Νέα

Τζόγος...ο αργός θάνατος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arwstaki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.825
Πόντοι
9.931

Τυπε η μονη λύση είναι αυτή. ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ!!!

OP
OP
A

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Αδερφέ, μην σε πιάνουν τα εγωιστικά! Πήγαινε σε ειδικούς. Είσαι σε σωστό δρόμο (αναγνώρισες το πρόβλημα και πήρες μια απόφαση) αλλά, στο σημείο που έχεις φτάσει δυστυχώς μόνος σου δεν θα μπορέσεις να τα καταφέρεις. Ο τζόγος είναι η χειρότερη εξάρτηση, ακόμη χειρότερη κι από τα ναρκωτικά! Μην έχεις αυταπάτες. Άλλωστε το είπες και μόνος σου, διαλείμματα έκανες. Μην ξανακάνεις διάλειμμα, απαλλάξου οριστικά από το μαρτύριο.
ευχαριστω και το κραταω αλλα θα κανω μια τελευταια αποπειρα οπως εκρινα οτι μπορω. αν κυλισω παλι θα εξετασω κι αυτη την εναλλακτικη.

να διευκρινησω οτι εχω ζησει και τη ζωη μου, με ταξιδια, διακοπες, μπουζουκια, αγορες κτλ αλλα ο δαιμονας ηταν παντα εκει γυρω και εψαχνε μια αδυναμια μου να εισχωρησει.

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.548
Πόντοι
446
ευχαριστω και το κραταω αλλα θα κανω μια τελευταια αποπειρα οπως εκρινα οτι μπορω. αν κυλισω παλι θα εξετασω κι αυτη την εναλλακτικη.

να διευκρινησω οτι εχω ζησει και τη ζωη μου, με ταξιδια, διακοπες, μπουζουκια, αγορες κτλ αλλα ο δαιμονας ηταν παντα εκει γυρω και εψαχνε μια αδυναμια μου να εισχωρησει.
Αν δεν είχες ζήσει φίλε με τέτοια ποσά που αναφέρεις ότι είχες φτάσει, τότε θα ήσουν (sorry κιόλας) και μαλάκας, εκτός από εξαρτημένος!
Ο δαίμονας πάντα υπάρχει και καιροφυλλακτεί.
Μακάρι να τα καταφέρεις, είτε μόνος είτε με βοήθεια.
Κράτα γερά και δυνατά!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Συμφωνώ με τους προλαλησαντες : πρέπει να πας σε έναν ειδικό ψυχολόγο γαι τον εθισμό σου στον τζόγο...
Απλά επειδή οι ψυχολόγοι είναι ακριβοί και εσύ από ότι μας είπες έχεις μείνει ταπί, πήγαινε δανείσου από κανέναν συγγενή ή φίλο κάνα 1000ρικο, σπαστό σε μερη και άρχισε να παίζεις β Γαλλίας που έχουν υψηλές αποδόσεις ή καμιά Σουηδία, Νορβηγία μπας και αυξήσεις το ποσό και έχεις να πληρώσεις τις συνεδρίες με τον ψυχολόγο...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736

Δεν το έχω ψάξει το θέμα για τρόπους απεξάρτησης , αλλά υποθέτω πως το να βρείς κάποια (η κάποιες) άλλη συνήθεια που θα σου τρώει αρκετό χρόνο θα βοηθούσε.

OP
OP
A

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Συμφωνώ με τους προλαλησαντες : πρέπει να πας σε έναν ειδικό ψυχολόγο γαι τον εθισμό σου στον τζόγο...
Απλά επειδή οι ψυχολόγοι είναι ακριβοί και εσύ από ότι μας είπες έχεις μείνει ταπί, πήγαινε δανείσου από κανέναν συγγενή ή φίλο κάνα 1000ρικο, σπαστό σε μερη και άρχισε να παίζεις β Γαλλίας που έχουν υψηλές αποδόσεις ή καμιά Σουηδία, Νορβηγία μπας και αυξήσεις το ποσό και έχεις να πληρώσεις τις συνεδρίες με τον ψυχολόγο...
πως με πετσοκοψες ετσι. υποθετω ομως οτι ειναι κι αυτο μερος της διαδικασιας.

OP
OP
A

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Δεν το έχω ψάξει το θέμα για τρόπους απεξάρτησης , αλλά υποθέτω πως το να βρείς κάποια (η κάποιες) άλλη συνήθεια που θα σου τρώει αρκετό χρόνο θα βοηθούσε.
ναι ετσι ειναι ενω παραλληλα με εμπνεει πολυ και η φιλη μου στο να θελω να γινω καλυτερος

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.337
Πόντοι
1.056
PLAY OPAP κανένας?
Στην γειτονιά μου έχουν βάλει και κάτι τσιμπούκια με κολαν στο σερβις για να καυλώνουν οι παππούδες και να παίζουν και τα σώβρακα τους!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.231
Πόντοι
22.266
Τυπε μεταξύ κόκκινο κ μαύρο στη ρουλέτα που συστήνειςν να ποντάρουμε;; :confused:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Τώρα βρήκες σάιτ να πάρεις συμβουλές, εμείς εδώ μέσα είμαστε εθισμένοι στο bou. Mε θέματα σαν το δικό σου τρεφόμαστε. Πρόσθεσε και λίγο σεξ,, λίγο Ρωσία λίγο μικρό τσουτσουνι, λίγο βρώμικο μουνι, να πάρεις ολοκληρωμένες εμπειροστατωμενες συμβουλές.

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.501
Πόντοι
6.186
Μια φορά πήγα στη ζωή μου καζίνο παρέα με ένα φίλο ρίξαμε τα κουπόνια στην κληρωτίδα κ πήγαμε να παίξουμε εγώ έχασα 100ε (τα μοναδικά λεφτά που έχω κλάψει στην ζωή μου θα μπορούσα να έχω κάνει κανένα ραντεβού με εσκορτ) ο άλλος δεν έπαιξε καθόλου, κάποια στιγμή κάνουν την κλήρωση ο δικός μου κερδίζει 1000ε κ φύγαμε,ο κωλόφαρδος του αιώνα :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

XONTROS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
3.822
Πόντοι
441
Μην ξεχνατε ότι είστε η Χαρά των στοιχηματικών εταιρειών. Ειστε οι αιμοδότες ολων αυτών που σπονσάρουν οι εταιρείες ..... Κανείς δεν κέρδισε από το τζογο και ειδικά απο το στοιχημα . Μόνο αυτοί που ξέρουν και τα στηνουν

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
δε μπορω να πω οτι εχεις αδικο αλλα προτιμω να ζητησω βοηθεια απο το θεο οπως εχω ξανακανει στο παρελθον.
εχω καταφερει να κανω καποια δειαλειμματα και θα το ξανακανω. θελω να πιστευω αυτη τη φορα οριστικα.
μια κινηση που σιγουρα θα βοηθησει ειναι να στειλω μειλ ζητωντας οριστικο αποκλεισμο απ ολες τις στοιχηματικες εταιριες.
" αλλα προτιμω να ζητησω βοηθεια απο το θεο "
Σοφή κίνηση αδερφέ, ΑΥΤΟΣ ξέρει !! :hi:

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Αν δεν είχες ζήσει φίλε με τέτοια ποσά που αναφέρεις ότι είχες φτάσει, τότε θα ήσουν (sorry κιόλας) και μαλάκας, εκτός από εξαρτημένος!
Ο δαίμονας πάντα υπάρχει και καιροφυλλακτεί.
Μακάρι να τα καταφέρεις, είτε μόνος είτε με βοήθεια.
Κράτα γερά και δυνατά!
" Ο δαίμονας πάντα υπάρχει και καιροφυλλακτεί. "
Μεγάλη αλήθεια συναγωνιστή πολλύ μεγάλη.......... :hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.798
Πόντοι
19.795
Καθε φορα που κερδιζεις, αν και οταν κερδιζεις, καποιος αλλος χανει. Και αυτος δεν ειναι η στοιχηματικη εταιρια. Αυτος εισαι εσυ. Ασε που οταν και αν κερδισεις, τα λεπτα αυτα ειναι γρουσουζικα γιατι καποιος τα κλαιει.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.078
Πόντοι
6.056
Καθε φορα που κερδιζεις, αν και οταν κερδιζεις, καποιος αλλος χανει. Και αυτος δεν ειναι η στοιχηματικη εταιρια. Αυτος εισαι εσυ. Ασε που οταν και αν κερδισεις, τα λεπτα αυτα ειναι γρουσουζικα γιατι καποιος τα κλαιει.
Kαποτε σε ενα πρακτορειο οπαπ:
-"Τι λεει,κερδιζεις τιποτα?"
-"Οποιος τζογαρει,ή χανει ή λεει ψεματα"
:confused::confused::confused:

OP
OP
A

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Τυπε μεταξύ κόκκινο κ μαύρο στη ρουλέτα που συστήνειςν να ποντάρουμε;; :confused:
Sto zero
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καταραμένα τα λέω εγώ

OP
OP
A

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Τώρα βρήκες σάιτ να πάρεις συμβουλές, εμείς εδώ μέσα είμαστε εθισμένοι στο bou. Mε θέματα σαν το δικό σου τρεφόμαστε. Πρόσθεσε και λίγο σεξ,, λίγο Ρωσία λίγο μικρό τσουτσουνι, λίγο βρώμικο μουνι, να πάρεις ολοκληρωμένες εμπειροστατωμενες συμβουλές.
Δε νομίζω ότι ψάχνω συμβουλές γιατί στην θεωρία κακά τα πάω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom