Νέα

Τζόγος...ο αργός θάνατος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arwstaki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
A

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
καλημερα τυποι

στο -1.500 πλεον η οφειλη μου

σκεφτομαι κι ενα 2ημερο με το κοριτσι για πασχα. ισως και 3ημερο αν βρω νορμαλ τιμες. (οποιος θελει να ξανακραξει που συνεχιζω να ζω κανονικα, ελευθερα:buck2:)

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Επίσης οι ανεπίσημοι μπουκ πριν βγει το πάμε στοίχημα
Επισης καποιοι φτιαχτηκαν καλα απο τα τουρνουα ποκερ. Αλλα και αυτοι μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι σε ολη την Ελλαδα. Αμα βαλεις κατω ποσοι επαιζαν συνολικα για ποσα χρονια και ποσες ωρες αφιερωναν συνολικα, θα βγει ως ωριαια απολαβη 1$ την ωρα, για να μην πω αρνητικο (που μαλλον αρνητικο ειναι)
Καλυτερα να πηγαιναν δηλαδη να δουλεψουν ντελιβερι για τα πενταπλασια λεφτα, να κανουν και κατι δημιουργικο

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
καλημερα τυποι

στο -1.500 πλεον η οφειλη μου

σκεφτομαι κι ενα 2ημερο με το κοριτσι για πασχα. ισως και 3ημερο αν βρω νορμαλ τιμες. (οποιος θελει να ξανακραξει που συνεχιζω να ζω κανονικα, ελευθερα:buck2:)
Μπραβο φιλε, προσπαθησε να μην ξανακυλησεις. Η ζωη ειναι εκει εξω. Ο τζογος ειναι μεγαλη αρρωστια.

OP
OP
A

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Επισης καποιοι φτιαχτηκαν καλα απο τα τουρνουα ποκερ. Αλλα και αυτοι μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι σε ολη την Ελλαδα. Αμα βαλεις κατω ποσοι επαιζαν συνολικα για ποσα χρονια και ποσες ωρες αφιερωναν συνολικα, θα βγει ως ωριαια απολαβη 1$ την ωρα, για να μην πω αρνητικο (που μαλλον αρνητικο ειναι)
Καλυτερα να πηγαιναν δηλαδη να δουλεψουν ντελιβερι για τα πενταπλασια λεφτα, να κανουν και κατι δημιουργικο
σ αυτο κανεις λαθος. ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι οσοι ασχοληθηκαν σοβαρα με το ποκερ εβγαλαν απο πολλα εως παρα πολλα χρηματα,
ειδικα τα αρκετα πρωτα χρονια που ειμασταν ολοι μυρωδιαδες. εκεινη λοιπον την εποχη, οσοι γνωριζαν εστω τα βασικα εβγαζαν πολυ ευκολα λεφτα. στο περασμα του χρονου δυσκολεψε το παιχνιδι αρκετα αλλα ακομα καποιοι βγαζουν απ αυτο. πριν λιγους μηνες εβγαλα κι εγω τελευταια φορα.

υ.γ. το κακο ειναι, οτι αρκετοι απ αυτους που κερδιζαν στο ποκερ (αναμεσα τους κι εγω), ειναι τζογαδοροι κτλ και τα δωρισαν αλλου.
ξεκαθαρα ομως, οχι ολοι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
σ αυτο κανεις λαθος. ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι οσοι ασχοληθηκαν σοβαρα με το ποκερ εβγαλαν απο πολλα εως παρα πολλα χρηματα,
ειδικα τα αρκετα πρωτα χρονια που ειμασταν ολοι μυρωδιαδες. εκεινη λοιπον την εποχη, οσοι γνωριζαν εστω τα βασικα εβγαζαν πολυ ευκολα λεφτα. στο περασμα του χρονου δυσκολεψε το παιχνιδι αρκετα αλλα ακομα καποιοι βγαζουν απ αυτο. πριν λιγους μηνες εβγαλα κι εγω τελευταια φορα.

υ.γ. το κακο ειναι, οτι αρκετοι απ αυτους που κερδιζαν στο ποκερ (αναμεσα τους κι εγω), ειναι τζογαδοροι κτλ και τα δωρισαν αλλου.
ξεκαθαρα ομως, οχι ολοι.
Για τους κερδισμενους εχεις δικιο, ξερω αρκετους που εβγαλαν καλα λεφτα και ακομα βγαζουν. Αυτο που θελω να πω ειναι πως συνολικα ως "κλαδος απασχολησης" αν το πουμε ετσι, ακομα και στην καλυτερη περιπτωση που θα θεωρησουμε πως οι Ελληνες παικτες ειναι στο συνολο τους κερδισμενοι (που δεν ισχυει φυσικα) οι ωρες ενασχολησης σε σχεση με τις απολαβες, βγαζουν ενα κερδος της ταξης του 1$ την ωρα και αν (φυσικα ειναι αρνητικο αλλα λεμε τωρα)
Δηλαδη 10.000 παικτες καθονται μια Κυριακη να παιξουν τουρνουα, απο 8 ωρες ο καθενας. Καποιοι κερδιζουν, καποιοι χανουν, ας πουμε οτι στη σουμα βγαινουν κερδισμενοι. Ε οι ωρες που ξοδεψαν (80.000 ωρες) και το ποσο που κερδισαν συνολικα βγαζει ενα ευτελες ποσο. Καλυτερα να πηγαιναν ολοι αυτοι οι 10.000 να δουλεψουν ντελιβερι η σε κανα χωραφι, εργοστασιο, θα εβγαζαν πιο πολλα λεφτα, θα εκαναν κατι δημιουργικο και θα ειχαν και την ηρεμια τους.
Αυτο θελω να πω. Σαφως και υπαρχουν καποιοι που κερδιζουν ακομα και 1000 ευρω η και παραπανω ανα ωρα ενασχολησης, πχ mexican, Θεολογης, κλπ αλλα αυτο δεν ειναι αντιπροσωπευτικο. Σε καθε κλαδο υπαρχουν καποιοι που κερδιζουν παρα πολλα αλλα δεν αντιπροσωπευουν το μεσο ορο

OP
OP
A

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Για τους κερδισμενους εχεις δικιο, ξερω αρκετους που εβγαλαν καλα λεφτα και ακομα βγαζουν. Αυτο που θελω να πω ειναι πως συνολικα ως "κλαδος απασχολησης" αν το πουμε ετσι, ακομα και στην καλυτερη περιπτωση που θα θεωρησουμε πως οι Ελληνες παικτες ειναι στο συνολο τους κερδισμενοι (που δεν ισχυει φυσικα) οι ωρες ενασχολησης σε σχεση με τις απολαβες, βγαζουν ενα κερδος της ταξης του 1$ την ωρα και αν (φυσικα ειναι αρνητικο αλλα λεμε τωρα)
Δηλαδη 10.000 παικτες καθονται μια Κυριακη να παιξουν τουρνουα, απο 8 ωρες ο καθενας. Καποιοι κερδιζουν, καποιοι χανουν, ας πουμε οτι στη σουμα βγαινουν κερδισμενοι. Ε οι ωρες που ξοδεψαν (80.000 ωρες) και το ποσο που κερδισαν συνολικα βγαζει ενα ευτελες ποσο. Καλυτερα να πηγαιναν ολοι αυτοι οι 10.000 να δουλεψουν ντελιβερι η σε κανα χωραφι, εργοστασιο, θα εβγαζαν πιο πολλα λεφτα, θα εκαναν κατι δημιουργικο και θα ειχαν και την ηρεμια τους.
Αυτο θελω να πω. Σαφως και υπαρχουν καποιοι που κερδιζουν ακομα και 1000 ευρω η και παραπανω ανα ωρα ενασχολησης, πχ mexican, Θεολογης, κλπ αλλα αυτο δεν ειναι αντιπροσωπευτικο. Σε καθε κλαδο υπαρχουν καποιοι που κερδιζουν παρα πολλα αλλα δεν αντιπροσωπευουν το μεσο ορο
ενα μικρο ποσοστο ειναι κερδισμενοι κι ενα πολυ μικροτερο ειναι πολυ κερδισμενοι.
σε καθε περιπτωση, δεν θα προετρεπα κανεναν να ασχοληθει με το ποκερ, ποσο μαλλον με το τζογο πλεον.
οπως πολυ σωστα ειπε καποιος, το ποκερ ειναι ενας δυσκολος τροπος για να βγαλεις ευκολα χρηματα αλλα ισχυει για πολυ λιγους.
ειδικα τα τελευταια χρονια, εισερχεται ολο και πιο πολυ η τεχνολογια στο παιχνιδι και το καθιστα σχεδον αδυνατο να κερδισεις στο βαθος του χρονου, αν δεν εχεις προσβαση σε αυτην.

οσοι παιζουν χαλαρα για διασκεδαση, χωρις οργανωση κτλ, δεν εχουν ιδεα τι κρυβεται απο πισω (bot, gto, collusions, analyzers etc)
για τις λεσχες το κλεψιμο που πεφτει δεν το συζηταω καν.

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
και οι πουτάνες εθισμος ειναι φίλε μου...και για πολλους αλλους εδω μεσα,δηαδη εγω που 20 χρονια πρεπει να εφαγα καμια 50ρα χιλ και τρεχα γυρευε ποσα αλλα ακομα για οσο ζω δεν ειναι πεταμενα λεφτα?
Εγώ δεν βλέπω ότι είναι πεταμένα λεφτά αυτά που θα φας στις πιυτανες. Πεταμένα είναι όταν τα χάσεις στον τζόγο.
Για αυτούς που λένε ότι "τα έφαγαν στις γυναικες και μπατιρησανε" μαλακίες λένε. Στο τζόγο τα χάσανε όλοι αυτοί.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
παμε λοιπον και καλη μου τυχη μην γραφω αδικα.
οπως τα ναρκωτικα και το αλκοολ ετσι λοιπον και ο τζογος σε σκοτωνει αργα και βασανιστικα αλλα το χειροτερο ειναι οτι καταστρεφει και αθωους στο περασμα σου.
σιγουρα υπαρχουν κι αλλοι εθισμοι αλλα νμζ αυτοι ειναι οι κυριοτεροι.

μετα απο 20 περιπου χρονια συνεχους εργασιας, κατα διαστηματα και 2 δουλειες το αποτελεσμα ειναι να ειμαι με 0 χρηματα την στιγμη αυτη που γραφω. (για την ακριβεια -1.000,00 ευρω).
τι σημαινει αυτο? οτι εχασα στο τζογο και κυριως στο στοιχημα κατα προσεγγιση 100.000-150.000 ευρω αφου παιζω σχεδον καθημερινα πανω απο 20 χρονια.

γιατι γραφω? γιατι πηρα σημερα την αποφαση για αλλη μια νεα αρχη και αφου επιασα πατο για ακομα μια φορα.
ιδανικα να μπορεσω να βοηθησω και καποιον αλλο παραλληλα με τον εαυτο μου.

αν υπαρξει ενδιαφερον θα επανελθω για αποριες και αξιολολυπητα στοιχεια-εμπειριες.

να σημειωσω οτι μεσα στα χρονια αυτα ασχοληθηκα και με το ποκερ με σημαντικα κερδη κατα προσεγγιση 50.000-100.000 ευρω.
Τυπε πως παει; Απομακρυνθηκες απο το παιγνιο τελικα;

Εγγρ.
29 Μαΐ 2021
Κριτικές
1
Like
85
Πόντοι
0
Αδερφε απο τον τζογο δε βγαζεις ποτε.
πρεπει να εχεις ακρες για στημενα παιχνιδια οπως εχω εγω. αλλιως θα τα χανεις αδικα τα λεφτα σου ..

Εγγρ.
29 Μαΐ 2021
Κριτικές
1
Like
85
Πόντοι
0
Αδερφε απο τον τζογο δε βγαζεις ποτε.
πρεπει να εχεις ακρες για στημενα παιχνιδια οπως εχω εγω. αλλιως θα τα χανεις αδικα τα λεφτα σου ..

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Εγγρ.
23 Μαρ 2023
Like
121
Πόντοι
0
κι εγώ έχω χάσει κανα 5 χιλιαρο σε 4 χρονια
προσπαθώντας να βγάλω λεφτά
δεν εχασα πολλα λεφτα αλλα πολυ χρονο που ειναι χειροτερο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
Εγώ δεν βλέπω ότι είναι πεταμένα λεφτά αυτά που θα φας στις πιυτανες. Πεταμένα είναι όταν τα χάσεις στον τζόγο.
Για αυτούς που λένε ότι "τα έφαγαν στις γυναικες και μπατιρησανε" μαλακίες λένε. Στο τζόγο τα χάσανε όλοι αυτοί.
Ξενερωτοι που μόνο σπίτι -δουλεια είναι όλη τους η ζωή όλα τα θεωρούν πεταμένα λεφτά.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.825
Πόντοι
9.931

Ειναι τραγικό να βλέπεις πιτσιρικάδες εκει που πίνουν τον καφε η το ποτο τους να κάθονται μπροστά σε ενα κινητό και να τζογαρουν.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.825
Πόντοι
9.931

Παει πολυ καλα οι ελληνική νεολαία, ξυλικια, τσαμπουκαδες και τζογος.

• Like
Αντιδράσεις: enduro

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom