arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
πιθανον να εχει παιξει πολυ το θεμα και να με κλεισουν. αν οχι θα επανελθω σε λιγα λεπτα
Τελικά πόσοι κονόμησαν ( εκτός των Καζίνο, Στοιχ. εταιρείες κτλπ ) από τον τζόγο?πιθανον να εχει παιξει πολυ το θεμα και να με κλεισουν. αν οχι θα επανελθω σε λιγα λεπτα
" γιατι πηρα σημερα την αποφαση για αλλη μια νεα αρχη και αφου επιασα πατο για ακομα μια φορα.παμε λοιπον και καλη μου τυχη μην γραφω αδικα.
οπως τα ναρκωτικα και το αλκοολ ετσι λοιπον και ο τζογος σε σκοτωνει αργα και βασανιστικα αλλα το χειροτερο ειναι οτι καταστρεφει και αθωους στο περασμα σου.
σιγουρα υπαρχουν κι αλλοι εθισμοι αλλα νμζ αυτοι ειναι οι κυριοτεροι.
μετα απο 20 περιπου χρονια συνεχους εργασιας, κατα διαστηματα και 2 δουλειες το αποτελεσμα ειναι να ειμαι με 0 χρηματα την στιγμη αυτη που γραφω. (για την ακριβεια -1.000,00 ευρω).
τι σημαινει αυτο? οτι εχασα στο τζογο και κυριως στο στοιχημα κατα προσεγγιση 100.000-150.000 ευρω αφου παιζω σχεδον καθημερινα πανω απο 20 χρονια.
γιατι γραφω? γιατι πηρα σημερα την αποφαση για αλλη μια νεα αρχη και αφου επιασα πατο για ακομα μια φορα.
ιδανικα να μπορεσω να βοηθησω και καποιον αλλο παραλληλα με τον εαυτο μου.
αν υπαρξει ενδιαφερον θα επανελθω για αποριες και αξιολολυπητα στοιχεια-εμπειριες.
Το πρώτο και σημαντικό βήμα είναι η συνειδητοποίηση του προβλήματος,της παραδοχής του,καθώς και τα επακόλουθα.Είσαι σε καλό δρόμο.Επειδή όμως μιλάς για 2 ολόκληρες δεκαετίες εξάρτησης,όσες νέα ξεκινήματα και αν κάνεις,αν δεν πας σε ειδικούς για την απεξάρτηση για τον τζόγο (και όχι οποιονδήποτε ψυχολόγο),δύσκολα θα ξεφύγεις από το λούκιεκτος απ το πηγαδι χωρις πατο απο χρηματα.
σου στερει δεκαδες στιγμες της ζωης σου αλλα και των γυρω σου.
προκαλει τρομερες μεταπτωσεις στην ψυχολογια σου.
μειωνει τις σεξουαλικες επιδοσεις λογω κακης ψυχολογιας αλλα και για εναν ακομα λογο. η αδρεναλινη που εκκρινει ο οργανισμος την ωρα που τζογαρεις συγκρινεται με την αντιστοιχη κατα την κορυφωση του σεξ.
ποσες φορες ειπες ψεμματα για να μεινεις μεσα να δεις ενα ματσ που σε καιει η δεν ειχες ορεξη η λεφτα μετα απο μια ακομα ηττα?
ποσες στιγμες και ευκαιριες εχασες παρασυροντας στο βουρκο σου και τους αθωους γυρω σου?
ποσες φορες ειπες ψεμματα και στον εαυτο σου οτι το ελεγχεις και το κανεις μονο για χομπι ενω σε κατατρωει απο μεσα?
ποσες ηττες ξεχασες με μια και μονο νικη και παραμυθιαστηκες οτι δεν χανεις πολλα και θα ρεφαρεις, βουλιαζοντας ακομα παραπανω?
ποσες φορες ξεφτιλιστικες ζητωντας δανεικα για να ξαναπαιξεις η για να πληρωσεις τις υποχρεωσεις σου?
εαν μπορω να κανω μια διαγνωση στον εαυτο μου, ο κυριοτερος λογος για τα δεινα μου αυτα ειναι ο εγωισμος και η επαρση μου. "εγω θα προβλεψω σωστα και εγω δεν δεχομαι την ηττα"
δε μπορω να πω οτι εχεις αδικο αλλα προτιμω να ζητησω βοηθεια απο το θεο οπως εχω ξανακανει στο παρελθον.Το πρώτο και σημαντικό βήμα είναι η συνειδητοποίηση του προβλήματος,της παραδοχής του,καθώς και τα επακόλουθα.Είσαι σε καλό δρόμο.Επειδή όμως μιλάς για 2 ολόκληρες δεκαετίες εξάρτησης,όσες νέα ξεκινήματα και αν κάνεις,αν δεν πας σε ειδικούς για την απεξάρτηση για τον τζόγο (και όχι οποιονδήποτε ψυχολόγο),δύσκολα θα ξεφύγεις από το λούκι
Κάνε όλες αυτές τις κινήσεις που λες,αλλά αν ξαναπέσεις,κάποιος ειδικός θα είναι μετά μονόδρομοςδε μπορω να πω οτι εχεις αδικο αλλα προτιμω να ζητησω βοηθεια απο το θεο οπως εχω ξανακανει στο παρελθον.
εχω καταφερει να κανω καποια δειαλειμματα και θα το ξανακανω. θελω να πιστευω αυτη τη φορα οριστικα.
μια κινηση που σιγουρα θα βοηθησει ειναι να στειλω μειλ ζητωντας οριστικο αποκλεισμο απ ολες τις στοιχηματικες εταιριες.
ποκερ τα τελευταια χρονια κυριως ον λαιν αλλα παλαιοτερα εχω περασει και απο πολλες λεσχες και καζινο.φιλε τι ακριβως στοιχηματα επαιζες(τι αγορες και τι πονταρισματα) και τι τραπεζια ποκερ?
καλα στα σπινς εχω φαει και γω κατι ευρουλακια...κοντα στα 3-4k....στοιχημα ομως βγαζω κατι.Μονο με αποκλεισμο απο εταιριες ισως σωθεις.ποκερ τα τελευταια χρονια κυριως ον λαιν αλλα παλαιοτερα εχω περασει και απο πολλες λεσχες και καζινο.
εχω παιξει σχεδον ολα τα ειδη αλλα καλος ημουν κυριως στα sng-spin.
οσο για το στοιχημα οτι και να γραψω θα ειναι λιγο. οταν με πιανει η κριση να ρεφαρω παιζω κυριολεκτικα οτι βρω μπροστα μου και οσα λεφτα εχω η μπορω να βρω. εχω παιξει ακομα και marbles χωρις καν να ξερω τους κανονες.
στα σπιν εχω κερδισει τα περισσοτερα γυρω στα 100κ υπολογιζω αλλα εχω χασει και 15κ σε μια μερα στο στοιχημα.καλα στα σπινς εχω φαει και γω κατι ευρουλακια...κοντα στα 3-4k....στοιχημα ομως βγαζω κατι.Μονο με αποκλεισμο απο εταιριες ισως σωθεις.
καλα εσυ εχεις να πεις πολλες ιστοριεςστα σπιν εχω κερδισει τα περισσοτερα γυρω στα 100κ υπολογιζω αλλα εχω χασει και 15κ σε μια μερα στο στοιχημα.
επισης επειδη δουλευα και στο χωρο για χρονια εχω κανει πονταρισμα (πελατη) 200κ χαμενο.
οι περισσοτερες ομως λυπηρεςκαλα εσυ εχεις να πεις πολλες ιστοριες