Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 101 24,0%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 55 13,1%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 84 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 116 27,6%
  • Ποτε

Ψήφοι: 65 15,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    421

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
30
Like
2.571
Πόντοι
1.196
Ήμουν ένας από αυτούς.
Το όλο πρόβλημα είναι να αποδεχθείς ότι δε θα κερδίσεις ποτέ ακόμα και σε μονά αποδεκτά.
Παίζεις παρολί μία φορά την εβδομάδα και πας για 200.000 ευρώ.
Αν είσαι τυχερός, καλώς. Αν όχι, δεν έγινε και τίποτα.
Ίσα-ίσα, θα έχεις γλιτώσει ατελείωτο χρόνο από την ενασχόληση αυτή.
Ελπίζω να μην έχασες πολλά αδελφέ.
Εξαρτάται πώς το βλέπεις, κάθε παίκτης έχει τη δική του νοοτροπία.
Εγώ δεν μπορώ να παίξω παρολί 15 παιχνίδια, αισθάνομαι σαν να παίζω λόττο.
Θα παίξω 2-3 φορές το μήνα, όταν υπάρχει κάτι που θέλω να δω με ενδιαφέρον, συνήθως ένα bet-builder με απόδοση από 4 ως 10 max. Το βλέπω σαν διασκέδαση, επειδή μ' αρέσουν τα σπορ.
Με τα ποσά και τις αποδόσεις που παίζω δεν θα κερδίσω ποτέ >500.
Όταν βγαίνει συνήθως πάνε σε κέρασμα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.457
Πόντοι
456
Ελπίζω να μην έχασες πολλά αδελφέ.
Εξαρτάται πώς το βλέπεις, κάθε παίκτης έχει τη δική του νοοτροπία.
Εγώ δεν μπορώ να παίξω παρολί 15 παιχνίδια, αισθάνομαι σαν να παίζω λόττο.
Θα παίξω 2-3 φορές το μήνα, όταν υπάρχει κάτι που θέλω να δω με ενδιαφέρον, συνήθως ένα bet-builder με απόδοση από 4 ως 10 max. Το βλέπω σαν διασκέδαση, επειδή μ' αρέσουν τα σπορ.
Με τα ποσά και τις αποδόσεις που παίζω δεν θα κερδίσω ποτέ πάνω από 500.
Όταν βγαίνει συνήθως πάνε σε κέρασμα.
Δεν έχασα πολλά γιατί αντιλήφθηκα ότι δεν κάνω κάτι σημαντικό και απλά έχανα τον πολύτιμο χρόνο μου.
Έπαιζα 1000 ευρώ το μήνα σε πολλά ματς, είχα επιστροφές από 900-1000 κατά μέσο όρο.
Γύρω στα 600 το χρόνο έχανα και έπαιζα για δύο χρόνια, άρα 1200.
Χρησιμοποιούσα κυρίως μοντέλα μηχανικής μάθησης από δεδομένα που έβρισκα στο ίντερνετ και τα επεξεργαζόμουν.
Επειδή το έβλεπα όχι ως διασκέδαση, αλλά ως ευκαιρία για κέρδος, το εγκατέλειψα.

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.100
Πόντοι
1.206
Δεν παιζω ποτέ ΚΙΝΟ,το θεωρω με το φτωχο μου το μυαλο προκαθορισμένο.
Χθες ειχα ενα ξεμπαρκο 50λεπτο στον opaponline λεω ας το βαλω σε ενα ΚΙΝΟ,
με το που ξεκινησε η κληρωση-την οποιια βλεπεις ζωντανα-και βγηκε το πρωτο νουμερο,μου ηρθε ειδοποιηση οτι ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ,δηλαδη πριν βγουνε ολα τα υπολοιπα νουμερα ειχα ηδη πιασει 3 νουμερα (κερδισα τελικά 1,5 ευρω)

τελευταία το γυρισα στο eurojackpot,ειναι και τα ποσά τεραστια,παιζεις εναν καφε,δεν ξερεις τί γινεται καμια φορά
καλα τυπε πιστευεις οντως στις πορτοκαλι μπαλες που αναπηδανε? προφανως βγαινει το αποτελεσμα ΑΚΡΙΒΩΣ στο πενταλεπτο και απλα τα αλλα ειναι οπτικα εφε για να περναει εκεινο το 1μιση λεπτο με αγωνια...

το ΚΙΝΟ ειδικα δε χρειαζεται να ειναι προκαθορισμενο.

ειναι τετοια η γκανιοτα του που ειναι κλεψια απο μονο του....

για να κερδισεις το ενα μυριο με 12 στα 12 θα πρεπει να ξοδεψεις 478 μυρια...

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.457
Πόντοι
456
καλα τυπε πιστευεις οντως στις πορτοκαλι μπαλες που αναπηδανε? προφανως βγαινει το αποτελεσμα ΑΚΡΙΒΩΣ στο πενταλεπτο και απλα τα αλλα ειναι οπτικα εφε για να περναει εκεινο το 1μιση λεπτο με αγωνια...

το ΚΙΝΟ ειδικα δε χρειαζεται να ειναι προκαθορισμενο.

ειναι τετοια η γκανιοτα του που ειναι κλεψια απο μονο του....

για να κερδισεις το ενα μυριο με 12 στα 12 θα πρεπει να ξοδεψεις 478 μυρια...
Ακριβώς όπως το λες.
Είναι τόσο μικρές οι πιθανότητες, που δε χρειάζεται καν να σε κλέψουν.
Κλέβεις εσύ τον εαυτό σου, παίζοντας.

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.100
Πόντοι
1.206
Ακριβώς όπως το λες.
Είναι τόσο μικρές οι πιθανότητες, που δε χρειάζεται καν να σε κλέψουν.
Κλέβεις εσύ τον εαυτό σου, παίζοντας.
επισης αλλοι πιο χαζοι παιζουν σκρατς ενω ανα πασα ωρα και στιγμη μπορεις να δεις αν εχουν μεινει τα μεγαλα ποσα στο παιχνιδι η οχι!!!!!!!

δε χρειαζεται να σε παιξει κανενας οπαπ με σημαδεμενη τραπουλα οταν εσυ αγνοεις τους κανονες του παιχνιδιου...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.931
Πόντοι
9.931
Μπαίνει μια συγγενής μου μαζι με μια φιλη της σε ενα ΟΠΑΠ να παίξει Τζοκερ, η φιλη εντελως άσχετη με τυχερά παιχνίδια, νομιζω δεν ειχε παιξει ποτε τιποτα, λεει ας ξυσω ενα Σκρατς μεχρι να γράψεις εσυ το Τζοκερ, το ξυνει χωρις να διαβάσει καν τι πρεπει να βρει για να κερδίσει, το παει στον πράκτορα και του λεει για κοίτα κέρδισα τίποτα, 1500 ευρω της λεει!

Η τυχη του πρωταρη.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.265
Πόντοι
8.815
χειροτερη απατεωνια απ'τα online φρουτακια δεν εχει παντως.οποιος σας πει οτι εχει βγαλει λεφτα απ'αυτα,ψεματα σας λεει.γενικως απο τζογο,δε βγαζεις λεφτα ποτε.και αν εχει κατσει και εχεις βγαλει,θα στα παρει πισω,ο λογος? θα πας να ξαναπαιξεις γιατι την τελευταια φορα σου εδωσε,με αποτελεσμα να παιρνεις τ'αρχιδια μου,να χανεις οτι σου εχει δωσει και μετα να πολεμας να ρεφαρεις χανοντας και οτι εχεις πανω σου η στον λογαριασμο σου. γνωστη τακτικη!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εχω ενα λογαριασμό στη Novibet ανενεργο κανενα χρόνο..Σημερα μπαινω και μου λεει εχεις δωρεάν περιστροφές σε μια μαλακία με φρουτακια...
Παιζω τις δωρεαν περιστροφές και μου δινει 4 ευρω...
Μπαινω ρουλετα -τη live greek roulette-καρφωνω 26-0-32-15 απο 1 ευρω ,ερχεται το 0,μου δινει 36 πίσω..
Συνεχίζω με στοιχηματα πια του 0.10 cent,ανεβαίνω στα 65 ευρω και ..ξαφνικα με πεταει εξω λόγω συνδεσης!
Ξαναμπαινω και βαζω το στοιχημα που ειχα βαλει πριν,ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ Η ΜΠΑΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 1 ΕΥΡΩ και ΟΧΙ ΣΤΟ 0,10 και αντι για πεντε,ΕΠΑΙΞΑ ΠΕΝΗΝΤΑ!!!:headbang::headbang::headbang:
Προσπαθω να τα ακυρωσω πανικόβλητος αλλα δεν τα καταφερνω...
Πονταρισμα στα voisin 0-26-32-15 κλπ...

ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΠΙΛΙΑ ,εγω καθιδρος να βρίζω,ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ 26 (!!!) και μου δινει 425 ευρω!!!!!Για πότε εξαργυρωσα-μου εφαγε και 35 ευρω φόρο η γαμωεφορία- δεν μετριεται πανω απο 10 nanosecond!!:2funny:
Συμπερασμα:Μακρια από τον τζογο,αλλα αμα σε θέλει,σε ανεβαζει στα ουρανια..Οχι για το ποσό-σιγα τα φραγκα-αλλα για το συναισθημα που νιωθεις....

lespec

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
1.185
Πόντοι
361
Εχω ενα λογαριασμό στη Novibet ανενεργο κανενα χρόνο..Σημερα μπαινω και μου λεει εχεις δωρεάν περιστροφές σε μια μαλακία με φρουτακια...
Μπαινω ρουλετα -τη live greek roulette-καρφωνω 26-0-32-15 απο 1 ευρω ,ερχεται το 0,μου δινει 36 πίσω..
Συνεχίζω με στοιχηματα πια του 0.10 cent,ανεβαίνω στα 65 ευρω και ..ξαφνικα με πεταει εξω λόγω συνδεσης!
Ξαναμπαινω και βαζω το στοιχημα που ειχα βαλει πριν,ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ Η ΜΠΑΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 1 ΕΥΡΩ και ΟΧΙ ΣΤΟ 0,10 και αντι για πεντε,ΕΠΑΙΞΑ ΠΕΝΗΝΤΑ!!!:headbang::headbang::headbang:

ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΠΙΛΙΑ ,εγω καθιδρος να βρίζω,ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ 26 (!!!) και μου δινει 425 ευρω!!!!!Για πότε εξαργυρωσα-μου εφαγε και 35 ευρω φόρο η γαμωεφορία- δεν μετριεται πανω απο 10 nanosecond!!:2funny:
Συμπερασμα:Μακρια από τον τζογο,αλλα αμα σε θέλει,σε ανεβαζει στα ουρανια..Οχι για το ποσό-σιγα τα φραγκα-αλλα για το συναισθημα που νιωθεις....
Και του χρόνου Ναύαρχε:rockon:

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36

Στρώσε τα τραπέζια έρχομαι να τα φάμε :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Στρώσε τα τραπέζια έρχομαι να τα φάμε :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Μ'επνιξες παναθεμά σε!!:2funny::2funny::2funny::2funny:
Ελα εσυ φιλαράκι και τα καλύτερα θα σου εχω!!!
Αντικρυστο,απάκι,τσιγαριαστο,καλιτσούνια και αφθονη ρακη!!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Στο ΚΙΝΟ πριν 20 μέρες η κοπέλα μου έπιασε 7 στα 8!Δεν της κάθισε ένα νούμερο αλλά ούτε το μπόνους.Είχε πάει να πληρώσει το λογ/σμο της ΔΕΗ της μάνας της που έχει παραξενιά να μην πληρώνει μέσω ίντερνετ,και είπε να βάλει ένα ευρώ!Με το πρώτο δελτίο 450€ περίπου.Τα εξαργύρωσε και έφυγε!
Μόνο έτσι αξίζει.Αν κάτσεις σε πρακτορείο ή στο ίντερνετ ξεφραγκιάζεσαι χωρίς να το πάρεις χαμπάρι από τη μαλακία αυτή.Έχω χάσει αρκετά,ένα διάστημα ήμουν εθισμένος!Έπαιζα μέχρι 6 νούμερα ποτέ περισσότερα και παπάρια έπαιρνα.Μια φορά έπαιξα καπου 140 κληρώσεις,όλη την ημέρα,και πήρα πίσω μόνο 2€!!!Τόσο μαλάκας ήμουν.Έκτοτε τίποτα.

Τζόκερ παίζω,βάζω κάθε μήνα 20€ για 20 κληρώσεις και αν έρθει ήρθε.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.937
Πόντοι
25.186
Εχει 3 συνεχομενες κληρωσεις (και 3-4 προηγουμένως) που το Τζοκερ δεν αυξανει το ποσό.ειναι σταθερό στο 1 εκ παρόλο ποιυ εγινε 3 φορες τζακ ποτ.Φταιει το Πάσχα(αλλά γιατι;),δεν μπορω να το καταλαβω.Μετα τις 23 Απριλίου που ενας πήρε 5,5 εκατομμυρια,επαψε να ανεβαινει το ποσό σε καθε τζακ ποτ,αλλα ειναι σταθερό 1 εκ.
Εχουν πτωση εξαιτίας του Eurojackpot;Μα το τζακ ποτ ανεβαινει απο τα λεφτα του κοσμου,δεν τα βαζει ο ΟΠΑΠ απο την τσέπη του.Ανεβαινει σχεδον αυτοματα.

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Εχει 3 συνεχομενες κληρωσεις (και 3-4 προηγουμένως) που το Τζοκερ δεν αυξανει το ποσό.ειναι σταθερό στο 1 εκ παρόλο ποιυ εγινε 3 φορες τζακ ποτ.Φταιει το Πάσχα(αλλά γιατι;),δεν μπορω να το καταλαβω.Μετα τις 23 Απριλίου που ενας πήρε 5,5 εκατομμυρια,επαψε να ανεβαινει το ποσό σε καθε τζακ ποτ,αλλα ειναι σταθερό 1 εκ.
Εχουν πτωση εξαιτίας του Eurojackpot;Μα το τζακ ποτ ανεβαινει απο τα λεφτα του κοσμου,δεν τα βαζει ο ΟΠΑΠ απο την τσέπη του.Ανεβαινει σχεδον αυτοματα.
Σε κάθε κλήρωση μας λέει ο οπαπ πόσα λεφτά παίχτηκαν στο τζόκερ, και στο λόττο και στο προπο και στο eurojackpot.

n93114893

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2024
Like
3
Πόντοι
0
Παιδιά είναι όλα θέμα πιθανοτήτων. Εγώ παίζω σταθερά 10-15 ευρώ κάθε μήνα τζόκερ. Λίγες ο πιθανότητες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
345
Πόντοι
20
Είναι κανείς να κάνουμε ένα κόλπο που έχω σκεφτεί μπας και βγάλουμε τίποτα;
Για τζόκερ πρέπει να είμαστε λίγοι 5 άτομα αλλά για κίνο μπορούμε να μαζευτούμε ένα μπούγιο.

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.387
Πόντοι
206

Συγχαρητήρια για τα κέρδη σου. Αλλά πως και σου κράτησε η εφορία φόρο 35 ευρώ που ανέφερες; Εφόσον ξέρω ότι στο διαδικτυακό παιχνίδι ότι κερδίζεις είναι καθαρό ποσό για πάρτη σου και όχι όπως όταν πας να παίξεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.825
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom