Νέα

Usain Bolt... test DNA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
άσε αυτός έπερνε πολύ τεστοσερόνη με την οπίσθια μεθοδο. :pipa3:
με όποια μέθοδο και να την έπαιρνες εσύ, χρυσά μετάλλια σε 3 Ολυμπιακούς δεν θα μπορούσες να πάρεις.
Κατάλαβες πουθαγόρα;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πάμε με επαγωγική σκέψη. Εστω ότι αυτός είναι προιόν ΜΟΝΟ ντόπας.
τότε:
1. γιατι τους λοιπούς ντοπαρισμένους τους περνάει σαν χαπάκια;
2. γιατί καταρρίπτει ρεκόρ διαλύοντάς τα;

Προφανώς και υπάρχει γονιδιακή ανωτερότητα.
Γιατί ΟΣΗ ΝΤΟΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ.
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
δεν ειπα οτι ειναι ντοπαρισμενος αλλα σιγουρα δεν ειναι 100% φυσικα αποτελεσματα.δεν ξερω ποιος εβαλε το χερακι του κ δεν μου φαινεται κ περιεργο να το εχει βαλει κ ανθρωπος μιας κ η τζαμαικα πονταρει σε αυτα τα αθληματα κ εδω κ χρονια βγαζει μεγαλους αθλητες,γιατι να μην βγαλει κ εναν υπεραθλητη?

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1
αυτο το δεχομαι αλλα κ παλι ειναι υπερβολικα αυτα που κανει.ασε που οταν φτανει στο τερμα κοιταει δεξια αριστερα κ κοβει οποτε μπορει να κανει κ καλυτερους χρονους

εχεις δει καποιον που ειναι natural talent σε καποιο skill?Eιτε σε καποιο αθλημα ειτε σε αγωνιστικη οδηγηση ειτε στη θεωριτικη φυσικη?

εννοω να τον γνωρισεις κανοντας παρεα μαζι του οχι απο τηλεοραση

scary shit σε διαβεβαιωνω

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
και καλό θα ήταν να διαβάσεις κάνα βιβλίο βιολογίας.
είτε σ αρέσει είτε όχι κάποιοι γεννιούνται με μεγάλο πούτσο, με μηδέν κυτταρίτιδα, με τεράστιο εγκέφαλο, με ιδιαιτερα χαρίσματα.

Το μόνο που δεν έχω ακούσει ακόμα στην Ελλάδα είναι ότι ο Αινστάιν ήταν προιόν ντόπας.
αλλά φαντάζομαι ότι έρχεται κι αυτό οσονούπω.
περσονα, κλασε να φουμαρουμε..

οι παντογνωστες μου ειναι εμετικοι. σωνει και καλα να πεις ό,τι παπαριά σου ερθει στο κεφαλι..

σιγα μην κατσω να διαβασω κανενα βιβλιο βιολογιας, γεωγραφιας, πυρηνικης φυσικης ή για το πειραμα του cern.

καλα, εισαι σοβαρος ? αφου εχω εσενα ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΙΟΛΑΣ !!!!

ξερεις απο αυτοκινητα, γυναικες, βιολογια, πληροφορικη, τεχνολογια, μηχανικη, καρδιοχειρουργικη, τηλεπικοινωνιες, διαστημικα ταξιδια και σταθμους, μαιευτικη, οικονομια, πολιτικη, γενικως ΟΛΑ !!!!

θα κατσω εγω τωρα να διαβαζω ? κι εσυ τί θα κανεις ?? πώς θα μου τα μεταλαμπαδευσεις ?? αφου τα ξερεις ΟΛΑ λεμε..

και επι του προκειμενου, να σου πω οτι η ημιμαθεια ειναι (θα το ξερεις βεβαια ως παντογνωστης) χειροτερη της αμαθειας.
εχω γραψει παλαιοτερα, για όποιον μπορει να καταλαβει και να αντιληφθει ορισμενα πραγματα χωρις να πετιεται σαν καβλι που τα ξερει ολα, πως ολο το παιχνιδι στην ντοπα, παιζεται σε δυο πόλους: στο συκωτι (στο ποσο θα μπορεσει να αντεξει τη χημεια και αυτο ειναι θεμα γονιδίου) και στις ακρες που εχει το team του καθε αθλητη στα διαφορα κεντρα δημιουργιας της ντοπας, στο κατα ποσο δηλαδη εχει τις σωστες ακρες και βρει ενα φαρμακο, ΠΡΙΝ αυτο μπει στις λιστες..
κατα τα αλλα, οσο πιο γρηγορα φυγει ενας αθλητης απο τον υψηλο ανταγωνισμο (αρα κοψει ρυθμο στη ληψη της πιό επικυνδυνης ντοπας), οσο πιο καλο συκωτάκι διαθετει και οσο πιο τυχερος ειναι (καθως ολες οι ντοπες που βγαινουν δεν εχουν τον ιδιο βαθμο επικινδυνοτητας) τοσο περισοτερο θα ζησει..

βαλε τωρα το μυαλο σου να δουλεψει. τεμπελικο, αν μη τί αλλο, δεν ειναι..

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
με όποια μέθοδο και να την έπαιρνες εσύ, χρυσά μετάλλια σε 3 Ολυμπιακούς δεν θα μπορούσες να πάρεις.
Κατάλαβες πουθαγόρα;
ο Καρλ Λουις είναι τεράστιος αθλητής αλλά επετρεψε μου να κάνω και λίγη πλάκα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχεις δει καποιον που ειναι natural talent σε καποιο skill?Eιτε σε καποιο αθλημα ειτε σε αγωνιστικη οδηγηση ειτε στη θεωριτικη φυσικη?

εννοω να τον γνωρισεις κανοντας παρεα μαζι του οχι απο τηλεοραση

scary shit σε διαβεβαιωνω

μην τους τα λες αυτά...... όλοι ντοπαρισμένοι είναι........

Υ.Γ.
δε χρειάζεται να κάνεις παρέα για να καταλάβεις ότι εάνς πιλότος Φ1 λχ. αντέχει να χάνει 4 κιλά ιδρώτα σε 1.5 ώρα και να διατηρεί το αυτοκίνητο εντός δρόμου όταν η συντριπτική πλειοψηφία των κοινών ανθρώπων θα είχε λιποθυμήσει.
Στοιχειώδη εγκεφαλικά κύτταρα χρειάζεται για να το καταλάβεις.....
όταν λ.χ ο Σουμάχερ στα 3 έκανε αγώνες καρτ, ο μέσος έλληνας ταραμάς φόραγε μπρατσάκια για να μην πνιγεί. Και βέβαια στα 25 του ο Σουμάχερ για τον μπρατσάκια είναι προιόν αποκλειστικά και μόνον της ντόπας.....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

οι παντογνωστες μου ειναι εμετικοι. σωνει και καλα να πεις ό,τι παπαριά σου ερθει στο κεφαλι..

σιγα μην κατσω να διαβασω κανενα βιβλιο βιολογιας, γεωγραφιας, πυρηνικης φυσικης ή για το πειραμα του cern.

καλα, εισαι σοβαρος ? αφου εχω εσενα ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΙΟΛΑΣ !!!!

ξερεις απο αυτοκινητα, γυναικες, βιολογια, πληροφορικη, τεχνολογια, μηχανικη, καρδιοχειρουργικη, τηλεπικοινωνιες, διαστημικα ταξιδια και σταθμους, μαιευτικη, οικονομια, πολιτικη, γενικως ΟΛΑ !!!!

θα κατσω εγω τωρα να διαβαζω ? κι εσυ τί θα κανεις ?? πώς θα μου τα μεταλαμπαδευσεις ?? αφου τα ξερεις ΟΛΑ λεμε..

και επι του προκειμενου, να σου πω οτι η ημιμαθεια ειναι (θα το ξερεις βεβαια ως παντογνωστης) χειροτερη της αμαθειας.
εχω γραψει παλαιοτερα, για όποιον μπορει να καταλαβει και να αντιληφθει ορισμενα πραγματα χωρις να πετιεται σαν καβλι που τα ξερει ολα, πως ολο το παιχνιδι στην ντοπα, παιζεται σε δυο πόλους: στο συκωτι (στο ποσο θα μπορεσει να αντεξει τη χημεια και αυτο ειναι θεμα γονιδίου) και στις ακρες που εχει το team του καθε αθλητη στα διαφορα κεντρα δημιουργιας της ντοπας, στο κατα ποσο δηλαδη εχει τις σωστες ακρες και βρει ενα φαρμακο, ΠΡΙΝ αυτο μπει στις λιστες..
κατα τα αλλα, οσο πιο γρηγορα φυγει ενας αθλητης απο τον υψηλο ανταγωνισμο (αρα κοψει ρυθμο στη ληψη της πιό επικυνδυνης ντοπας), οσο πιο καλο συκωτάκι διαθετει και οσο πιο τυχερος ειναι (καθως ολες οι ντοπες που βγαινουν δεν εχουν τον ιδιο βαθμο επικινδυνοτητας) τοσο περισοτερο θα ζησει..

μ αρεσεις γιατι καταθετεις αν οχι σωστη,τουλαχιστον μια αποψη που μπορεις κ την υποστηριζεις με λογικα επιχειρηματα

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

:2funny: :2funny: :2funny:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
ΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΝΤΟΠΙΝΚ

διαβαστε μερικους απο τους "κομητες-αστερες" της εποχης και θυμηθειτε τι λεγαμε ολοι τοτε......

[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_doping_cases_in_sport[/url]

τους εφτιαξαν καποτε και αυτους υπεραθλητες....,κονομησαν και μετα τους πεταξαν στα σκουπιδια...

γιατι να αλλαξει κατι και σε αυτον....

απορια : θα εβλεπε κανεις αγωνες (κερδη οι εταιρειες) εαν ...π.χ το παγκοσμιο ρεκορ ηταν ακομη πανω απο τα 10 δευτερολεπτα.....???????

μην απορρησετε καποια στιγμη οταν θα δειτε και κατω απο 9 δευτερολεπτα τα 100 μετρα....(ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66

Καλά πλάκα με κάνεις τώρα? Ξέχασες το βασικότερο? Πως είναι δυνατόν να ξέχασες το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ????

Οέοοοο :dancing: :dancing: :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

βάλε τώρα την φωτογραφία σου και τη δική μου δίπλα στον Μπολτ, αφού έχουμε γνωριστεί κιόλας.
Σύγκρινε το γεννετικό σου υλικό και το δικό μου με του Μπολτ.
Μετά μίλα για ΣΥΚΏΤΙΑ ΚΑΙ ΦΆΡΜΑΚΑ.
Προφανώς εσύ με την πρώτη δόση θα πας άκλαφτος.......
Γύρνα τώρα στη μιζέρια σου. Δεν είναι κακό. Και να έχεις πάντα μαζί σου τη φωτό του Μπολτ για να σου θυμίζει ότι μερικοί γεννιόνται γονιδιακά ανώτεροι. Γιατί πολύ απλά τα διπλά να πάρουμε και συ και γω από αυτόν, με τον σωματότυπο που έχουμε θα πάρουμε τ αρχίδια μας.
δεν είναι κακό να παραδέχεσαι ότι είσαι μέτριος ή μικρός. Είναι όμως πλήρης κατάντια να θέλεις να υποβιβάσεις τα φαινόμενα στη δική σου μιζέρια......
Κλάψε που είσαι ένα κι ένα μίλκο.
Εγώ το έχω αποδεχθεί.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΝΤΟΠΙΝΚ

διαβαστε μερικους απο τους "κομητες-αστερες" της εποχης και θυμηθειτε τι λεγαμε ολοι τοτε......

[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_doping_cases_in_sport[/url]

τους εφτιαξαν καποτε και αυτους υπεραθλητες....,κονομησαν και μετα τους πεταξαν στα σκουπιδια...

γιατι να αλλαξει κατι και σε αυτον....

απορια : θα εβλεπε κανεις αγωνες (κερδη οι εταιρειες) εαν ...π.χ το παγκοσμιο ρεκορ ηταν ακομη πανω απο τα 10 δευτερολεπτα.....???????

μην απορρησετε καποια στιγμη οταν θα δειτε και κατω απο 9 δευτερολεπτα τα 100 μετρα....(ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ)
κατω απο 9 δευτερα θα εχουν πανω απο ενας αθλητης στους επομενους αγωνες.εδω ο αλλος ο πουστης,γκει,εμοιαζε σαν κουραδα μπροστα του

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλά πλάκα με κάνεις τώρα? Ξέχασες το βασικότερο? Πως είναι δυνατόν να ξέχασες το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ????

Οέοοοο :dancing: :dancing: :dancing:

όσο και να προσπαθείς να υποβιβάσεις τον άλλο δεν κερδίζεις τίποτα από μια προσωπική επιβράβευση της κακομοιριάς που ζεις.
δεν είναι κακό.
εάν σε κάνεις να νιώθεις καλύτερα σου δίνω όλο το ελεύθερο....
Καλό είναι να βοηθάς τους κοινωνικά αναξιοπαθούντες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κατω απο 9 δευτερα θα εχουν πανω απο ενας αθλητης στους επομενους αγωνες.εδω ο αλλος ο πουστης,γκει,εμοιαζε σαν κουραδα μπροστα του

αυτό πρόσεξα και γω αγαπητέ.....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μ αρεσεις γιατι καταθετεις αν οχι σωστη,τουλαχιστον μια αποψη που μπορεις κ την υποστηριζεις με λογικα επιχειρηματα
η διαφορα της δικης μου αποψης με αυτην της περσονας επι του προκειμενου, ειναι απλη..

η περσονα εχει αυτη την αποψη διαβαζοοντας βιβλια βιολογιας, εγω εχω αυτην την αποψη συναναστρεφομενος με καποιους ανθρωπους (αθλητες και προπονητες)..

η θεωρια και πραξη..

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
όσο και να προσπαθείς να υποβιβάσεις τον άλλο δεν κερδίζεις τίποτα από μια προσωπική επιβράβευση της κακομοιριάς που ζεις.
δεν είναι κακό.
εάν σε κάνεις να νιώθεις καλύτερα σου δίνω όλο το ελεύθερο....
Καλό είναι να βοηθάς τους κοινωνικά αναξιοπαθούντες.
:happy: :happy: :headbang2: :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom