και καλό θα ήταν να διαβάσεις κάνα βιβλίο βιολογίας.
είτε σ αρέσει είτε όχι κάποιοι γεννιούνται με μεγάλο πούτσο, με μηδέν κυτταρίτιδα, με τεράστιο εγκέφαλο, με ιδιαιτερα χαρίσματα.
Το μόνο που δεν έχω ακούσει ακόμα στην Ελλάδα είναι ότι ο Αινστάιν ήταν προιόν ντόπας.
αλλά φαντάζομαι ότι έρχεται κι αυτό οσονούπω.
περσονα, κλασε να φουμαρουμε..
οι παντογνωστες μου ειναι εμετικοι. σωνει και καλα να πεις ό,τι παπαριά σου ερθει στο κεφαλι..
σιγα μην κατσω να διαβασω κανενα βιβλιο βιολογιας, γεωγραφιας, πυρηνικης φυσικης ή για το πειραμα του cern.
καλα, εισαι σοβαρος ? αφου εχω εσενα ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΙΟΛΑΣ !!!!
ξερεις απο αυτοκινητα, γυναικες, βιολογια, πληροφορικη, τεχνολογια, μηχανικη, καρδιοχειρουργικη, τηλεπικοινωνιες, διαστημικα ταξιδια και σταθμους, μαιευτικη, οικονομια, πολιτικη, γενικως ΟΛΑ !!!!
θα κατσω εγω τωρα να διαβαζω ? κι εσυ τί θα κανεις ?? πώς θα μου τα μεταλαμπαδευσεις ?? αφου τα ξερεις ΟΛΑ λεμε..
και επι του προκειμενου, να σου πω οτι η ημιμαθεια ειναι (θα το ξερεις βεβαια ως παντογνωστης) χειροτερη της αμαθειας.
εχω γραψει παλαιοτερα, για όποιον μπορει να καταλαβει και να αντιληφθει ορισμενα πραγματα χωρις να πετιεται σαν καβλι που τα ξερει ολα, πως ολο το παιχνιδι στην ντοπα, παιζεται σε δυο πόλους: στο συκωτι (στο ποσο θα μπορεσει να αντεξει τη χημεια και αυτο ειναι θεμα γονιδίου) και στις ακρες που εχει το team του καθε αθλητη στα διαφορα κεντρα δημιουργιας της ντοπας, στο κατα ποσο δηλαδη εχει τις σωστες ακρες και βρει ενα φαρμακο, ΠΡΙΝ αυτο μπει στις λιστες..
κατα τα αλλα, οσο πιο γρηγορα φυγει ενας αθλητης απο τον υψηλο ανταγωνισμο (αρα κοψει ρυθμο στη ληψη της πιό επικυνδυνης ντοπας), οσο πιο καλο συκωτάκι διαθετει και οσο πιο τυχερος ειναι (καθως ολες οι ντοπες που βγαινουν δεν εχουν τον ιδιο βαθμο επικινδυνοτητας) τοσο περισοτερο θα ζησει..
βαλε τωρα το μυαλο σου να δουλεψει. τεμπελικο, αν μη τί αλλο, δεν ειναι..