geraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
Άλλο Μύκονος κι άλλο Μύκονοοοοοοος!Έχει Μύκονο κ η Ουγκάντα ενω η εκκλησία που βλέπετε είναι σαν κωνος
Άλλο Μύκονος κι άλλο Μύκονοοοοοοος!Έχει Μύκονο κ η Ουγκάντα ενω η εκκλησία που βλέπετε είναι σαν κωνος
απο φυλη Λουα απο την μανα της ειναι μια φιλη μου κονγκολεζα οντως γκομεναρα, 43 και με παιδι πηγαμε ντισκο και της την επεφταν φοιτητες νομιζοντας οτι ειναι φοιτητρια που οντως απο τοτε δεν αλλαξε.Σε μια μέρα Νικολή έχεις διακόσια ματσ στο τιντερ
Ξεχωρίζεις επειδή είσαι λευκός
Οπότε διαλέγεις τα πιτσιρίκια κ αυτές που σου αρέσουν πιο πολύ.
Οι νιγηριανες είναι πιο άσχημες
Οι ουγκαντεζες ειδικά όσες μπερδεύονται με τις κενυατισσες φυλή Λούα είναι οι πιο ωραίες αφρικανες
Η πρωτεύουσα είναι ασφαλέστατη
Τώρα αν τρέχεις στα βουνά κ στα δάση είναι λογική να υπάρχουν κάποιοι κυνδινοι
Εκεί στους γορίλες είναι τριεθνές Ρουάντα Κονγκό κ Ουγκάντα κ φοβούνται τις ξένες ομάδες παραστρατιωτικές
Σε αντίθεση με υπόλοιποι χώρα κ ειδικά εντεπε κ Καμπάλα που είναι ααφαλεστατες
Πως μπορεις ρε βολκανοΚ εδώ ντόπιοι γορίλες του έρωτα που γνώρισα κ βγήκα μέσω τιντερ με μηδέν ευρώ απλώς γεύματα κ παπά
Όλες ευχάριστα κορίτσια δίχως ίχνος απατεώνας κ αρκετά αθωα
Ούτε ένα αρπακτικό απλά κ μόνο με το παραμυθακι ότι ψάχνω σχέση κ αυτές φυσικά με το ρίσκο τους αφού το ξέρουν το ψέμα αυτό απλά ρισκάρουν μήπως κ λέει ο λευκός αληθεια
Πουτανες δεν έχει αφού όλες εκεί το να πάνε με λευκό το θεωρουν κάτι σπουδαίο
Βέβαια γνώρισα κ δύο που είχαν πάει Σαντορίνη κ την μια την απέφυγα αφού τα είχε σπουδάσει τα γράμματα
Όλες Μίλαν αγγλικά φαρσί ενώ Μίλαν σουαχιλη κ λιυγκαντα
Ναι κ ήρθε με φιλη της για να γλυτώσει το γαμησει κ ασφαλώς δεν έπεσα στην παγίδα κ είπα ότι το ξενοδοχείο μου δέχεται μόνο έναν ακόμη επισλεπτηαυτο το μουνι με τα αμυγδαλωτα γαλαζια ματια μετραγε την ξαπλωσες?
Το παραμυθακι γαμω ρωσσιδες κ ουκρανιδες έχει τελειώσει από μεριάς μουΠως μπορεις ρε βολκανο
Η Λουα κονγκολεζα που ξέρω εγώ και μανούλι είναι και πιο μορφωμένη από μένα είναι με μεταπτυχιακά και διδακτορικά σε θετικές επιστήμες και ιατρικά.Τέλεια!!
Οποτε σε λιγα χρονια που, οπως επισημα λεει και η κυβερνηση ,ερχετε μειωση πληθυσμου λογω υπογενητικοτητας,
Θα ερθουν ουγκαντεζοι να αναπληρωσουν τον πληθυσμο της ελλαδας.
Γορίλες έχει ανατολικό μπλοκ που κατασπαράζουν θύματα δυτικουςΚαλά που δεν έπεσε πανω σε κανένα γοριλα με Καλασνικωφ.
Οι γαλλόφωνες της υποσαχάριας Αφρικής είναι οι πιο ωραίες διότι αναμείχθηκαν με λευκούς Γάλλους αποικιοκράτες σε αντίθεση με αγγλόφωνες χώρες που οι Άγγλοι σνομπαραν τις μαύρεςΗ Λουα κονγκολεζα που ξέρω εγώ και μανούλι είναι και πιο μορφωμένη από μένα είναι με μεταπτυχιακά και διδακτορικά σε θετικές επιστήμες και ιατρικά.
Aυτη είναι 100% μαυρηΟι γαλλόφωνες της υποσαχάριας Αφρικής είναι οι πιο ωραίες διότι αναμείχθηκαν με λευκούς Γάλλους αποικιοκράτες σε αντίθεση με αγγλόφωνες χώρες που οι Άγγλοι σνομπαραν τις μαύρες
Έτσι το μίγμα ελευκης κ μαύρης φυλής δημιουργείται πιο όμορφες κοπέλες ειδικά Κονγκό ρουαντα
Το χρώμα δεν παίζει ρόλο κυρίως τα απαλά χαρακτηριστικά προσώπουAυτη είναι 100% μαυρη
Φακοί επαφης είναι ασφαλώςΗ κοπελα με τα μπλε ματια ξεχωριζει.... Μπραβο σου που ταξιδευεις ολη αυτην την περιοδο ..
νομίζω νιγηριανες και οι γΚανέζες είναι πιο κακές στην ψυχή από τις Κένυατισσες και από την Ουγκάνταεχει και εδω στην αθηνα ωραιες μαυρες αλλα το παιζουν ακομα και αυτες οτι ειναι καποιες ενω δεν εχουν στον ηλιο μοιρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ενδιαφερον παντως το ταξιδι σου