argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.738
- Πόντοι
- 9.297
Αν αρχίσει τα ακα μια χαρά θα καταστρέψει και την υγεία του....Ο μπουρδελιαρης μόνο οικονομικά καταστρέφεται δε κανει κακό στην υγεία του.
Αν αρχίσει τα ακα μια χαρά θα καταστρέψει και την υγεία του....Ο μπουρδελιαρης μόνο οικονομικά καταστρέφεται δε κανει κακό στην υγεία του.
Λεφτά υπάρχουν...επίσης κάποιοι που έχουν λεφτά δεν έχουν το μυαλό να συγκρατηθουν.Εχω δει να χανει ο αλλος 700 ευρω σε παπατζη μεσα σε 15 λεπτα.
Η φατσα του ειχε γινει σα Μεγαλη Παρασκευη, ετοιμος να βαλει τα κλαματα
Ξέρεις πόσα διευρα έχουμε χάσει;Όμως δεν πάμε να τα ρεφαρουμε γιατί ξέρουμε ότι αν δεν μας θέλει δεν θα γυρίσει ούτε κι αν πουλήσουμε το σπίτι μας.καλα το ξεκινησες αλλα στην δικια μου τλχ περιπτωση κανεις λαθος.
δεν ειναι λυση για μενα το να το δω σαν ακριβο χομπυ, ισως να ειναι για αλλους. η τελευταια μου κατρακυλα εγινε πριν λιγες μερες γιατι πηγα να ρεφαρω τα μολις 2 ευρω που εχασα. το πιστευεις η οχι, ετσι εγινε. το αποτελεσμα λιγες ωρες μετα ηταν -2000
συμπερασμα? οταν λυσω το χειροφρενο δεν σταματαω μεχρι να ρεφαρω η μεχρι να χασω οτι εχω και οτι μπορω να βρω για τις επομενες μερες.
μεχρι να βγω απ τη δυνη και κλεισει ο κυκλος. παντα βεβαια ωρες η μερες μετα ανοιγει καποιος αλλος
Αν αρχίσει τα ακα μια χαρά θα καταστρέψει και την υγεία του....
θελουμε δεν θελουμε καποιοι θα περασουμε μονοι την ζωη μας.Ειναι πολυ κριμα οταν καταλαβουμε οτι η ζωη δεν περναει με μοναξια,ειδικα αν περασουν τα χρονια και οι ευκαιριες χαθουν ανεπιστρεπτι.
To εγραψα οτι και παλι χανετε ευκολα ο ελεγχοςκαλα το ξεκινησες αλλα στην δικια μου τλχ περιπτωση κανεις λαθος.
δεν ειναι λυση για μενα το να το δω σαν ακριβο χομπυ, ισως να ειναι για αλλους. η τελευταια μου κατρακυλα εγινε πριν λιγες μερες γιατι πηγα να ρεφαρω τα μολις 2 ευρω που εχασα. το πιστευεις η οχι, ετσι εγινε. το αποτελεσμα λιγες ωρες μετα ηταν -2000
συμπερασμα? οταν λυσω το χειροφρενο δεν σταματαω μεχρι να ρεφαρω η μεχρι να χασω οτι εχω και οτι μπορω να βρω για τις επομενες μερες.
μεχρι να βγω απ τη δυνη και κλεισει ο κυκλος. παντα βεβαια ωρες η μερες μετα ανοιγει καποιος αλλος
Βεβαίως.Εστω και το ακα στοματικό μπορεί να προκαλέσει κάποια μόλυνση στο εργαλείο.Που να αρχισει τα ακα,στις πουτανες?
σωστα τα λεσ. το μπλοκ θα με βοηθησει σιγουρα προς αυτη την κατευθυνση και ευτυχως δεν εβγαλα ποτε πιστωτικη. (συνειδητα)To εγραψα οτι και παλι χανετε ευκολα ο ελεγχος
Αυτο που θα σου προτεινω ειναι να μην μπορεις να πιανεις πολλα χρηματα στα χερια σου . Ειτε να τα προωθεις απευθειας σε ενα εμπιστο ατομο , ειτε να καταστρεψεις/κλειδωσεις τις πιστωτικες/χρεωστικες καρτες και να αναγκαζεσε να πηγαίνεις ταμειο για αναληψη (αν γινετε λογω κοβιτ). Να μπορεσεις δηλ να δημιουργησεις μια χρονοκαθιστεριση μεταξυ αναγκης για χρηματα και αποκτησης . Και αν μπορεις να ειναι μονο μικροποσα . Ναι ξερω οτι θα ταλαιπωρηθείς για λιγο καιρο μεχρι να συνελθεις αλλα θα γλιτωσεις απο χοντραδα πανω σε καμία μανια που θα σε πιασει.
Πχ υπαρχουν χρηματοκιβωτια ή ηλεκτρονικες κλειδαριες που εχουν χρονοκαθιστεριση .
δεν ειναι απαραιτητο αυτο. ειναι σε πολυ μεγαλο βαθμο, αν οχι στον απολυτο, στο χερι μας να δημιουργησουμε τις συνθηκες ωστε να μην συμβει.θελουμε δεν θελουμε καποιοι θα περασουμε μονοι την ζωη μας
Δεν είναι καλό να σκέφτεσαι έτσι,όλα στο χέρι μας είναι.Αν δεν θέλεις να περάσεις την ζωή σου μόνος σου,στο χέρι σου είναι να το αλλάξεις.Επειδη βρέθηκα και μόνος μου,και με κοπέλα,θα σου πω ότι όλα στο μυαλό ειναι.Μολις περνούσε κανένας χρόνος και ήμουν μόνος μου,έκανα σαν τρελός να βρω κοπελα.θελουμε δεν θελουμε καποιοι θα περασουμε μονοι την ζωη μας
Τι εννοείς; Με τα λεφτά συνήθως όλα λύνονταιυπαρχουν περιπτωσεις εκθεσης, οι οποιοι δεν διορθωνονται ποτε και σιγουρα δεν θελω να μου συμβει κατι τετοιο.
δυστυχως δεν ειναι ετσι απλο.Τι εννοείς; Με τα λεφτά συνήθως όλα λύνονται
αν εννοεις να βρεις μια γυναικα για να μην εισαι μονος αυτο δεν ειναι δυσκολοδεν ειναι απαραιτητο αυτο. ειναι σε πολυ μεγαλο βαθμο, αν οχι στον απολυτο, στο χερι μας να δημιουργησουμε τις συνθηκες ωστε να μην συμβει.
αν δε μπορεις να δημιουργησεις οικογενεια, να βρεις μια συντροφο κοντα στα θελω σου. τι αλλο?αν εννοεις να βρεις μια γυναικα για να μην εισαι μονος αυτο δεν ειναι δυσκολο
αν βρεις τις συνθηκες...αν δεν τις βρεις?αν δε μπορεις να δημιουργησεις οικογενεια, να βρεις μια συντροφο κοντα στα θελω σου. τι αλλο?
αν δεν τις βρεις, γυριζεις σελιδα και πας εδω παιχτη.αν βρεις τις συνθηκες...αν δεν τις βρεις?
κατι που λεω παντα και ισχυει και στο ζωικο βασιλειο.αν βρεις τις συνθηκες...αν δεν τις βρεις?
ναι θα το πετυχω αλλα δεν ξερω γιατι το πας σε μενα. γενικα δε μιλαμε?πρωτα απολα για να κανεις οικογενεια θα πρεπει να απεχεις απο τον τζογο ετη φωτος...θα το πετυχεις?