Νέα

ΟΥΓΚΑΝΤΑ bwindi park-τα μαύρα διαμάντια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με μαύρες, ότι γνώρισα στις πιάτσες της Γ' Σεπτεμβρίου ή στη Πατησίων ενώ πιο παλιά και στη Σωκράτους.
Οι περισσότερες ξεπέτες και με ελεεινές συνθήκες υγιεινής, σίγουρα θα υπάρχει και ο αντίλογος με καλές περιπτώσεις.
Μπράβο για το ταξίδι και τις εμπειρίες.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
848
Πόντοι
96
Έτσι είναι όπως τα παρουσιάζει ο Ηφαίστειος.Το έχω ξαναπέι .Όποιος θέλει μαυρούλες και ζητάει καλό κρεβάτι, άνεση χρόνου ,αγαπούλες κτλπ πάει Αφρική και Λατινική Αμερική.Εδώ ξεπέτες ,απατεωνιές , κλεψίματα κτλπ. :embarrased:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.033
Πόντοι
22.266

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Η πατρίδα του οφορικουε πρώην παίκτη του Ολύμπιακου

syggrafeas8

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Κύριε Volcano, σκέφτομαι να πάω μόνος Uganda τον Νοέμβρη. Είναι safe;

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.033
Πόντοι
22.266
Κύριε Volcano, σκέφτομαι να πάω μόνος Uganda τον Νοέμβρη. Είναι safe;
Είναι αρκετά ασφαλής χώρα με τεράστια βήματα στο τουρισμό
Φυσικά κλείνεις σε καλή περιοχή ξενοδοχείο κ τη νύχτα με ταξί .
Μίλαν αγγλικά κ είναι ευγενικοί άνθρωποι αλλά τη νύχτα να την αποφεύγεις...δλδ όχι περπάτημα τη νύχτα ..
Κ γενικά πάνω σου λίγα λεφτά το κινητό στη τσέπη κ όχι ρολόγια καδένες που να κάνουν μπαμ
Αυτό βέβαια ισχύει σε όλο τον κόσμο .

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
Είναι αρκετά ασφαλής χώρα με τεράστια βήματα στο τουρισμό
Φυσικά κλείνεις σε καλή περιοχή ξενοδοχείο κ τη νύχτα με ταξί .
Μίλαν αγγλικά κ είναι ευγενικοί άνθρωποι αλλά τη νύχτα να την αποφεύγεις...δλδ όχι περπάτημα τη νύχτα ..
Κ γενικά πάνω σου λίγα λεφτά το κινητό στη τσέπη κ όχι ρολόγια καδένες που να κάνουν μπαμ
Αυτό βέβαια ισχύει σε όλο τον κόσμο .
παρακολουθω καιρο αυτα που ανεβαζεις και ενα εχω να ρωτησω χωρις να θελω να βρισω αλλα εχεις κερδισει κανενα τζοκερ ? ποσα λεφτα εχεις φαει στα ταξιδια ρε φιλε τα μισα να ειχα κανει βασικα σε ζηλευω αλλα δε θελω να γραψω κατι κακο τωρα το τι ευχομαι θα το κρατησω για την ωρα , και μην αναεβαζεις φωτογραφιες απο κοριτσια που πηδας με τα ψεματα σου δεν ειναι σωστο γιατι ροδα ειναι και μπορει να γυρισει γιαυτο σεβασου τα κοριτσια ψυχες ειναι κι αυτες , φυγουρατζηδες εχει εδω αφθονους

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.033
Πόντοι
22.266
παρακολουθω καιρο αυτα που ανεβαζεις και ενα εχω να ρωτησω χωρις να θελω να βρισω αλλα εχεις κερδισει κανενα τζοκερ ? ποσα λεφτα εχεις φαει στα ταξιδια ρε φιλε τα μισα να ειχα κανει βασικα σε ζηλευω αλλα δε θελω να γραψω κατι κακο τωρα το τι ευχομαι θα το κρατησω για την ωρα , και μην αναεβαζεις φωτογραφιες απο κοριτσια που πηδας με τα ψεματα σου δεν ειναι σωστο γιατι ροδα ειναι και μπορει να γυρισει γιαυτο σεβασου τα κοριτσια ψυχες ειναι κι αυτες , φυγουρατζηδες εχει εδω αφθονους
Eiμαι πολιτικό στέλεχος της ΝΔ οπότε έχει ψωμί :confused:

Λευκός δεν γαμαει μαυρη αλλά η μαύρη τον λευκό :confused:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.033
Πόντοι
22.266
καλα οτι πεις αλλα να μη γινεσαι προκλητικος
Εγώ είμαι ο προκλητικός ο η Όλγα Κεφαλογιάννη με τα είκοσι χιλιάδες ευρώ χαλιά;;:think:
Είμαι δυνατόν να ρωτάς αν κέρδισα το τζόκερ .....αναφορά θα δώσω πως πάω εκεί ;; Μπορεί να είμαι σε πρεσβεία ή στον ΟΗΕ .....το θέμα δεν είναι για το πως πάω κ που βρίσκει ο καθένας τα λεφτά του όπου τα τρώει .

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.516
Πόντοι
2.306
Εγώ είμαι ο προκλητικός ο η Όλγα Κεφαλογιάννη με τα είκοσι χιλιάδες ευρώ χαλιά;;:think:
Είμαι δυνατόν να ρωτάς αν κέρδισα το τζόκερ .....αναφορά θα δώσω πως πάω εκεί ;; Μπορεί να είμαι σε πρεσβεία ή στον ΟΗΕ .....το θέμα δεν είναι για το πως πάω κ που βρίσκει ο καθένας τα λεφτά του όπου τα τρώει .

Τι ψεματα λες στα κοριτσια ρε αλήτη ; Τους τάζεις οτι θα τους γράψεις τα κτήματα με τις καρυδιές ;

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.033
Πόντοι
22.266
Τι ψεματα λες στα κοριτσια ρε αλήτη ; Τους τάζεις οτι θα τους γράψεις τα κτήματα με τις καρυδιές ;
Δλδ επειδής τους τάζω βρακιά versage και τελικά τούς πάω βρακιά παζάρτζε ,θεωρούμαι ψεύτης ;;:confused:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.516
Πόντοι
2.306
Δλδ επειδής τους τάζω βρακιά versage και τελικά τούς πάω βρακιά παζάρτζε ,θεωρούμαι ψεύτης ;;:confused:

Θα σε στείλω εγώ Σαντα Μπαρμπαρα να ψωνίσεις ο,τι θες. Βερσατσε , ντιορ , πραντα , γκουτσι , αιφον 1-2 ευρω το κομματι χοντρικη. Θα σου στελνουν οι φυλαρχοι τις κορες τους για ξεπαρθενιασμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom