episkeptis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γιατι πολυ απλα δεν δουλευει για τον μιχαλακη.
οταν λεμε οτι η μπανανα ειναι κιτρινι δεν ρωταμε γιατι ειναι κιτρινι...
απλα ειναι κιτρινι.
μας φωτησες
γιατι πολυ απλα δεν δουλευει για τον μιχαλακη.
οταν λεμε οτι η μπανανα ειναι κιτρινι δεν ρωταμε γιατι ειναι κιτρινι...
απλα ειναι κιτρινι.
Σε φωτισε η οχι το θεμα ειναι οτι η κοπελα ειναι ανεξαρτητη και δεν δουλευη για τον Μιχαλακη το επιβεβαιωνω και εγω .
Οπως επιβεβαιωνω οτι και η μπανανα ειναι κιτρινη.
πριν γινει κιτρινη ειναι πρασινη ομως ;)
το τελικο αποτελεσμα μετραει οταν την "τρως"
όπως τα μήλαΡε παιδιά υπαρχουν και άλλα φρούτα.
Αφήστε τις μπανανες στην ηρεμία τους
Για να το λες εσυ κατι ξερεις
εισαι εξπερτ στις μπανανες οπως βλεπω
H βανεσα δεν δουλευει για των κυριο που αναφερατε και το ονομα της δεν ειναι κανενα απο αυτα που γραφετε εδω .Αυτα ομως δεν παιζουν καμια σημασια σημασια εχει αν λεει.GFE κοπελα καθαρη ευχαριστη δεν θα πει οχι σε τιποτα και ναι αξιζει στηριχτε την γιατι ειναι πολυ ενταξει
με ραντεβου για συνευρεσητο (στηριχτε την) δεν καταλαβα
εγω πρωσωπικα εχω περασει καλα μαζι της δεν εχω δει το υπολοιπο thread για το τι γραφτηκε για μενα ειναι οκεγω παντος μετα τα χθεσινα που γραφτηκαν, και μετα καποιος τα εσβησε ,δεν θα την στηριξω και οχι για τον λογο πως δεν μου αρεσει
αδερφε συμφωνω με αυτο που γραφεις αλλα προσεχω πολυ με τα cg ολα με σκουφο τι ακριβως ειπε ο συναγωνηστης?κοιτα αν αυτο που σβησανε το εγραφε καποιος με 10 μυνηματα δεν θα με προβληματιζε (θα ελεγα πλακα κανει) αλλα ο συναγωνιστης που το εγραψε εκτος απο παλιος ειναι και αξιοπιστος το αν θες εσυ να πεζειςς με την υγεια σου ειναι δικια σου δουλεια
Και εγω ρε αδερφε δεν διαπιστωσα κατι επιληψιμο τωρα αν την εχει πατησει καποιος συναγωνηστης να βγει να το πειη κοπελιτσα ειναι σουπερ και αξιζει τα λεφτα που περνει
απο τις πιο καθαρες στην πιατσα.
Και εγω ρε αδερφε δεν διαπιστωσα κατι επιληψιμο τωρα αν την εχει πατησει καποιος συναγωνηστης να βγει να το πει
κοιτα αν αυτο που σβησανε το εγραφε καποιος με 10 μυνηματα δεν θα με προβληματιζε (θα ελεγα πλακα κανει) αλλα ο συναγωνιστης που το εγραψε εκτος απο παλιος ειναι και αξιοπιστος το αν θες εσυ να πεζειςς με την υγεια σου ειναι δικια σου δουλεια