι απλη και απολυτως λογικη. Μεχρι πριν λιγο καιρο και πριν την δωσει ο φιλος Αρίσταρχος (λογω υπρβολικου ζηλου ενημερωσης), την Βανεσα την εβρισκαν μονο οσοι την ηξεραν καθως δεν υπηρχε στο site που διαφημηζοταν ουτε το τηλεφωνο της , ουτε το mail της!!!
Οσοι την ηξεραν κρατουσαν επτασφραγιστο μυστικο και κανανε τους ανηξερους, (μαζι και γω βεβαια), εχοντας παντα την χρυση ευκαιρια να συναντουμε μια από τις καλυτερες παρουσιες στον χωρο και ακομα παραπανω δεν εγκυμονουσε κινδυνους για τα οργανωμενα γραφεια αφου οι πελατες της ησαν σχεδον συγκεκριμενοι….. μεχρι που ο φιλος Αρισταρχος ηρθε…. ΄΄Για 2 μέρες Αθήνα και έπρεπε να τις αξιοποιήσω δεόντος..΄΄ οπωςλεει ο ιδιος στο πρωτο ποστ και μας τα γαμησε. Ειπε την αληθεια την κοινοποιησε και αρχισε να μοιραζει το τηλεφωνο της, εφτασε δε στο σημειο να πει ΄΄ Σειρά μου να πω "Όχι άλλο pm"…΄΄.
Πλεον εμφανίστηκαν και αλλοι που ηξεραν και επιβεβαιωσαν του λογου το αληθες και εγινε ο χαμος, (δεν υπηρχε λεπτο ελευθερο για να την δουμε… ρε ελεος παντα στα ετοιμα εισαστε πρωτοι !!!) >
>
.
Μπηκε και το τηλεφωνο της στο site και υπηρξε αναστατωση στο χωρο, αμαν θα μας παρει κοσμο, αμαν ρε σεις τι εγινε τωρα πως θα το καλμαρουμε το θεμα λιγο…. Και επεσε η υπονοια ότι εχει ολα οσα λεει ο SANIM πιο πανω!!!!
Α ρε Αρισταρχε τι μας εκανες …..
Μαγκες αν βαλετε ολες μαζι τις κοπελες που είναι στη χωρα μας και απεναντι την Βανεσα, αν μη τι άλλο η ζυγαρια ισοροπει ισως να γερνει και λιγο προς την μερια της Βανεσας. Η κοπελα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ και όχι μονο μια φορα κατά τυχη, αλλα οσες φορες κι αν την συναντησετε το ιδιο θα διαπιστωσετε.
Ειλικρινα στεναχωριεμαι που εγινε τοσο γνωστη, ναι ρε δεν ντεπομαι να το πω, την ηθελα να είναι αγνωστη σχεδον να μην υπηρχε, γιατι δεν γουσταρω να τρωνε ολοι τα τσεκαρισμενα καλα χωρις να εχουν δωσει τιποτα.
Τελειωνω με αυτό, είναι από καιρο στο Top 1 μου, γκρεμιζοντας από την κορυφη θηρια (που λεει και ο Tipos), με μεγαλη αποσταση από το Νο 2.
Αν οι διαφορες μουχλουμπες ζητανε 250-300 τοτε η Βανεσα ποσα πρεπει να παρει ρε σεις;;;
Είναι καθαρα δικες μου σκεψεις και διαπισωσεις κανεις δεν είναι υποχρεωμενος να τις υιοθετησει, τις καταθετω για γνωση
και όχι για διαλογο.
Με αγαπη rebetis.