δεν ειπε κανενας οτι δεν ειναι μεγαλος αθλητης,αλλα πλεον δεν εισαι στους πρωτους ολυμπιακους στην Αθηνα,αλλα εισαι σε αγωνες οπου παιζονται οντως πολλα,επισης αν επαιρνα κ εγω απο μικρος κατι μια χαρα θα ημουν στα 22 για να παρω τρελη ντοπα.αν μου δωσεις τωρα με τη μια θα παθω μπλακ αουτ.ειναι απλα τα πραγματαβάλε τώρα την φωτογραφία σου και τη δική μου δίπλα στον Μπολτ, αφού έχουμε γνωριστεί κιόλας.
Σύγκρινε το γεννετικό σου υλικό και το δικό μου με του Μπολτ.
Μετά μίλα για ΣΥΚΏΤΙΑ ΚΑΙ ΦΆΡΜΑΚΑ.
Προφανώς εσύ με την πρώτη δόση θα πας άκλαφτος.......
Γύρνα τώρα στη μιζέρια σου. Δεν είναι κακό. Και να έχεις πάντα μαζί σου τη φωτό του Μπολτ για να σου θυμίζει ότι μερικοί γεννιόνται γονιδιακά ανώτεροι. Γιατί πολύ απλά τα διπλά να πάρουμε και συ και γω από αυτόν, με τον σωματότυπο που έχουμε θα πάρουμε τ αρχίδια μας.
δεν είναι κακό να παραδέχεσαι ότι είσαι μέτριος ή μικρός. Είναι όμως πλήρης κατάντια να θέλεις να υποβιβάσεις τα φαινόμενα στη δική σου μιζέρια......
Κλάψε που είσαι ένα κι ένα μίλκο.
Εγώ το έχω αποδεχθεί.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Usain Bolt... test DNA
- Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
περσονα,όσο και να προσπαθείς να υποβιβάσεις τον άλλο δεν κερδίζεις τίποτα από μια προσωπική επιβράβευση της κακομοιριάς που ζεις.
σταματα να προσαπτεις στους αλλους αυτο που κατα κορον κανεις..
ειναι ξεφτιλα..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
η διαφορα της δικης μου αποψης με αυτην της περσονας επι του προκειμενου, ειναι απλη..
η περσονα εχει αυτη την αποψη διαβαζοοντας βιβλια βιολογιας, εγω εχω αυτην την αποψη συναναστρεφομενος με καποιους ανθρωπους (αθλητες και προπονητες)..
η θεωρια και πραξη..
εσύ συναστρέφεσαι με αθλητές και προπονητές;
μόνο εσύ έχεις αυτό το προνόμιο;
τι λες ρε τεράστιε.
Γιατί εγώ νόμιζα ότι στοιχείο σου ήταν οι πουτάνες.....
Υ.Γ. ρώτα αυτούς που συναναστρέφεσαι εάν ο κάθε μπολτ μπορεί να είναι προιόν μόνο ντοπαρίσματος.
και ξανακοίτα στον καθρέπτη....
οι προπονητές παγκόσμιων πρωταθλητών δεν ψωνίζουν απ τη Λαική του Σέγας.
Αφού δε βγάζει άκρη κανείς μαζί του - γιατί επιμένεις?περσονα,
ειναι ξεφτιλα..
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
βάλε τώρα την φωτογραφία σου και τη δική μου δίπλα στον Μπολτ, αφού έχουμε γνωριστεί κιόλας.
Σύγκρινε το γεννετικό σου υλικό και το δικό μου με του Μπολτ.
Μετά μίλα για ΣΥΚΏΤΙΑ ΚΑΙ ΦΆΡΜΑΚΑ.
Προφανώς εσύ με την πρώτη δόση θα πας άκλαφτος.......
Γύρνα τώρα στη μιζέρια σου. Δεν είναι κακό. Και να έχεις πάντα μαζί σου τη φωτό του Μπολτ για να σου θυμίζει ότι μερικοί γεννιόνται γονιδιακά ανώτεροι. Γιατί πολύ απλά τα διπλά να πάρουμε και συ και γω από αυτόν, με τον σωματότυπο που έχουμε θα πάρουμε τ αρχίδια μας.
δεν είναι κακό να παραδέχεσαι ότι είσαι μέτριος ή μικρός. Είναι όμως πλήρης κατάντια να θέλεις να υποβιβάσεις τα φαινόμενα στη δική σου μιζέρια......
Κλάψε που είσαι ένα κι ένα μίλκο.
Εγώ το έχω αποδεχθεί.
Το θεμα ειναι οτι καποιοι εδω μεσα ειναι τοσο κομπλεξικοι που δεν αναγνωριζουν τιποτα....Εδω μιλανε για το ηπαρ και για βιολογικη εξελιξη χωρις να εχουν ανοιξει βιβλιο γενετικης και ιστολογιας στη ζωη τους....Τι να πεις και τι να πω??
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
περσονα,
ειναι ξεφτιλα..
έλα θα σου περάσει.....
εγώ ουδέποτε απαξίωσα τον οιονδήποτς έχει ξεχωρίσει στην υφήλιο..
1.
ο Τζάκσον ήταν δημιουργημα των μίντια... Δεν ήταν παιδί θαύμα από τα 5 του.
2.
ο Μπολτ είναι ντοπέ τέζα. Δεν ήταν έφηβος ποτέ με επιδόσεις ολοκληρωμένου άντρα.
ρε δε γαμιέστε.
Σου είπα
Κοίτα πρώτα στον καθρέπτη. Εγώ το έκανα και κατέληξα ότι όσα και να πάρω ούτες Μπολτ ούτες Τζάκσον θα μπορούσα να γίνω...
Γι αυτό αποδέχθηκα σιωπηλά να κυνηγάω πουτάνες.
Κάνε και συ την αρχή. θα είσαι πιο ευτυχισμένος μετά.
μαλλον θα ξεφυγουμε σε λιγο.δεν ειπαμε οτι ειναι μονο προιον ντοπας,αλλα ειναι κ αυτο.σιγουρα εχει ταλεντο αλλα δεν μπορει να ειναι μονο αυτο.αθλητες οι οποιοι επαιρναν κ εχει αποδειχτει ετρεχαν σε περισσοτερο χρονο κ τα 100 κ τα 200.αυτος δεν μπορει να ειναι καθαρος
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παραληρημαααααααααααααααα........εσύ συναστρέφεσαι με αθλητές και προπονητές;
μόνο εσύ έχεις αυτό το προνόμιο;
τι λες ρε τεράστιε.
Γιατί εγώ νόμιζα ότι στοιχείο σου ήταν οι πουτάνες.....
Υ.Γ. ρώτα αυτούς που συναναστρέφεσαι εάν ο κάθε μπολτ μπορεί να είναι προιόν μόνο ντοπαρίσματος.
και ξανακοίτα στον καθρέπτη....
οι προπονητές παγκόσμιων πρωταθλητών δεν ψωνίζουν απ τη Λαική του Σέγας.
puthagoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 39
- Like
- 6
- Πόντοι
- 601
δεν γίνεται έναν απλό άνθρωπο να του δώσεις αναβολικά και να κάνει 19,19 στα 200μ. Ούτε ένας αθλητή αλλά θα μπορούσε να το κάνει μόνο με την ντόπα. Θελει απιστευτο ταλέντο και ολοκληρωτική αφοσίωση στην προπόνηση
αυτο ακριβως λεω κ εγωδεν γίνεται έναν απλό άνθρωπο να του δώσεις αναβολικά και να κάνει 19,19 στα 200μ. Ούτε ένας αθλητή αλλά θα μπορούσε να το κάνει μόνο με την ντόπα. Θελει απιστευτο ταλέντο και ολοκληρωτική αφοσίωση στην προπόνηση
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.531
- Πόντοι
- 42.697
ρε μουνιά!
καθήστε να κάνω 2-3 μήνες εντατική προπόνηση, να πιώ καοτόνικ, ρέντ μπουλ, πρωτεινες, αμινοξέα, κρεατίνη, ισοτονικά, χέμο, πετρέλαιο, κυροζίνη , νυτρογλυκερίνη, και θα στον κάνω, αυτόν τον , πως τον λένε Μπολτ του αλατίου,
να ούμ...
καθήστε να κάνω 2-3 μήνες εντατική προπόνηση, να πιώ καοτόνικ, ρέντ μπουλ, πρωτεινες, αμινοξέα, κρεατίνη, ισοτονικά, χέμο, πετρέλαιο, κυροζίνη , νυτρογλυκερίνη, και θα στον κάνω, αυτόν τον , πως τον λένε Μπολτ του αλατίου,
να ούμ...
ηρεμα τιγρη....εχουν αλλοι σειρα.θα στειλουμε απο το site αθλητη να εισαι σιγουροςρε μουνιά!
να ούμ...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
τι ακρη να βγαλω ρε συ ? αυτος δε βγαζει ακρη με τον εαυτο του..Αφού δε βγάζει άκρη κανείς μαζί του - γιατί επιμένεις?
λεει και ξελεει 7 φορες στην ιδια προταση των 6 λεξεων.
στην αρχη μιλαει για βιβλια και μολις το λες οτι εσυ μιλας για αθλητες και προπονητες, σου λεει ''μα κι εγω γι αυτο μιλαω''..
κι αμα μετα του πεις ''εγω μιλαω τοση ωρα για βιβλια'' θα στο γυρισει παρολί και θα σου πει ''μα, κι εγω για βιβλια μιλουσα τοση ωρα, μπερδυτηκες''..
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Την κυριακη ο θανοπουλος παει για 8.99....Χωρις ντοπες,γονιδια και μαλλακιες...ρε μουνιά!
να ούμ...
ΡΑΝ ΦΟΡ ΓΙΟΡ ΛΑΙΦ!!!!!!!!!!!!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ελα ρε συ που δινεις και συμβουλες..Κάνε και συ την αρχή. θα είσαι πιο ευτυχισμένος μετά.
chill..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
παραληρημαααααααααααααααα........
από τη ντόπα είναι...
προσπαθώ να γίνω ο νέος μπολτ........
έχω αρχίσει και τραβαω και τα κόκκαλα για να ανίξει ο διασκελισμόςςςςςςς
Ο ζίρο μου δάνεισε 3 κθβώτια ρεντ μπουλ και μου είπε ότι μετά από ένα μήνα θα μαυρίσει και το δέρμα μου...
θα τους γαμήσω όλους αυτούς τους πούστηδες.....
Ο Τζέκος μου ετοιμάζει καινούργιο Κοκτέιλ...
Γαμημένε Τομ Κρούιζ θα αφήσω εποχή ΕΓΩ με τα Κοκτέιλ μου........
ο περσόνας έχει επόμενο στόχο τα 8 δεύτερα στα 100.......
puthagoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 39
- Like
- 6
- Πόντοι
- 601
αφου βρηκαμε αθλητές το μόνο που μένει είναι η σημαία και ύμνος που θα παιχτεί στην απονομήηρεμα τιγρη....εχουν αλλοι σειρα.θα στειλουμε απο το site αθλητη να εισαι σιγουρος
Ακριβώς - τέτοια περίπτωση στο Internet, μόνο Έλληνας θα μπορούσε να ήταν.τι ακρη να βγαλω ρε συ ? αυτος δε βγαζει ακρη με τον εαυτο του..
λεει και ξελεει 7 φορες στην ιδια προταση των 6 λεξεων.
στην αρχη μιλαει για βιβλια και μολις το λες οτι εσυ μιλας για αθλητες και προπονητες, σου λεει ''μα κι εγω γι αυτο μιλαω''..
κι αμα μετα του πεις ''εγω μιλαω τοση ωρα για βιβλια'' θα στο γυρισει παρολί και θα σου πει ''μα, κι εγω για βιβλια μιλουσα τοση ωρα, μπερδυτηκες''..
Είμαι τόσο ΓΑΜΑΩ που κοντεύει να εκραγεί το κεφάλι μου - να να έτοιμος να εκτοξευθώ είμαι από την καρέκλα!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ελα ρε συ που δινεις και συμβουλες..
chill..
πάρε ντόπα από Ζίρο... εγώ είδα το μάτι του τις προάλλες και τρομαξα...
έτοιμος να μου τον φορέσει ήταν ο πούστης.......και είχε γαμήσει και δέκα ρωσσίδες προηγουμένως......
ολα στον καιρο τους.λοιπον σας χαιρετω γιατι εχω δουλεια.καλη συνεχειααφου βρηκαμε αθλητές το μόνο που μένει είναι η σημαία και ύμνος που θα παιχτεί στην απονομή
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις