Νέα

Usain Bolt... test DNA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απλα πειτε μου μετα απο τοσους ελενχους πως ειναι ακομα ΚΑΘΑΡΟΣ(Usain Bolt) δωστε του τουλαχιστον the " benefit of the doubt" μηπως πραγματικα ειναι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!!!!!!

τι λες ρε.... ακου φαινόμενο...
ενας παπάρας ντοπαρισμένος είναι. αφού και γω σκέφτομαι να πάρω αυτά που παίρνει να κάνω κάτω απο 19 στα 200........
σιγά μην έχει καλύτερο γονίδιο από μένα.......
τρίχες. στο έργαστήριο τον έφτιαξαν.
δεν ξέρεις ότι στη Τζαμάικα, σ αυτή την ζάμπλουτη χώρα έχει εργοστάσιο παραγωγής βιονικών αθλητών; που ζεις;

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ρε μην τρελενεστε........ Ο ΣΤΙΒΟΣ ειναι ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΝΟ, ΠΑΡΘΕΝΟ και ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟ αθλημα!  :P

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Ρε μην ρελενεστε........ Ο ΣΤΙΒΟΣ ειναι ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΝΟ, ΠΑΡΘΕΝΟ και ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟ αθλημα!  :P
Στο στίβο, στην κολύμβηση και την άρση βαρών απλός είναι πιο εύκολο να κατανοήσουμε πως αυτό δεν γίνεται χωρίς αναβολικά. Αλλά αναβολικά παίρνουν σε όλα τα αθλήματα. Εδώ πέρνουν στην τοξοβολία. Ξεκώλα πάντως το μεγαλείο του στίβου δεν είναι στα αναβολίκα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κλασσικοι  κομπλεξικοι ζηλοφθονες ελληναρες...Αδιανοητο στο νικ του μπουρδελα πως ενας ανθρωπος κανει τετοιες επιδοσεις...
ΝΤΟΠΑΡΕΤΑΙ,ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΚΥΡΟΖΙΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ....ηρεμησατε τωρα??? :uglystupid:
Επιστρεψτε στην κακομοιρια σας τωρα ησυχοι.... :S

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κλασσικοι  κομπλεξικοι ζηλοφθονες ελληναρες...Αδιανοητο στο νικ του μπουρδελα πως ενας ανθρωπος κανει τετοιες επιδοσεις...
ΝΤΟΠΑΡΕΤΑΙ,ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΚΥΡΟΖΙΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ....ηρεμησατε τωρα??? :uglystupid:
Επιστρεψτε στην κακομοιρια σας τωρα ησυχοι.... :S

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
αν σου ειναι ευκολο, το κανεις αυτο κερματα ??
Χθες η Βλάσιτς κέρδισε στο άλμα εις ύψος την Γερμανίδα Φρίντριχ μέσα στην πατρίδα της και της πήρε το χρυσό. Μετά από αυτό η γερμανίδα έκανε παλαμάκια στη Βλάσιτς και της έδινε ρυθμό για κάνει παγκόσμιο ρεκόρ. Αυτό για εμένα είναι η ομορφιά του στίβου

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Την εκτίμηση ότι πλησιάζει το μεγαλύτερο στόχο του, να γίνει ένας σπρίντερ που ο κόσμος δεν θα ξεχάσει ποτέ, έκανε ο Τζαμαϊκανός Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος κατέκτησε χθες το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου που διεξάγεται στο Βερολίνο, πετυχαίνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ (19.19).

«Εξακολουθώ να σας λέω ότι στόχος μου είναι να γίνω θρύλος, δε σκέφτομαι τα ρεκόρ, δεν βάζω τον εαυτό μου υπό πίεση, ξέρω τι να κάνω, πάω και το κάνω», είπε ο 22χρονος αθλητής στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Τα πήγα καλά για μένα και είμαι καθ’ οδόν στην πορεία να γίνω θρύλος, και γι’ αυτό είμαι απλά χαρούμενος».
Ο Μπολτ, ο οποίος κατέκτησε τρία χρυσά μετάλια στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου και άλλα δύο εφέτος στο πρωτάθλημα του Βερολίνου, συντρίβοντας κάθε φορά όλα τα ρεκόρ, επεσήμανε: «Εξακολουθώ να λέω ότι τα πάντα είναι πιθανά. Δουλεύεις σκληρά, προπονείσαι σκληρά. Εγώ εξακολουθώ να προπονούμαι πολύ σκληρά και η συμμετοχή σε γρήγορους αγώνες, δεν το αλλάζει αυτό».
Επίσης, ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφέρεται να πείσει όσους δεν πιστεύουν ότι τα ρεκόρ του είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς του, λέγοντας ότι τα ερωτήματα για τη φαρμακοδιέγερση είναι αναπόφευκτο τμήμα του στίβου: «Δεν ανησυχώ, δεν προσβάλλομαι, ξέρω ότι έτσι θα είναι πάντοτε στον αθλητισμό». Στον Μπολτ θα άρεσε να γίνει ιππότης από τη Βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας: «Σοβαρά, θα ήταν υπέροχο, θα έπαιρνα τον τίτλο Σερ Γιουσέιν Μπολτ, ακούγεται πολύ καλό…»!

:rockon: :rockon: :rockon: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..Αυτό για εμένα είναι η ομορφιά του στίβου
για μενα παλι η ομορφια ερχεται οταν κανενα απο αυτα τα ρομποκοπ, ψοφαει μετα απο καποια χρονια απο τη συσωρευμενη χρηση ουσιων τα προηγουμενα χρονια και ολοι αποδιδουν (τον ψοφο) σε πνευμονικο οιδημα..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χθες η Βλάσιτς κέρδισε στο άλμα εις ύψος την Γερμανίδα Φρίντριχ μέσα στην πατρίδα της και της πήρε το χρυσό. Μετά από αυτό η γερμανίδα έκανε παλαμάκια στη Βλάσιτς και της έδινε ρυθμό για κάνει παγκόσμιο ρεκόρ. Αυτό για εμένα είναι η ομορφιά του στίβου

αυτό λέγεται άμιλλα και γεννήθηκε στην Αρχαία ελλάδα.....
βέβαια για τον νεοέλληνα που αποδοκιμάζει εν χορώ τον Αγκουέιρο όταν γίνεται αλλαγή, η αποδοχή του ανώτερου αποτελεί ύβρη.
και θυμήθηκα πάλι την ατάκα του φίλτατου Λεονόρο...
Ναι αλλά ο Σωκράτης ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ.
και συμπληρώνω:
με τον οποίο βέβαια ο νεοελληνας δεν έχει καμμιά απολύτως σχέση πλην της γεωγραφικής θέσης.........

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
για μενα παλι η ομορφια ερχεται οταν κανενα απο αυτα τα ρομποκοπ, ψοφαει μετα απο καποια χρονια απο τη συσωρευμενη χρηση ουσιων τα προηγουμενα χρονια και ολοι αποδιδουν (τον ψοφο) σε πνευμονικο οιδημα..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το καταπληκτικό είναι ότι ορισμένοι τη φωνή της λογικής την αποδίδουν σε φθόνο. Μιλάμε για εντελώς γκάου-μπίου δηλαδή. :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

το προηγούμενο φαινόμενο ονόματι Καρλ Λιούις μια χαρα ζει και βασιλεύει....
όσο και να παρακαλάνε κάποιοι να βγάλει τον καρκίνο.......

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν ξερω αν εχει υπωθει γιατι δεν εχω διαβασει ολο το θρεντ,αλλα ο τυπος ειναι ψηλος με σωματοδομη κ μυς κοντου,κατι που του δινει ταχυτητα κ αεροδυναμικη.δεν ειναι ολα φυσιολογικα.....κ τυχαια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

και καλό θα ήταν να διαβάσεις κάνα βιβλίο βιολογίας.
είτε σ αρέσει είτε όχι κάποιοι γεννιούνται με μεγάλο πούτσο, με μηδέν κυτταρίτιδα, με τεράστιο εγκέφαλο, με ιδιαιτερα χαρίσματα.

Το μόνο που δεν έχω ακούσει ακόμα στην Ελλάδα είναι ότι ο Αινστάιν ήταν προιόν ντόπας.
αλλά φαντάζομαι ότι έρχεται κι αυτό οσονούπω.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
και καλό θα ήταν να διαβάσεις κάνα βιβλίο βιολογίας.
είτε σ αρέσει είτε όχι κάποιοι γεννιούνται με μεγάλο πούτσο, με μηδέν κυτταρίτιδα, με τεράστιο εγκέφαλο, με ιδιαιτερα χαρίσματα.

Το μόνο που δεν έχω ακούσει ακόμα στην Ελλάδα είναι ότι ο Αινστάιν ήταν προιόν ντόπας.
αλλά φαντάζομαι ότι έρχεται κι αυτό οσονούπω.
αυτο το δεχομαι αλλα κ παλι ειναι υπερβολικα αυτα που κανει.ασε που οταν φτανει στο τερμα κοιταει δεξια αριστερα κ κοβει οποτε μπορει να κανει κ καλυτερους χρονους

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αυτό λέγεται άμιλλα και γεννήθηκε στην Αρχαία ελλάδα.....
βέβαια για τον νεοέλληνα που αποδοκιμάζει εν χορώ τον Αγκουέιρο όταν γίνεται αλλαγή, η αποδοχή του ανώτερου αποτελεί ύβρη.
και θυμήθηκα πάλι την ατάκα του φίλτατου Λεονόρο...
Ναι αλλά ο Σωκράτης ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ.
και συμπληρώνω:
με τον οποίο βέβαια ο νεοελληνας δεν έχει καμμιά απολύτως σχέση πλην της γεωγραφικής θέσης.........
:thumbsup: :cool2: :thumbsup:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτο το δεχομαι αλλα κ παλι ειναι υπερβολικα αυτα που κανει.ασε που οταν φτανει στο τερμα κοιταει δεξια αριστερα κ κοβει οποτε μπορει να κανει κ καλυτερους χρονους

πάμε με επαγωγική σκέψη. Εστω ότι αυτός είναι προιόν ΜΟΝΟ ντόπας.
τότε:
1. γιατι τους λοιπούς ντοπαρισμένους τους περνάει σαν χαπάκια;
2. γιατί καταρρίπτει ρεκόρ διαλύοντάς τα;

Προφανώς και υπάρχει γονιδιακή ανωτερότητα.
Γιατί ΟΣΗ ΝΤΟΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ.
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
το προηγούμενο φαινόμενο ονόματι Καρλ Λιούις μια χαρα ζει και βασιλεύει....
όσο και να παρακαλάνε κάποιοι να βγάλει τον καρκίνο.......
άσε αυτός έπερνε πολύ τεστοσερόνη με την οπίσθια μεθοδο. :pipa3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom