mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
Εγραψε παραπανω οτι και τιντερ γινεται χαμος
Έχει κ τιντερ κ μπαντουΣτο tinder δεν εχει παιγνιο?
Μονο badoo?
Επιτρέπονται τα ταξίδια κανονικάελληνικο διαβατηριο εχεις γιατι κανονικα εως τον απριλιο απαφορευται η εισοδος στην χωρα
Έγραψα είναι η Πατάγια του αραβικού κόσμου όχι ότι είναι σαν την πάταγιαισως είμαι αργόστροφος και δεν κατάλαβα καλά. Σύγκρινες με Pattaya, υπάρχει κάποιο μέρος όπου μαζεύονται οι επαγγελματίες και μπορείς να ψωνίσεις; πόσα ζητάνε;
Λοιπόν πετάω από σοφια κ το έγραψα κ λόγω ιδιότητας μπορώ να πετάξω όπου θελωμου κανει εντυπωση μεγαλη φιλε . Για δουλεια λες στο εσωττερικο .
Εγώ πέταξα σοφία Σαρλερουά Μαρακές 20-24 Φεβρουαρίου..
μην λες οτι θες απαγορευετε η εισοδοςς σε ελληνες . εκτος αν μπορει . και μεχρι τον προηγουμενο μηνα δεν γινοταν και πτησεις στο μαροκο
IATA - International Travel Document News
www.iatatravelcentre.com
Αλλαζουν τα δεδομενα τοσο γρηγορα!! Ειναι τρελό!!
μην λες οτι θες απαγορευετε η εισοδοςς σε ελληνες . εκτος αν μπορει . και μεχρι τον προηγουμενο μηνα δεν γινοταν και πτησεις στο μαροκο
www.iatatravelcentre.com
Γραφοντε και λεγοντε διαφορες ασυναρτησιες . Χθες στην γερμανικη τηλεοραση ελεγε πως γυρνοντας απο βραζιλια στο κρατιδιο της βεσταφαλιας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ αν εχεις τεστ κοβιντ αρνητικο.Εγώ πέταξα σοφία Σαρλερουά Μαρακές 20-24 Φεβρουαρίου..
Αυτό το σαητ είναι το επίσημο της πρεσβεία; Του Μαρόκο η εστι ένα τυχαίο σαητ;;
Δεύτερον λες να έφτιαξα ψεύτικες φωτό για να σου πω ψεμματα ότι πήγα;;;;
Εκτός αν ξεκίνησαν οι απαγορεύσεις από το Μάρτιο
Εγώ ήμουν εκεί 20-24 Φεβρουαρίου
Στείλε το λινκ διότι ο καθένας γράφει ότι μαλάκια υεκει σε σάιτ
Το μόνο υπεύθυνο κ επίσημο στόμα είναι η πρεσβεία του Μαρόκου στην Αθήνα για να είσαι σίγουρος
ΕννοείταιΑμα πας με "βαλιτσα" υπαρχουν περιθωρια δρασης;
(Σ.Σ. Βαλιτσα=γυναικα)
Αστναρτητοι γιατροί ασυνάρτητες κυβερνήσεις ασυναρτατα. Πραγματα άκουςΓραφοντε και λεγοντε διαφορες ασυναρτησιες . Χθες στην γερμανικη τηλεοραση ελεγε πως γυρνοντας απο βραζιλια στο κρατιδιο της βεσταφαλιας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ αν εχεις τεστ κοβιντ αρνητικο.
Ενω στην επισημη σελιδα του κρατιδιου γραφει ξεκαθαρα πως η βραζιλια ανηκει στις χωρες με μεταλαγμενο ιο κοβιντ και εχεις 5+5 μερες καραντινα θες δε θες.
Οτι ναναι.
Με κουραζει ολο αυτο
Και εγω εχω παει προπερσυ και εχχω φωτο αλλα τωρα επειδη απαγορευται η εισοδος για ελληνες αυτο μου κανει εντυπωση .. το σιτε που εστειλα ειναι το επισημο της ιατα . επισης ας πουμε ωλεπω πτησεις που φτασαν σημερα στο μαρακες και ηταν μονο εσωτερικου για αυτο το λεω . αν καταφερες κααι πηγες εισαι αρχονταςΕγώ πέταξα σοφία Σαρλερουά Μαρακές 20-24 Φεβρουαρίου..
Αυτό το σαητ είναι το επίσημο της πρεσβεία; Του Μαρόκο η εστι ένα τυχαίο σαητ;;
Δεύτερον λες να έφτιαξα ψεύτικες φωτό για να σου πω ψεμματα ότι πήγα;;;;
Εκτός αν ξεκίνησαν οι απαγορεύσεις από το Μάρτιο
Εγώ ήμουν εκεί 20-24 Φεβρουαρίου
Στείλε το λινκ διότι ο καθένας γράφει ότι μαλάκια υεκει σε σάιτ
Το μόνο υπεύθυνο κ επίσημο στόμα είναι η πρεσβεία του Μαρόκου στην Αθήνα για να είσαι σίγουρος
Μπηκα μολις τωρα στο skyscanner για σαρλερουα-μαρακές 25-30 μαρτιου ,μου εβγαλε την ενδειξη, να μπω να δω τους covid κανονισμους και περιορισμους που ισχυουν.
www.iatatravelcentre.com
Ίσως άλλαξαν τα δεδομένα από μια Μαρτίου
Ίσως η ιατά λέει για τουριστικές πτήσεις
Ίσως λέει μαλακιες
Δες κ η Γερμανία έχει απευθείας πτήση για μαρακες