Νέα

Usain Bolt... test DNA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μολις το λες οτι εσυ μιλας για αθλητες και προπονητες, σου λεει ''μα κι εγω γι αυτο μιλαω''.. 

ένα πουλάκι μου είπε να μας δώσεις τα ονόματα των προπονητών που μιλάς...
και να μας πεις και το γυμναστήριο που γυμνάζεις την κορμάρα σου.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ακριβώς - τέτοια περίπτωση στο Internet, μόνο Έλληνας θα μπορούσε να ήταν. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Είμαι τόσο ΓΑΜΑΩ που κοντεύει να εκραγεί το κεφάλι μου - να να έτοιμος να εκτοξευθώ είμαι από την καρέκλα!!! :happy: :happy: :happy: :happy: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι λες ρε άντρα; σοβαρά;
μου γάμησες την ψυχολογία τώρα...........

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ένα πουλάκι μου είπε να μας δώσεις τα ονόματα των προπονητών που μιλάς...
και να μας πεις και το γυμναστήριο που γυμνάζεις την κορμάρα σου.....
πες στο πουλακι οτι δεν εχει πουλακι για να τα λεει σε σενα να μου τα λες και οτι θα συνεχισει για πολυ καιρο να με βλεπει στον υπνο του..  :rolleyes: :rolleyes: :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
από τη ντόπα είναι...
Ο Τζέκος μου ετοιμάζει καινούργιο Κοκτέιλ...

ο περσόνας έχει επόμενο στόχο τα 8 δεύτερα στα 100.......
:humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:
δεν τον αφησαν τον τζεκο να ολοκληρωσει το εργο του τυπε :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πες στο πουλακι οτι δεν εχει πουλακι για να τα λεει σε σενα να μου τα λες και οτι θα συνεχισει για πολυ καιρο να με βλεπει στον υπνο του..  :rolleyes: :rolleyes: :P

τα πουλάκια πετάνε..... δεν κάθονται σε ένα κλαρί......
να περιμένω τα ονόματα των προπονητών και αθλητών που μιλάς; ή να πάω να κυνηγήσω καμμιά πουτάνα μέχρι να μας τα δώσεις;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τα πουλάκια πετάνε..... δεν κάθονται σε ένα κλαρί......
να περιμένω τα ονόματα των προπονητών και αθλητών που μιλάς; ή να πάω να κυνηγήσω καμμιά πουτάνα μέχρι να μας τα δώσεις;
να πεις στο πουλακι που πεταει χωρις πουλακι, να γραφει και κανενα ποστ γι αυτα που θελει να ρωτησει και για τους εφιαλτες που βλεπει, οχι μονο πμ δεξια κι αριστερα..  :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παρόλο που είχε συμφωνήσει.... οι μάυροι του έπαιξαν πουστιά.......
απο μεσα τον καρφωσαν δικε μου
υπαρχουν εφιαλτες στην ομοσπονδια :2funny:
δεν ειχε ενα σχεδιο να ντοπαρει σχεδον ολους τους αθλητες και ειχε εγγυηθει 80 μεταλλια?
ζηταγε κατι δις για να το κανει αυτο
καπου τοχα ακουσει τυπε αυτο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έλα βάζελε άσε τις παπαριές τώρα που παρεξηγήθηκες - ας τις μαλακίες τώρα λέμε. ;)

εγώ είμαι ο νέος μπολτ. δεν παρεξηγιέμαι......
αλλωστε από πρωταθλητές, φαινόμενα και ταλέντα η ελλάς έχει γιομισει... απλά δεν βγαίνουν όξω γιατί θα τρομάξει ο κόσμος απο την ανωτερότητά μας......
Είμεθα και φιλεύσπλαχνοι ως φάρα.......Για το καλό των ξένων δεν έχουμε κατακλύσει τα πάντα......Ποιοί κινέζοι, ποιοί αμερικανοί και ποιοί κουτόφραγκοι....
ΑΜΑ πλακωθούμε στην πρέζα θα τους γαμήσουμε όλους...........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να πεις στο πουλακι που πεταει χωρις πουλακι, να γραφει και κανενα ποστ γι αυτα που θελει να ρωτησει και για τους εφιαλτες που βλεπει, οχι μονο πμ δεξια κι αριστερα..  :P

πες του το εσύ... εγώ γιατί να κάνω τον κτηνοτρόφο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απο μεσα τον καρφωσαν δικε μου
υπαρχουν εφιαλτες στην ομοσπονδια :2funny:
δεν ειχε ενα σχεδιο να ντοπαρει σχεδον ολους τους αθλητες και ειχε εγγυηθει 80 μεταλλια?
ζηταγε κατι δις για να το κανει αυτο
καπου τοχα ακουσει τυπε αυτο

όχι παράξενο... άλλωστε του είχαν υποσχεθεί ότι κεντέρης και θάνου δε θα ελεγχθούν πριν το πέρας των τελικών......
γι αυτό και οι κεντεροθαναίοι πήγαν σπίτι του.... Αυτός υποτίθεται ότι είχε την ασυλία....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όλα ντόπα είναι...................
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Bolt was born in Trelawny, Jamaica and educated at the William Knibb Memorial High School. At the age of 15 he won a gold and two silver medals at the 2002 World Junior Championships in front of a home crowd in Kingston, [size=14pt]becoming the youngest world junior gold medalist ever[/size]. He won another gold medal at the 2003 World Youth Championships, running the 200 m in 20.40 seconds. Usain Bolt and retired Jamaican sprinter Michael Green are the past students of William Knibb.

In 2004 Bolt ran the 200 m in 19.93 seconds, [size=14pt]becoming the first junior to break the 20-second mark;[/size] breaking Lorenzo Daniel's world junior record.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
το προηγούμενο φαινόμενο ονόματι Καρλ Λιούις μια χαρα ζει και βασιλεύει....
όσο και να παρακαλάνε κάποιοι να βγάλει τον καρκίνο.......

For the record παραθέτω αυτό:

και αυτό:

και αυτό:

όπου απαλάσσεται αλλά με αρκετές σκιές...

Για προβλήματα υγείας δεν βρήκα κάτι...

Να πω και εγώ τη μαλακία μου...
Αν ήταν μόνο θέμα ντόπας, θα είχαμε γίνει όλοι υπεραθλητές...
Από την άλλη, είναι βέβαιο ότι οι σημερινοί αθλητές δεν τρέφονται με μέλανα ζωμό, μέλι από θυμάρι και κρόκους αυγών...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Από την άλλη, είναι βέβαιο ότι οι σημερινοί αθλητές δεν τρέφονται με μέλανα ζωμό, μέλι από θυμάρι και κρόκους αυγών...

αυτό λέω και γω ίσιε....

το σίγουρο είναι πως χωρίς ταλέντο από μικρός δε φτάνει ούτε η ντόπα ούτε η προπόνηση...

Bolt was born on 21 August 1986 in Sherwood Content, a small town in Trelawny, Jamaica, and grew up with his parents, Jennifer and Wellesley Bolt, his brother Sadeeki, and his sister Sherine. His parents ran the local grocery store in the rural area, and Bolt spent his time playing cricket and football (soccer) in the street with his brother later saying, "When I was young, I didn’t really think about anything other than sports".

As a child, he attended Waldensia Primary and All-age School, and it was here that he first began to show his sprinting potential, running in the annual national primary-schools' meeting for his parish. By the age of twelve, Bolt had become the school's fastest runner over the 100 metres distance.

Upon his entry to William Knibb Memorial High School, Bolt continued to focus on other sports, but his cricket coach noticed Bolt's speed on the pitch and urged him to try track and field events. Pablo McNeil, a former 100 metres Olympic athlete, and Dwayne Barrett coached Bolt, encouraging him to focus his energy on improving his athletic abilities. The school had a history of athletic success with past students, including sprinter Michael Green. Bolt won his first annual high school championships medal in 2001, taking the silver medal in the 200 metres with a time of 22.04 seconds. McNeil soon became his primary coach, and the two enjoyed a positive partnership, although McNeil [size=12pt]was occasionally frustrated by Bolt's lack of dedication to his training and his predisposition to practical jokes.[/size]

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αυτό λέω και γω ίσιε....

το σίγουρο είναι πως χωρίς ταλέντο από μικρός δε φτάνει ούτε η ντόπα ούτε η προπόνηση...

Bolt was born on 21 August 1986 in Sherwood Content, a small town in Trelawny, Jamaica, and grew up with his parents, Jennifer and Wellesley Bolt, his brother Sadeeki, and his sister Sherine. His parents ran the local grocery store in the rural area, and Bolt spent his time playing cricket and football (soccer) in the street with his brother later saying, "When I was young, I didn’t really think about anything other than sports".

As a child, he attended Waldensia Primary and All-age School, and it was here that he first began to show his sprinting potential, running in the annual national primary-schools' meeting for his parish. By the age of twelve, Bolt had become the school's fastest runner over the 100 metres distance.

Upon his entry to William Knibb Memorial High School, Bolt continued to focus on other sports, but his cricket coach noticed Bolt's speed on the pitch and urged him to try track and field events. Pablo McNeil, a former 100 metres Olympic athlete, and Dwayne Barrett coached Bolt, encouraging him to focus his energy on improving his athletic abilities. The school had a history of athletic success with past students, including sprinter Michael Green. Bolt won his first annual high school championships medal in 2001, taking the silver medal in the 200 metres with a time of 22.04 seconds. McNeil soon became his primary coach, and the two enjoyed a positive partnership, although McNeil [size=12pt]was occasionally frustrated by Bolt's lack of dedication to his training and his predisposition to practical jokes.[/size]

Προφανώς θέλει ταλέντο και σωστά γονίδια (σωματότυπος, αναλογίες κτλ) και ηθικό και πίστη και όρεξη και φιλοδοξία...
Μόνο με αυτά όμως άντε να κερδίσεις κανά αγώνα στην παιδική σου κατασκήνωση ή το πρωτάθηλμα του νομού σου...
Για παραπάνω θέλει προπονητές, διατροφολόγους, ιατρούς, ψυχολόγους, χορηγούς...
Και φυσικά όσο καλύτερους και περισσότερους έχεις, τόσο επιδοτείται το ταλέντο σου...
Το οποίο μόνο του δεν αρκεί...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
100 φορές το είπαμε ήδη - πέρα από το ταλέντο και την δουλειά, υπάρχει βοήθεια. Στο 2ο post του παρόντος topic αυτό υποστήριξα - γύρνα και δες το.

Μόνο ο μαλάκας της ΕΡΤ (με τα γυαλιά που τρελαινότανε με τον Πύρρο :idiot:) τρελαινότανε επίσης με τη Φλόρενς Γκρίφιθ Τζόινερ - τι όργιο..... Απίστευτα πράγματα κάνει σήμερα η Τζόινερ - φώναζε το ζώον - μόνο που σήμερα είναι συγχωρεμένη.

Έχω μια ερώτηση ρε παντογνώστες του στίβου - ο Δήμας, ο Καχιασβίλι και οι υπόλοιποι ήταν μόνο ταλέντο? Δηλ ο Φελπς (πέρα από το απίστετο σωματότυπο που έχει - το μοναδικό άνοιγμα χεριών κλπ και τα χιλιόμετρα που κάνει κάθε μέρα), δεν παίρνει?

Μιλάμε σαν άνθρωποι ρε - δεν είναι θέμα κόμπλεξ. Μας πήραν στο ψιλό όλοι με την εμποδίστρια που ήρθε από το πουθενά να πούμε και μιλάμε ακόμα?

Να θυμίσω και το σάλο που έγινε πριν χρόνια όταν δε μπορούσαν να τεκνοποιήσουν οι ΑνατολικοΓερμανίδες της Γυμναστικής - γαμώ τα μετάλιά μου μέσα γαμώ.

Ποιο κόμπλεξ και παπάρια - λογικά μιλάμε - για να κάνεις πρωταθλητισμό σε επίπεδο παγκοσμίου ρεκόρ θες χημικό εργαστήριο. Period.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Προφανώς θέλει ταλέντο και σωστά γονίδια (σωματότυπος, αναλογίες κτλ) και ηθικό και πίστη και όρεξη και φιλοδοξία...
Μόνο με αυτά όμως άντε να κερδίσεις κανά αγώνα στην παιδική σου κατασκήνωση ή το πρωτάθηλμα του νομού σου...
Για παραπάνω θέλει προπονητές, διατροφολόγους, ιατρούς, ψυχολόγους, χορηγούς...
Και φυσικά όσο καλύτερους και περισσότερους έχεις, τόσο επιδοτείται το ταλέντο σου...
Το οποίο μόνο του δεν αρκεί...

σε τίποτα δεν αρκεί μονο αυτό....
όσο πιο μεγάλο όμως είναι τόσο πιο μεγάλη είναι και η εκτόξευση με τη σωστή διαχείριση......
Η ελληνική βέβαια πατέντα του όλα είναι θέμα ντόπας αυτοκαταρρίπτεται από την παντελή έλλειψη ανάδειξης ταλέντων από μικρή ηλικία σε όλα τα αθλήματα.
Είναι προφανές ότι η ελληνική ράτσα μπορεί να δικαιολογεί την πρόοδο των άλλων στην ντόπα και το μάρκετινγκ...
Από την άλλη εγώ βλέπω ότι χώρες με ίδιο πληθυσμό και παρεμφερή γεωγραφική κάλυψη και οικονομία με τη δική μας βγάζουν ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης.....Η Πορτογαλία είναι ένα εύκολο παράδειγμα.
Ρονάλντο, Εουσέμπιο....
Αλλα προφανώς κι αυτοί στη ντόπα στηρίζονται........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποιο κόμπλεξ και παπάρια - λογικά μιλάμε - για κάνεις πρωταθλητισμό σε επίπεδο παγκοσμίου ρεκόρ θες χημικό εργαστήριο. Period.
ποιό κόμπλεξ;
ο αίολος κεντέρης έγινε ή δεν έγινε αποδιοπομπαίος;
και τι περιμένατε ρε μαλακες; να χτυπήσει ο κώστας τα εργαστήρια των μαύρων αμερικανών ως ανώτερος επειδη ειναι ο 13ος θεός του Ολύμπου;
Η αποδέχεσαι το σύστημα ή κόβεις τη μαλακία.
Αυτοί που έτρεχαν πίσω από τον κεντέρη να βγάλουν φωτό (λες και δεν γνώριζαν το προφανές) μετά τον έστελναν για ποινικά αδικήματα στο δικαστήριο.
Αυτό συζητάμε.
Και σαφώς κανείς δεν ασχολήθηκε με το γεγονός ότι ο κεντέρης (ανεξαρτήτως ντόπας) ήταν ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ αφού αποτέλεσε τον πρώτο λευκό ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ μετά απο 30 χρόνια. Ναι χωρίς ντόπα δε θα πήγαινε βάθρο...
Αλλά το ότι βρέθηκε λευκός που με το ίδιο το σύστημα ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ όλους τους ΜΑΥΡΟΥΣ λέει πολλά για το ταλέντο του. Γιατι εάν δεν ήταν έτσι δε θα περνούσαν 30 χρόνια μετά τον Μενέα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom