The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.883
- Πόντοι
- 25.467
Η κοπέλα, ή οποίος τελος πάντων γράφει εξ ονόματος και για λογαριασμό της, μίλησε υποτιμητικά για κάποιον, με αφορμή την καταγωγή του.
Αν τα εκδιδόμενα κορίτσια έχουν τον τίτλο της Δούκισσας του Κενσιγκτον και της Πριγκίπισσας της Ουαλλιας, ειλικρινά δεν το είχα υπόψιν μου. Επειδή όμως εκτιμώ πως η κοπέλα δεν γεννήθηκε στα ανάκτορα του Μπακιγχαμ, καλό είναι να αποφεύγει τέτοιες αναφορές στην καταγωγή ενός εκάστου των πελατών.
Αν, φυσικά, έλκει τέτοια καταγωγή, ας το δηλώσει, προκειμένου την επόμενη φορά που θα πάει σε ραντεβού να είμαστε υποψιασμένοι και να αποδώσουμε χαιρετισμό δι υποκλίσεως και χειροφιλήματος.
Το ίδιο ακριβώς γράφω κύριε. Το ότι δηλαδή ο ορισμός χρησιμοποιείται υποτιμητικά.
Απλά εξέφρασα ότι μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως το έγραψε υποτιμητικά αναφερόμενη στην συμπεριφορά του οποίου πελάτη της, και όχι αναφερόμενη υποτιμητικά στην καταγωγή.
Και για να μην κουράζω τόσο εσάς, όσο και τους υπόλοιπους, έχω πολλάκις εκφράσει πως η υποτιμητική συμπεριφορά, τόσο από τις σεξεργάτριες, όσο και από εμάς τους πελάτες, είναι μέγα ολίσθημα.