Νέα

Μαρόκο - Μαρακές, η Pattaya του αραβικού κοσμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

JAMESON21

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
45
Πόντοι
1
Μπηκα μολις τωρα στο skyscanner για σαρλερουα-μαρακές 25-30 μαρτιου ,μου εβγαλε την ενδειξη, να μπω να δω τους covid κανονισμους και περιορισμους που ισχυουν.
Και γραφει ακριβως τα ιδια με το ποστ που παρεθεσες (στα γερμανικα το ειχα)

Οποτε επιβεβαιωνεσαι τυπε,
Αρα λιγο μετα την επιστροφη βολκανου κλεισανε τους αερηδες κι εκει.... κριμα γιατι με ενδιεφερε......κραταω την ορεξη μου για αργοτερα.

Πτησεις γινοντε αλλα αφορουν επαναπατρισμους ,
Το εισητηριακι ηταν 55€ μονο...
οι πτησεις παλιοτερα απο περισυ ηταν suspend . ξαναλεω μηπως ειναι αλλου τυπου πτηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κοιτατε εδω. Απο οτι ξερω ενημερωνεται καθε 15 ημερες γιατι τα δεδομενα αλλαζουν.
αυτο αναφερα πριν

Απόφαση Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Μαρόκου περί άμεσης απαγόρευσης πτήσεων για σειρά χωρών, περιλαμβανομένων από και προς Ελλάδα​

Μαρόκο - Νέα

Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021

Με χθεσινή της απόφαση, Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Μαρόκου αναστέλλει, από ώρα 00:01 9ης τρέχοντος, μέχρι ώρα 00:00 22ης τρέχοντος, με δυνατότητα περαιτέρω ανανέωσης, αεροπορική σύνδεση Μαρόκου με σειρά χωρών, περιλαμβανομένης Ελλάδος και με τη διευκρίνιση ότι απαγορεύεται η είσοδος στο Μαρόκο επιβατών που προέρχονται από τις ανωτέρω χώρες, ακόμη και μέσω ενδιάμεσου προορισμού.
Με χθεσινή της απόφαση, Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Μαρόκου αναστέλλει, από 09/03/2021 και ώρα 00:01, μέχρι 22/03/2021 και ώρα 00:00, με δυνατότητα περαιτέρω ανανέωσης, αεροπορική σύνδεση Μαρόκου με σειρά χωρών, περιλαμβανομένης Ελλάδος, και με τη διευκρίνιση ότι απαγορεύεται η είσοδος στο Μαρόκο επιβατών που προέρχονται από τις ανωτέρω χώρες, ακόμη και μέσω ενδιάμεσου προορισμού.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.807
Πόντοι
19.795
Να ξεκινήσει χωρίς να ρωτήσει πρεσβεία τότε πρέπει να είναι πολύ ελαφρύς :(
Παντοτε ρωταμε Πρεσβεια και αεροπορικη εταιρεια. Δεν δινουμε ποτε βαση σε ταξιδιωτικα γραφεια, γιατι υποσχονται προορισμους που δεν μπορουν μετα να σε εξυπηρετησουν και σου δινουν βαουτσερ για μελλοντικο ταξιδι.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.264
Πόντοι
22.266
Παντοτε ρωταμε Πρεσβεια και αεροπορικη εταιρεια. Δεν δινουμε ποτε βαση σε ταξιδιωτικα γραφεια, γιατι υποσχονται προορισμους που δεν μπορουν μετα να σε εξυπηρετησουν και σου δινουν βαουτσερ για μελλοντικο ταξιδι.
Κ ρωτάμε κ πρεσβεία Ελλάδος μην τύχω όταν γυρίσουμε Ελλάδα βρεθούμε σε καραντίνα
Οπότε ρωτάς κ πρεσβεία προορισμού αλλά κ ελληνική πρεσβεία στο τόπο που πας για το τι γίνεται όταν γυρνάμε πίσω Ελλάδα

JAMESON21

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
45
Πόντοι
1
εδω δεν εχεις δικιο για τα ταξιδιωτικα γραφεια . Ενα γραφειο θελει τον πελατη να τον εχει οχχι να τον ταλαιπωρει . Το τι θα γινουν τα ακυρωμενα τα κανουν οι αεροπορικες οι οποιες προπληρωνονται πριν το ταξιι συνηθως

Κ ρωτάμε κ πρεσβεία Ελλάδος μην τύχω όταν γυρίσουμε Ελλάδα βρεθούμε σε καραντίνα
Οπότε ρωτάς κ πρεσβεία προορισμού αλλά κ ελληνική πρεσβεία στο τόπο που πας για το τι γίνεται όταν γυρνάμε πίσω Ελλάδα
και αυτη την εποχη δεν κλεινεις μακρινα ταξιδια γιατι δεν ξερεις τι απαγορευσειςς θα ισχυουν

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.807
Πόντοι
19.795
εδω δεν εχεις δικιο για τα ταξιδιωτικα γραφεια . Ενα γραφειο θελει τον πελατη να τον εχει οχχι να τον ταλαιπωρει . Το τι θα γινουν τα ακυρωμενα τα κανουν οι αεροπορικες οι οποιες προπληρωνονται πριν το ταξιι συνηθως
Το Νοεμβρη ηθελα να παω Σευχελες. Ειχα επικοινωνησει με την πρεσβεια τους και μου ειχαν πει οτι μολις ειχε μπει η Ελλαδα στις χωρες που δεν μπορουσαν να ταξιδεψουν εκει. Μετα απο μια εβδομαδα ειδα διαφημιση του βερσους τραβελ για εξωτικα ταξιδια μεταξυ των οποιων και Σευχελες. Τηλεφωνησα και μου ειπαν οτι κανουν ταξιδια για εκει.
Ξαναπηρα τηλεφωνο στην πρεσβεια και μου ειπανε οτι τιποτα δεν εχει αλλαξει.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706

JAMESON21

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
45
Πόντοι
1
Το Νοεμβρη ηθελα να παω Σευχελες. Ειχα επικοινωνησει με την πρεσβεια τους και μου ειχαν πει οτι μολις ειχε μπει η Ελλαδα στις χωρες που δεν μπορουσαν να ταξιδεψουν εκει. Μετα απο μια εβδομαδα ειδα διαφημιση του βερσους τραβελ για εξωτικα ταξιδια μεταξυ των οποιων και Σευχελες. Τηλεφωνησα και μου ειπαν οτι κανουν ταξιδια για εκει.
Ξαναπηρα τηλεφωνο στην πρεσβεια και μου ειπανε οτι τιποτα δεν εχει αλλαξει.
εκλεισες η απλως σου ειπαν οτι κλεινουν ? Γιατι εξαρτατε για το ποτε ηθελεςς να πας κλπ .

Οι χώρες μπλοκάρονται, όχι οι εθνικότητες. Η Βουλγαρία, από όπου πέταξε ο SV, δεν είναι μπλοκαρισμένη.

οι απευθειας πτησεις αλλα αν ειδες στην ανακοινωση που εβαλα προηγουμενος της πρεσβειας μας

**** Με χθεσινή της απόφαση, Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Μαρόκου αναστέλλει, από 09/03/2021 και ώρα 00:01, μέχρι 22/03/2021 και ώρα 00:00, με δυνατότητα περαιτέρω ανανέωσης, αεροπορική σύνδεση Μαρόκου με σειρά χωρών, περιλαμβανομένης Ελλάδος, και με τη διευκρίνιση ότι απαγορεύεται η είσοδος στο Μαρόκο επιβατών που προέρχονται από τις ανωτέρω χώρες, ακόμη και μέσω ενδιάμεσου προορισμού. ******

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.807
Πόντοι
19.795
εκλεισες η απλως σου ειπαν οτι κλεινουν ? Γιατι εξαρτατε για το ποτε ηθελεςς να πας κλπ .
Ειχα συγκεκριμενες ημερομηνιες για το δευτερο 15ημερο του Νοεμβρη. Μου δωσανε και τιμες. Πηρα για δευτερη φορα την πρεσβεια και μου ειπανε να περιμενω μεχρι τα Χριστουγεννα μηπως αλλαζε κατι. Οταν τους ειπα οτι υπαρχει γραφειο που μου κλεινει ταξιδι για Νοεμβρη, αυτοι μου ειπαν οτι το εχουν ξανακανει και μετα προσπαθουν να πεισουν τον πελατη για αλλο προορισμο, η, να του δωσουν βαουτσερ ενος χρονου.

JAMESON21

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
45
Πόντοι
1
τωρα αφου καταφερε και πηγε ο volcano με ελληνικο ιαβατηριο και περασε καλα αυτο εχει σημασια .

αλλη μια ερωτηση . εκει που εκανες covid test και σε ποσες μερες βγηκαν τα αποτελεσματα . γιατι και αυτο ειναι σημαντικο να το ξερουμε

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.264
Πόντοι
22.266
Κοβιντ free είναι λατινική Αμερική Μεξικό λίστα Ρίκα
Μαλδίβες Ντουμπάι
Ήταν Μαρόκο
Κ φέτος νο ένα ήταν κανκουν κ μαλδιβες

JAMESON21

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
45
Πόντοι
1
Ειχα συγκεκριμενες ημερομηνιες για το δευτερο 15ημερο του Νοεμβρη. Μου δωσανε και τιμες. Πηρα για δευτερη φορα την πρεσβεια και μου ειπανε να περιμενω μεχρι τα Χριστουγεννα μηπως αλλαζε κατι. Οταν τους ειπα οτι υπαρχει γραφειο που μου κλεινει ταξιδι για Νοεμβρη, αυτοι μου ειπαν οτι το εχουν ξανακανει και μετα προσπαθουν να πεισουν τον πελατη για αλλο προορισμο, η, να του δωσουν βαουτσερ ενος χρονου.
η πρεσβεια στο ειπε ΟΚ .... ε τοτε εσυ μην ξαναπας με το πρακτοριο που ανεφερες . υπαρχουν και αλλα

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.264
Πόντοι
22.266
τωρα αφου καταφερε και πηγε ο volcano με ελληνικο ιαβατηριο και περασε καλα αυτο εχει σημασια .

αλλη μια ερωτηση . εκει που εκανες covid test και σε ποσες μερες βγηκαν τα αποτελεσματα . γιατι και αυτο ειναι σημαντικο να το ξερουμε
Κάνεις τεστ στην Ελλάδα..
Κ στο Μαρόκο δίπλα στο χοτελ έχει εργαστήριο που το έκανα πρωί κ το βράδυ μου το έστειλε σε εμαιλ
Σχεδόν παντού δέχονται τα εμαιλ αρκεί να το εκτυπώσεις.
Οι Ιταλοί δεν το θέλουν αλλά το ήθελαν οι Βούλγαροι κ οι Έλληνες. Αν κ δεν είναι υποχρεωτικό για Ελλάδα κ ας λεν ότι το χρειάζονται στα σύνορα τα χερσαία
Διότι δεν μπορούν να σσιυ απαγορεύσουν την χερσαία είσοδο στη χώρα σου..αν κάνουν νερά απλά ζητάνε επαναπατρισμό
.
Σε αντίθεση με τα αεροπλάνα που απλά δε σε βάζουν στην πτήση κ τρως πορτα

JAMESON21

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
45
Πόντοι
1
Κοβιντ free είναι λατινική Αμερική Μεξικό λίστα Ρίκα
Μαλδίβες Ντουμπάι
Ήταν Μαρόκο
Κ φέτος νο ένα ήταν κανκουν κ μαλδιβες
περου μην πατε ομως εν θα μπειτε
1615417014623.png

-----------
ουτε
1615417083897.png

1615417150933.png

Γενικως χαλαρωστε ακομα μην ξεκινησετε . dubai maldives μπορειτε με pcr test kai 7 μερες καραντινα σστον γυρισμο και pcr στο γυρισμμο ..

καλο βραδυ τωρα δεν τσακωνομαστε !!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.807
Πόντοι
19.795
1615417014623.png

-----------
ουτε
1615417083897.png

1615417150933.png

Γενικως χαλαρωστε ακομα μην ξεκινησετε . dubai maldives μπορειτε με pcr test kai 7 μερες καραντινα σστον γυρισμο και pcr στο γυρισμμο ..

Και Ζανζιβαρη, μεσω Ντουμπαι, επισης με τεστ.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.264
Πόντοι
22.266
1615417014623.png

-----------
ουτε
1615417083897.png

1615417150933.png

Βραζιλία Κόστα Ρίκα κανκουν είναι ανοιχτά
Για Μαλδίβες Ντουμπάι ημουν 1-11 Φεβρουαρίου κ σύντομα κ φωτογραφιες κ νημα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
οι απευθειας πτησεις αλλα αν ειδες στην ανακοινωση που εβαλα προηγουμενος της πρεσβειας μας

**** Με χθεσινή της απόφαση, Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Μαρόκου αναστέλλει, από 09/03/2021 και ώρα 00:01, μέχρι 22/03/2021 και ώρα 00:00, με δυνατότητα περαιτέρω ανανέωσης, αεροπορική σύνδεση Μαρόκου με σειρά χωρών, περιλαμβανομένης Ελλάδος, και με τη διευκρίνιση ότι απαγορεύεται η είσοδος στο Μαρόκο επιβατών που προέρχονται από τις ανωτέρω χώρες, ακόμη και μέσω ενδιάμεσου προορισμού. ******
1. Δεν αφορά τον Sex Volcano, διότι είναι νεότερη απόφαση, ισχύουσα από 09/03/2021
2. Δεν αποκλείονται εθνικότητες, αλλά επιβάτες που προέρχονται από κάποιες χώρες. Ο Έλληνας μη αποκλεισμένης χώρας, ο οποιος δεν προέρχεται ως επιβάτης από την Ελλάδα, μπορεί να πάει.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.264
Πόντοι
22.266
Εδω

Επίσης μια λεπτομέρεια δεν ξεκαθαρίζει το σάιτ της iata αν εγώ δηλώσω επαγγελματικό ταξίδι όπως μου το ζήτησαν στο Σαρλερουά στο immigration κ τους είπα για επαγγελματικό λόγο πάω οπότε με άφησαν κανονικά
Γενικά ρωτάνε μόνο πρεσβείες κ όχι σαητ αλλά όπως αυτό της ιατα

Συνημμένα

• Screenshot_20210311_011533_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210311_011533_com.android.chrome.jpg
    375,7 KB · Εμφανίσεις: 119
  • Screenshot_20210311_011641_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210311_011641_com.android.chrome.jpg
    480,1 KB · Εμφανίσεις: 119
  • Screenshot_20210311_011505_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210311_011505_com.android.chrome.jpg
    693,3 KB · Εμφανίσεις: 121

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Sex Volcano, είσαι ωραίος ρε τύπε, με τα ταξιδάκια σου και τα γκομενάκια σου. Σε συμπάθησα από τότε που σε πέτυχα σε ένα νήμα που είχες πάθει την νίλα της ζωής σου στην περιοχή μου και μετέδιδες ρεπορτάζ υπό συνθήκες πολέμου προσπαθώντας να σώσεις τον κώλο σου. :2funny:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.264
Πόντοι
22.266
Sex Volcano, είσαι ωραίος ρε τύπε, με τα ταξιδάκια σου και τα γκομενάκια σου. Σε συμπάθησα από τότε που σε πέτυχα σε ένα νήμα που είχες πάθει την νίλα της ζωής σου στην περιοχή μου και μετέδιδες ρεπορτάζ υπό συνθήκες πολέμου προσπαθώντας να σώσεις τον κώλο σου. :2funny:
Ποια περιοχή
Θύμησε μου

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Ποια περιοχή
Θύμησε μου