argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.258
- Πόντοι
- 9.297
Oπως έλεγε ο ΛΕ-ΠΑ..."Βασανίσου...υπέροχο πλάσμα"...
Oπως έλεγε ο ΛΕ-ΠΑ..."Βασανίσου...υπέροχο πλάσμα"...
Οσο μεγαλωνει τοσο πιο καυλα γινεται!!
Δεν την γνώρισα...τι κουφετακι ήταν αυτό...τώρα βέβαια έγινε ολοκληρωμένο γλυκό!Και βέβαια να μην ξεχνάμε την επική της εμφάνιση, μόλις είχε κλείσει τα 18 της χρόνια στο σήριαλ του Αντ1 "Η εκτέλεση" που αφηγείται τη ζωή του Ίωνα Δραγούμη. Υποδύεται την καταπιεσμένη κόρη μπακάλη στη Σκόπελο, όπου ζούσε εξόριστος ο Ιων Δραγούμης.
Σίγουρα έχει γίνει αναζωογόνηση του φοβερού στήθους της, αλλά παραμένει κάβλα ακόμη και τώρα.
Επεισόδιο 36 "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο"
Βαλέρια Κουρούπη: "Ο σύντροφος μου είναι πολύ μικρότερος μου, όχι λίγο, δεν το κρύβω πια" | ZappitΣτο πλατό της εκπομπής "Πρωίαν σε είδον" βρέθηκε η Βαλέρια Κουρούπη προκειμένου να συναντήσει τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, το μεσημέρι της
www.zappit.gr
|
Με μουσατο με σκουλαρίκια και αυτή;
Βαλέρια Κουρούπη: "Ο σύντροφος μου είναι πολύ μικρότερος μου, όχι λίγο, δεν το κρύβω πια" | Zappit
Στο πλατό της εκπομπής "Πρωίαν σε είδον" βρέθηκε η Βαλέρια Κουρούπη προκειμένου να συναντήσει τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, το μεσημέρι τηςwww.zappit.gr
Τεκνατζού κι αυτή
Με μουσατο με σκουλαρίκια και αυτή;
Δηλώνω παρουσίας όλων ότι εγώ είμαι ο καινούριος σύντροφος της Βαλέριας
Βαλέρια Κουρούπη: "Ο σύντροφος μου είναι πολύ μικρότερος μου, όχι λίγο, δεν το κρύβω πια" | Zappit
Στο πλατό της εκπομπής "Πρωίαν σε είδον" βρέθηκε η Βαλέρια Κουρούπη προκειμένου να συναντήσει τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, το μεσημέρι τηςwww.zappit.gr
Τεκνατζού κι αυτή
Τι παρουσία όλων ρε τύπε; Μήπως ξέχασες κάτι; Τη Βαλέρια μήπως;Δηλώνω παρουσίας όλων ότι εγώ είμαι ο καινούριος σύντροφος της Βαλέριας
Παναγία μου....!!!Είναι πρώην συζυγος του Φιντελ Κάστρο.Τώρα θα βρήκε κανα νεότερο Τσε Γκεβάρα
Εγώ κινούμαι κατά Αυστραλία μεριά ανάμεσα σε Κα'ι'λι Μινόγκ και Νικόλ Κίντμαν....Δηλώνω παρουσίας όλων ότι εγώ είμαι ο καινούριος σύντροφος της Βαλέριας
Όχι Σαρλίζ Θερον Νότια Αφρική;Εγώ κινούμαι κατά Αυστραλία μεριά ανάμεσα σε Κα'ι'λι Μινόγκ και Νικόλ Κίντμαν....
Δεν θελω να τρώω στην μαπα όλη την ένδεια και τις αρρώστιες της Ν.Αφρικης μέχρι να την βρω...Όχι Σαρλίζ Θερον Νότια Αφρική;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και μόνο από το όνομα που έχει Βαλέρια, θα την κάρφωνα, είναι καύλα
Πολύ πιθανόν να ξέχασε κάτι...Τι παρουσία όλων ρε τύπε; Μήπως ξέχασες κάτι; Τη Βαλέρια μήπως;