You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζόγος...ο αργός θάνατος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arwstaki10
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 399
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
καλημερα τυποι
στο -1.500 πλεον η οφειλη μου
σκεφτομαι κι ενα 2ημερο με το κοριτσι για πασχα. ισως και 3ημερο αν βρω νορμαλ τιμες. (οποιος θελει να ξανακραξει που συνεχιζω να ζω κανονικα, ελευθερα)
σκεφτομαι κι ενα 2ημερο με το κοριτσι για πασχα. ισως και 3ημερο αν βρω νορμαλ τιμες. (οποιος θελει να ξανακραξει που συνεχιζω να ζω κανονικα, ελευθερα)
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Επισης καποιοι φτιαχτηκαν καλα απο τα τουρνουα ποκερ. Αλλα και αυτοι μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι σε ολη την Ελλαδα. Αμα βαλεις κατω ποσοι επαιζαν συνολικα για ποσα χρονια και ποσες ωρες αφιερωναν συνολικα, θα βγει ως ωριαια απολαβη 1$ την ωρα, για να μην πω αρνητικο (που μαλλον αρνητικο ειναι)Επίσης οι ανεπίσημοι μπουκ πριν βγει το πάμε στοίχημα
Καλυτερα να πηγαιναν δηλαδη να δουλεψουν ντελιβερι για τα πενταπλασια λεφτα, να κανουν και κατι δημιουργικο
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Μπραβο φιλε, προσπαθησε να μην ξανακυλησεις. Η ζωη ειναι εκει εξω. Ο τζογος ειναι μεγαλη αρρωστια.καλημερα τυποι
arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
σ αυτο κανεις λαθος. ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι οσοι ασχοληθηκαν σοβαρα με το ποκερ εβγαλαν απο πολλα εως παρα πολλα χρηματα,Επισης καποιοι φτιαχτηκαν καλα απο τα τουρνουα ποκερ. Αλλα και αυτοι μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι σε ολη την Ελλαδα. Αμα βαλεις κατω ποσοι επαιζαν συνολικα για ποσα χρονια και ποσες ωρες αφιερωναν συνολικα, θα βγει ως ωριαια απολαβη 1$ την ωρα, για να μην πω αρνητικο (που μαλλον αρνητικο ειναι)
Καλυτερα να πηγαιναν δηλαδη να δουλεψουν ντελιβερι για τα πενταπλασια λεφτα, να κανουν και κατι δημιουργικο
ειδικα τα αρκετα πρωτα χρονια που ειμασταν ολοι μυρωδιαδες. εκεινη λοιπον την εποχη, οσοι γνωριζαν εστω τα βασικα εβγαζαν πολυ ευκολα λεφτα. στο περασμα του χρονου δυσκολεψε το παιχνιδι αρκετα αλλα ακομα καποιοι βγαζουν απ αυτο. πριν λιγους μηνες εβγαλα κι εγω τελευταια φορα.
υ.γ. το κακο ειναι, οτι αρκετοι απ αυτους που κερδιζαν στο ποκερ (αναμεσα τους κι εγω), ειναι τζογαδοροι κτλ και τα δωρισαν αλλου.
ξεκαθαρα ομως, οχι ολοι.
arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
σε ευχαριστω και προχωραωΜπραβο φιλε, προσπαθησε να μην ξανακυλησεις. Η ζωη ειναι εκει εξω. Ο τζογος ειναι μεγαλη αρρωστια.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Για τους κερδισμενους εχεις δικιο, ξερω αρκετους που εβγαλαν καλα λεφτα και ακομα βγαζουν. Αυτο που θελω να πω ειναι πως συνολικα ως "κλαδος απασχολησης" αν το πουμε ετσι, ακομα και στην καλυτερη περιπτωση που θα θεωρησουμε πως οι Ελληνες παικτες ειναι στο συνολο τους κερδισμενοι (που δεν ισχυει φυσικα) οι ωρες ενασχολησης σε σχεση με τις απολαβες, βγαζουν ενα κερδος της ταξης του 1$ την ωρα και αν (φυσικα ειναι αρνητικο αλλα λεμε τωρα)σ αυτο κανεις λαθος. ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι οσοι ασχοληθηκαν σοβαρα με το ποκερ εβγαλαν απο πολλα εως παρα πολλα χρηματα,
ειδικα τα αρκετα πρωτα χρονια που ειμασταν ολοι μυρωδιαδες. εκεινη λοιπον την εποχη, οσοι γνωριζαν εστω τα βασικα εβγαζαν πολυ ευκολα λεφτα. στο περασμα του χρονου δυσκολεψε το παιχνιδι αρκετα αλλα ακομα καποιοι βγαζουν απ αυτο. πριν λιγους μηνες εβγαλα κι εγω τελευταια φορα.
υ.γ. το κακο ειναι, οτι αρκετοι απ αυτους που κερδιζαν στο ποκερ (αναμεσα τους κι εγω), ειναι τζογαδοροι κτλ και τα δωρισαν αλλου.
ξεκαθαρα ομως, οχι ολοι.
Δηλαδη 10.000 παικτες καθονται μια Κυριακη να παιξουν τουρνουα, απο 8 ωρες ο καθενας. Καποιοι κερδιζουν, καποιοι χανουν, ας πουμε οτι στη σουμα βγαινουν κερδισμενοι. Ε οι ωρες που ξοδεψαν (80.000 ωρες) και το ποσο που κερδισαν συνολικα βγαζει ενα ευτελες ποσο. Καλυτερα να πηγαιναν ολοι αυτοι οι 10.000 να δουλεψουν ντελιβερι η σε κανα χωραφι, εργοστασιο, θα εβγαζαν πιο πολλα λεφτα, θα εκαναν κατι δημιουργικο και θα ειχαν και την ηρεμια τους.
Αυτο θελω να πω. Σαφως και υπαρχουν καποιοι που κερδιζουν ακομα και 1000 ευρω η και παραπανω ανα ωρα ενασχολησης, πχ mexican, Θεολογης, κλπ αλλα αυτο δεν ειναι αντιπροσωπευτικο. Σε καθε κλαδο υπαρχουν καποιοι που κερδιζουν παρα πολλα αλλα δεν αντιπροσωπευουν το μεσο ορο
arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
ενα μικρο ποσοστο ειναι κερδισμενοι κι ενα πολυ μικροτερο ειναι πολυ κερδισμενοι.Για τους κερδισμενους εχεις δικιο, ξερω αρκετους που εβγαλαν καλα λεφτα και ακομα βγαζουν. Αυτο που θελω να πω ειναι πως συνολικα ως "κλαδος απασχολησης" αν το πουμε ετσι, ακομα και στην καλυτερη περιπτωση που θα θεωρησουμε πως οι Ελληνες παικτες ειναι στο συνολο τους κερδισμενοι (που δεν ισχυει φυσικα) οι ωρες ενασχολησης σε σχεση με τις απολαβες, βγαζουν ενα κερδος της ταξης του 1$ την ωρα και αν (φυσικα ειναι αρνητικο αλλα λεμε τωρα)
Δηλαδη 10.000 παικτες καθονται μια Κυριακη να παιξουν τουρνουα, απο 8 ωρες ο καθενας. Καποιοι κερδιζουν, καποιοι χανουν, ας πουμε οτι στη σουμα βγαινουν κερδισμενοι. Ε οι ωρες που ξοδεψαν (80.000 ωρες) και το ποσο που κερδισαν συνολικα βγαζει ενα ευτελες ποσο. Καλυτερα να πηγαιναν ολοι αυτοι οι 10.000 να δουλεψουν ντελιβερι η σε κανα χωραφι, εργοστασιο, θα εβγαζαν πιο πολλα λεφτα, θα εκαναν κατι δημιουργικο και θα ειχαν και την ηρεμια τους.
Αυτο θελω να πω. Σαφως και υπαρχουν καποιοι που κερδιζουν ακομα και 1000 ευρω η και παραπανω ανα ωρα ενασχολησης, πχ mexican, Θεολογης, κλπ αλλα αυτο δεν ειναι αντιπροσωπευτικο. Σε καθε κλαδο υπαρχουν καποιοι που κερδιζουν παρα πολλα αλλα δεν αντιπροσωπευουν το μεσο ορο
σε καθε περιπτωση, δεν θα προετρεπα κανεναν να ασχοληθει με το ποκερ, ποσο μαλλον με το τζογο πλεον.
οπως πολυ σωστα ειπε καποιος, το ποκερ ειναι ενας δυσκολος τροπος για να βγαλεις ευκολα χρηματα αλλα ισχυει για πολυ λιγους.
ειδικα τα τελευταια χρονια, εισερχεται ολο και πιο πολυ η τεχνολογια στο παιχνιδι και το καθιστα σχεδον αδυνατο να κερδισεις στο βαθος του χρονου, αν δεν εχεις προσβαση σε αυτην.
οσοι παιζουν χαλαρα για διασκεδαση, χωρις οργανωση κτλ, δεν εχουν ιδεα τι κρυβεται απο πισω (bot, gto, collusions, analyzers etc)
για τις λεσχες το κλεψιμο που πεφτει δεν το συζηταω καν.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
Ευτυχώς όχι
Εγώ δεν βλέπω ότι είναι πεταμένα λεφτά αυτά που θα φας στις πιυτανες. Πεταμένα είναι όταν τα χάσεις στον τζόγο.και οι πουτάνες εθισμος ειναι φίλε μου...και για πολλους αλλους εδω μεσα,δηαδη εγω που 20 χρονια πρεπει να εφαγα καμια 50ρα χιλ και τρεχα γυρευε ποσα αλλα ακομα για οσο ζω δεν ειναι πεταμενα λεφτα?
Για αυτούς που λένε ότι "τα έφαγαν στις γυναικες και μπατιρησανε" μαλακίες λένε. Στο τζόγο τα χάσανε όλοι αυτοί.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Τυπε πως παει; Απομακρυνθηκες απο το παιγνιο τελικα;παμε λοιπον και καλη μου τυχη μην γραφω αδικα.
οπως τα ναρκωτικα και το αλκοολ ετσι λοιπον και ο τζογος σε σκοτωνει αργα και βασανιστικα αλλα το χειροτερο ειναι οτι καταστρεφει και αθωους στο περασμα σου.
σιγουρα υπαρχουν κι αλλοι εθισμοι αλλα νμζ αυτοι ειναι οι κυριοτεροι.
μετα απο 20 περιπου χρονια συνεχους εργασιας, κατα διαστηματα και 2 δουλειες το αποτελεσμα ειναι να ειμαι με 0 χρηματα την στιγμη αυτη που γραφω. (για την ακριβεια -1.000,00 ευρω).
τι σημαινει αυτο? οτι εχασα στο τζογο και κυριως στο στοιχημα κατα προσεγγιση 100.000-150.000 ευρω αφου παιζω σχεδον καθημερινα πανω απο 20 χρονια.
γιατι γραφω? γιατι πηρα σημερα την αποφαση για αλλη μια νεα αρχη και αφου επιασα πατο για ακομα μια φορα.
ιδανικα να μπορεσω να βοηθησω και καποιον αλλο παραλληλα με τον εαυτο μου.
αν υπαρξει ενδιαφερον θα επανελθω για αποριες και αξιολολυπητα στοιχεια-εμπειριες.
να σημειωσω οτι μεσα στα χρονια αυτα ασχοληθηκα και με το ποκερ με σημαντικα κερδη κατα προσεγγιση 50.000-100.000 ευρω.
Διαγραμμένο μέλος 207151
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Αδερφε απο τον τζογο δε βγαζεις ποτε.
πρεπει να εχεις ακρες για στημενα παιχνιδια οπως εχω εγω. αλλιως θα τα χανεις αδικα τα λεφτα σου ..
πρεπει να εχεις ακρες για στημενα παιχνιδια οπως εχω εγω. αλλιως θα τα χανεις αδικα τα λεφτα σου ..
Διαγραμμένο μέλος 207151
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Αδερφε απο τον τζογο δε βγαζεις ποτε.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
«Έπαιζα ό,τι λεφτά μου έστελναν οι δικοί μου, ακόμα και το νοίκι του σπιτιού»
Δύο νέα παιδιά 20 και 25 ετών αφηγούνται στην «Κ» την περιπέτεια του εθισμού τους στον τζόγο που ξεκίνησε μέσα στην καραντίνα με «όχημα» το διαδίκτυο.
www.kathimerini.gr
καυλωμένος Βασιλιάς
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2023
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
κι εγώ έχω χάσει κανα 5 χιλιαρο σε 4 χρονια
προσπαθώντας να βγάλω λεφτά
δεν εχασα πολλα λεφτα αλλα πολυ χρονο που ειναι χειροτερο
προσπαθώντας να βγάλω λεφτά
δεν εχασα πολλα λεφτα αλλα πολυ χρονο που ειναι χειροτερο
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.958
- Πόντοι
- 9.297
Ξενερωτοι που μόνο σπίτι -δουλεια είναι όλη τους η ζωή όλα τα θεωρούν πεταμένα λεφτά.Εγώ δεν βλέπω ότι είναι πεταμένα λεφτά αυτά που θα φας στις πιυτανες. Πεταμένα είναι όταν τα χάσεις στον τζόγο.
Για αυτούς που λένε ότι "τα έφαγαν στις γυναικες και μπατιρησανε" μαλακίες λένε. Στο τζόγο τα χάσανε όλοι αυτοί.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.825
- Πόντοι
- 9.931
Online τζόγο παίζουν 7 στους 10 Έλληνες, μόνο το 5% πάει στα καζίνο
Τι δείχνει η έρευνα της Κάπα Research για τα τυχερά παιχνίδια και τον στοιχηματισμό - Στο 1,7 δισ. ευρώ ο παράνομος τζόγος
www.protothema.gr
Ειναι τραγικό να βλέπεις πιτσιρικάδες εκει που πίνουν τον καφε η το ποτο τους να κάθονται μπροστά σε ενα κινητό και να τζογαρουν.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.825
- Πόντοι
- 9.931
Παει πολυ καλα οι ελληνική νεολαία, ξυλικια, τσαμπουκαδες και τζογος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις