Είδα τυχαια το νήμα και ως παθών θα σας πω κατι: Ο τζόγος εν έτη 2024, έχει την πιο επικίνδυνη μορφή που είχε ποτε. Μπορείς να παίξεις από οπουδήποτε. Κινητό, σπίτι, δουλειά, από παντου!! Πρέπει να βρεθούν αλλα ενδιαφέροντα, πιο δυνατά, ώστε να σε κάνουν να το ξεχάσεις. Δεν σας κρύβω, πως η αφορμή να βρίσκομαι με εσκορτ, ήταν ο τζόγος. Λόγω αρκετά καλής δουλειάς, περίσσευε κάθε μηνα ένα πολύ καλό ποσό. Για να μην το φάω στον τζογο, το έτρωγα με τη δικια μου, με πουτανες και με φίλους. Ήξερα πως αν τα κρατήσω, θα τα γαμησω τη μάνα όλα. Πληρωνόμουν και πρώτα πλήρωνα όλους τους λογαριασμούς, γέμιζα το ψυγείο με τα παντα, γιατί με ήξερα. Και σε ψυχολόγο πήγα, αλλα να ξέρετε δεν βοηθάει, αν δε θες να βοηθηθείς εσυ ο ίδιος πρώτα. Και όμως σήμερα το έχω κόψει. Θα παιξω κάπου κάπου, αλλα μια φορά το μηνα και τέλος. Είναι πολύ δυνατος εθισμός. Το μυστικό είναι να το μοιραστείτε με δικούς σας ανθρώπους και να σας στηρίξουν. Όσα χάσατε χάσατε. Δείτε το ότι πληρώσατε ένα γούστο και τελείωσε. Είναι φαύλος κύκλος. Χωρια που ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω. Τα λεφτά θα ξανά βγουν. Σκεφτείτε πόσες φορές θυμωσατε, βρίσατε και μπήκατε ακόμη και σε σκέψεις να κλέψετε. Και ρωτήστε τον εαυτό σας αν αξίζει. Σαν να βλέπω μπροστά μου την πρώην μου αυτή τη στιγμή όπως την ειχα τότε και να με ρωταει κλαίγοντας: « Γιατί με κανεις να κλαίω; Κόψτο». Και να της απαντάω εγώ ότι δεν μπορώ. Γιατί πράγματι ηθελα, αλλα δεν μπορούσα. Μακριά παλικάρια. Τα λέω για να τα ακουω και εγώ ο μαλακας βέβαια και να μη ξανά κυλήσω. Το εύχομαι και για μένα και για όλους σας που μπορεί ακόμη να το περνάτε. Εύχομαι να βοήθησα.ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ.