Νέα

Τζόγος...ο αργός θάνατος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arwstaki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

akakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2020
Like
871
Πόντοι
81
φιλαρακι αν ψάχνεις εδω απαντήσεις στο πρόβλημα σου.... χάθηκες..... οι πιο σοβαροι απλά σου συστήνουν να πας σε ειδικο....

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Όπως σωστά είπε ένας φίλος πιο πριν όλες οι στοιχηματικες και όλα τα καζίνο είναι ανταλακτηρια στην ουσία μεταξύ των παικτών ...και στο τέλος οι στοιχηματικες και τα καζίνο παίρνουν όσα απομένουν από τους χαμένους και είναι περισσότερα φυσικά για αυτό και τα κονομανε οι μπουκ όπως συνηθίζουμε να λέμε οι γνήσιοι τζογαδόροι...

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.548
Πόντοι
446
" Ο δαίμονας πάντα υπάρχει και καιροφυλλακτεί. "
Μεγάλη αλήθεια συναγωνιστή πολλύ μεγάλη.......... :hi:
Παντού και πάντα! Εδώ εγώ, που ζήτημα να έχω παίξει σε όλη μου τη ζωή πάνω από 150€ στο στοίχημα (κι αυτό έτσι για την πλάκα, κάτι δίευρα που και που, ενώ σε κέρδη, χοντρικά να έχω πάρει πίσω αυτά που έχω παίξει) κάποιες φορές πιάνω τον εαυτό μου να παίζω συνεχόμενα! Ευτυχώς δεν είμαι "αρρωστάκι", όπως λέει και το nickname του φίλου εδώ, και το σταματάω επί τόπου!
Φαντάσου κάποιον που έχει εθιστεί ...

Έχω παράδειγμα φίλου που μου έλεγε για έναν ξάδερφό του, ο οποίος είχε κερδίσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό σε τζόκερ, πρότο, λόττο (δεν θυμάμαι που και δεν έχει και σημασία) και δεν του έμεινε δεκάρα τσακιστή! Σημείωση, αυτός είχε και πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, που σημαίνει ότι είχαν δει τα μάτια του πολλά, αλλά έπεσε κι αυτός μέσα!!! Και μιλάμε για τεράστια χρέη, έχασε το σπίτι του μετά!!!
Μεγάλη αρρώστια, που δεν έχει γυρισμό, αν δεν γυρίσεις ο ίδιος το τσιπάκι στον εγκέφαλο.

Γι 'αυτό σου λέω @arwstaki10 βρες έναν ειδικό! ΚΕΘΕΑ ... μια χαρά δουλειά κάνουν, θα σε βοηθήσουν να γυρίσεις το τσιπάκι και δεν θα σου φύγει μια περιουσία

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Το καλύτερο είναι να πας σε ειδικό.
Αν και προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα τί θα πει εθισμός.
Και εγώ παίζω φουλ online στοίχημα, πιο παλιά έπαιρνα πουτάνες κάργα, αλλά ποτέ δεν είπα ότι έχω θέμα εξάρτησης από τον τζόγο ή τον αγοραίο έρωτα και να απειλούμαι με οικονομική καταστροφή. Οκ, ένα χόμπι , μια ενασχόληση αλλά μέχρι εκεί
Ούτε καν πλησίασα την "καταστροφή"
Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός βέβαια.
Εύχομαι τα καλύτερα

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
τυπε σαν τζογαδορος θα σου πω τα εξης.Εχω παει κεθεα δεν με βοηθησαν καθολου τα ομαδικα ισα χαλαγανε την ψυχολογια μου χειροτερα...Πρωτα φευγει ο ανθρωπος και μετα το χουι
απλα προεπει να δωσεις την ενεργεια και τη φαια ουσια που ,στο τζογο αλλου,αρχισε το γυμναστηριο,κανε βολτες με το αμαξι,πηγαινε για ψαρεμα,βρες κατι..Αν δεν θες εσυ ο ιδιος δεν το κοβεις,οσοι πανε στο κεθεα απλα η ζωη τους ειναι σε τελμα,παρε αποφαση το τι σου δινει ευτιχια στη ζωη σου αν ειναι ο τζογος ας ειναι,απλα εισαι τζογαδορος μαθε να ζεις με το παθος σου η βρες κατι που να σε παθιαζει τοσο,κοιτα τους γυρω σου,ακου τις βαριες ανασες στα μερη παιχνιδιου,τους αναστεναγμους απο τις χασουρες,κοιτα καλα τις φατσες και σκεψου αν εχεις κοινα με αυτο που βλεπεις και ακους...αν ναι τοτε leave with it ,καλυτερα τζογαδορος παρα να λες με λενε σταθη και ειμαι καθαρος 654 μερες και να χεις ακομα την αναγκη να ζεις με το φαντασμα του τζογου.....αν δεν μπορεις να το ελενξεις απλα βαλε αλλες προαιρεοτητες στη ζωη σου γιατι αν ηθελες πραγματικα να το κοψεις θα το κοβες εν μια νυχτι....οτι κανουμε υποχρεωτικα επιστρεφει

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.915
Πόντοι
6.946
Τώρα βρήκες σάιτ να πάρεις συμβουλές, εμείς εδώ μέσα είμαστε εθισμένοι στο bou. Mε θέματα σαν το δικό σου τρεφόμαστε. Πρόσθεσε και λίγο σεξ,, λίγο Ρωσία λίγο μικρό τσουτσουνι, λίγο βρώμικο μουνι, να πάρεις ολοκληρωμένες εμπειροστατωμενες συμβουλές.
Μυστη μου, υπάρχει κάποιου είδους σύνδεση μεταξυ ενός μικρου τσουτσουνιου με ένα βρώμικο μουνι;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Όπως σωστά είπε ένας φίλος πιο πριν όλες οι στοιχηματικες και όλα τα καζίνο είναι ανταλακτηρια στην ουσία μεταξύ των παικτών ...και στο τέλος οι στοιχηματικες και τα καζίνο παίρνουν όσα απομένουν από τους χαμένους και είναι περισσότερα φυσικά για αυτό και τα κονομανε οι μπουκ όπως συνηθίζουμε να λέμε οι γνήσιοι τζογαδόροι...
Απλά μαθηματικά είναι.
Τα παιχνίδια αυτά είναι φτιαγμένα με βάση κάποιον αλγόριθμο.
Ο αλγόριθμος είναι στημένος ώστε πάντα να κερδίζει στο τέλος ένα καλό ποσό το σπίτι (καζίνο κλπ).

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Δε νομίζω ότι ψάχνω συμβουλές γιατί στην θεωρία κακά τα πάω.

Για το προβλημα σου φιλε μου δυστυχως δεν εχω να σου δωσω καμια συμβουλη διοτι πρωτον οτι ηταν να ειπωθει,το εχουν ηδη πει οι αλλοι και δευτερον δεν εχω ιδεα απο τζογο.Ακομα και να υπαρξει παιχνιδι που να λεει με 1€ κατα 99% θα κερδισεις 1.000.000€,παλι δεν μπορω να κανω τον εαυτο μου να τζογαρει με τιποτα.Δεν με τραβαει με τιποτα ο τζογος οποτε δεν μπορω να σε καταλαβω πληρως.Απο την αλλη,αυτο που ηθελα να σου πω ειναι οτι στεναχωρεθηκα γιατι σε διαβαζα στο αλλο tread που εγραψες οτι βρηκες μια κοπελα με την οποια εισαι πολυ καλα και μ αρεσει πολυ οταν ακουω τετοια και τωρα που διαβασα οτι εχεις τετοιο θεμα,με πειραξε ειναι η αληθεια και ας μην σε ξερω.Το καλυτερο πιστευω και εγω οτι θα ηταν να πας σε καποιον ειδικο και στην συνεχεια να βρεις κατι αλλο να παθιαστεις.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Εμένα που είμαι εθισμένους στους γάμους ποιός θα με βοηθήσει;
Όποια γαμάω θέλω να την παντρευτώ, ο Βοσκόπουλος μπροστά μου ήταν ερασιτέχνης.
Ενώ κατά βάθος ξέρω πόσο ελλεηνίδες και κακές είναι, με έλκει ο γάμος, άλλος κάνει μπάτζιτζαμπινγκ, άλλος τρέχει με τη μηχανή με 280 ψάχνει τον χάρο, εγώ θέλω γάμο.... μετά βγαίνω παραπονούμενος στην πρωινή αναφορά του bou ότι με τάραξαν στην ξηροφαγία και στις αγγαρείες.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Απλά μαθηματικά είναι.
Τα παιχνίδια αυτά είναι φτιαγμένα με βάση κάποιον αλγόριθμο.
Ο αλγόριθμος είναι στημένος ώστε πάντα να κερδίζει στο τέλος ένα καλό ποσό το σπίτι (καζίνο κλπ).
Δεδομένο συναγωνιστή έτσι είναι. Πχ. στην ρουλέτα είναι 50/50 οι πιθανότητες όχι είναι πάντα με το μέρος του σπιτιού που λες και εσύ. :thumbsup:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Δεδομένο συναγωνιστή έτσι είναι. Πχ. στην ρουλέτα είναι 50/50 οι πιθανότητες όχι είναι πάντα με το μέρος του σπιτιού που λες και εσύ. :thumbsup:
Η πλειοψηφία στην ρουλέτα παίζει τα νούμερα αυτοί που παίζουν μαύρο- κόκκινο ,μονα-ζυγα ,1-18 - 19-36 είναι πιο λίγοι πάλι υπέρ του "αφεντικού" είναι οι πιθανότητες

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
λάθος κάνεις και πάλι.
Αν υπολογίσεις τον μέσο όρο ενός μεγάλου αριθμού παιχνιδιών, στο τέλος θα δεις ότι το σπίτι κέρδισε πάνω από το 50% των περιπτώσεων.

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
λάθος κάνεις και πάλι.
Αν υπολογίσεις τον μέσο όρο ενός μεγάλου αριθμού παιχνιδιών, στο τέλος θα δεις ότι το σπίτι κέρδισε πάνω από το 50% των περιπτώσεων.
Για ρουλετα μιλάμε;Παιδιά είναι φαγάνα μεγάλη.
Αν ανοιχτεί κάποιος χάνει για πλάκα πολλά χρήματα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
@arwstaki10
Έχεις σκεφτεί να πας σε ψυχολόγο;
Υ.Γ. Άσε που γνωστός μου, φάση ανάλογη με σένα, κατάφερε και πήδηξε και την ψυχολόγο (55άρης αυτός, 26 αυτή..)!!!
Αυτές δεν διστάζουν να κάτσουν σε κάποιον που ΔΕΝ θα τις αποκαταστήσει οικονομικά...

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.800
Πόντοι
216
παμε λοιπον και καλη μου τυχη μην γραφω αδικα.
οπως τα ναρκωτικα και το αλκοολ ετσι λοιπον και ο τζογος σε σκοτωνει αργα και βασανιστικα αλλα το χειροτερο ειναι οτι καταστρεφει και αθωους στο περασμα σου.
σιγουρα υπαρχουν κι αλλοι εθισμοι αλλα νμζ αυτοι ειναι οι κυριοτεροι.

μετα απο 20 περιπου χρονια συνεχους εργασιας, κατα διαστηματα και 2 δουλειες το αποτελεσμα ειναι να ειμαι με 0 χρηματα την στιγμη αυτη που γραφω. (για την ακριβεια -1.000,00 ευρω).
τι σημαινει αυτο? οτι εχασα στο τζογο και κυριως στο στοιχημα κατα προσεγγιση 100.000-150.000 ευρω αφου παιζω σχεδον καθημερινα πανω απο 20 χρονια.

γιατι γραφω? γιατι πηρα σημερα την αποφαση για αλλη μια νεα αρχη και αφου επιασα πατο για ακομα μια φορα.
ιδανικα να μπορεσω να βοηθησω και καποιον αλλο παραλληλα με τον εαυτο μου.

αν υπαρξει ενδιαφερον θα επανελθω για αποριες και αξιολολυπητα στοιχεια-εμπειριες.

να σημειωσω οτι μεσα στα χρονια αυτα ασχοληθηκα και με το ποκερ με σημαντικα κερδη κατα προσεγγιση 50.000-100.000 ευρω.
Αν ξέρεις τι κάνεις ο τζόγος είναι μια καλή πηγή έξτρα εισοδήματος. Ξαναλέω, αν ξέρεις τι κάνεις. Αυτό που λένε οι περισσότεροι ότι μακροπρόθεσμα είσαι χαμένος, ισχύει μεν αλλά όχι πάντα και όχι για όλους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
Το καλύτερο είναι να πας σε ειδικό.
Αν και προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα τί θα πει εθισμός.
Και εγώ παίζω φουλ online στοίχημα, πιο παλιά έπαιρνα πουτάνες κάργα, αλλά ποτέ δεν είπα ότι έχω θέμα εξάρτησης από τον τζόγο ή τον αγοραίο έρωτα και να απειλούμαι με οικονομική καταστροφή. Οκ, ένα χόμπι , μια ενασχόληση αλλά μέχρι εκεί
Ούτε καν πλησίασα την "καταστροφή"
Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός βέβαια.
Εύχομαι τα καλύτερα
Παίζω για την αδρεναλίνη και αν κάτσει κάτι,έκατσε...αν όχι,θα δοκιμάσω κάποια άλλη φορά .Τόσο απλά...δεν υπάρχει λόγος να ερχόμαστε με την πλάτη στον τοίχο για να αφήσουμε τον τζόγο..."ποντάρουμε αυτά που μπορούμε ,όχι αυτά που θέλουμε"(από ένθετο στοιχήματος σε αθλητική εφημερίδα Θεσσαλονίκης).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
PLAY OPAP κανένας?
Στην γειτονιά μου έχουν βάλει και κάτι τσιμπούκια με κολαν στο σερβις για να καυλώνουν οι παππούδες και να παίζουν και τα σώβρακα τους!
Έπαιξα μια φορά έτσι για την εμπειρία.Δεν θα το ξανακάνω γιατί δεν είμαι εξοικειωμένος με τα καζίνοειδη τους παιχνίδια...προτιμώ τα ΠΡΟΠΟτζηδικα.

OP
OP
A

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
φιλαρακι αν ψάχνεις εδω απαντήσεις στο πρόβλημα σου.... χάθηκες..... οι πιο σοβαροι απλά σου συστήνουν να πας σε ειδικο....
Ευχαριστώ αλλά εξήγησα γιατί έγραψα. Δεν ψάχνω απαντήσεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
O μόνος κερδισμένος είναι η γκανιότα.

Οπως λένε στα καζίνο "αυτούς που κάθονται, μην τους φοβάσαι,θα χάσουνε, τους όρθιους να προσέχεις"

Εκοψα τον τζόγο πιτσιρικάς, όταν ακούμπησα τα λεφτά που είχα μαζέψει με κόπο/μήνες για να αγοράσω μηχανή.

Από τότε τέλος.

Τεράστια απάτη "θα ρεφάρω"

"Πολλά θα βάλετε, πολλά θα πάρετε"
Ξεχνάνε να σου πουν
"Πολλά θα βάλετε, πολλά θα χάσετε"

Οι μόνοι που έβγαλαν λεφτά από τον τζόγο ήταν οι ιδιοκτήτες (λέσχης/καζίνο/εταιρεία στοιχημάτων)

Αρρώστια..

ΥΓ
Μόνος σου ότι κάνεις για να το κόψεις.
Βοήθεια από πουθενά.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom