123BigGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.547
- Πόντοι
- 726
Εσύ όχι απλά το άνοιξες το φερμουάρ αλλά τα έβγαλες όλα στη φόρα!! Δε μπορείς να κάτσεις καθόλου φρόνιμη;
Εσύ όχι απλά το άνοιξες το φερμουάρ αλλά τα έβγαλες όλα στη φόρα!! Δε μπορείς να κάτσεις καθόλου φρόνιμη;
Μην τον αφήσεις να στο ανοίξει το φερμουάρ Αλεξία εγώ πρέπει να το ανοίξω πρώτος να του πάρω την παρθενια
Σε πολύ λίγο θα ανοίξει το φερμουάρ....
Για την παρθενια της οριακα προλαβαίνειςΜην τον αφήσεις να στο ανοίξει το φερμουάρ Αλεξία εγώ πρέπει να το ανοίξω πρώτος να του πάρω την παρθενια
Θα βγω έξω στο μπαλκόνι να φωνάξω σε όλη την γειτονιά ότι έχεις ΚΩΛΑΡΑ!!!
Κότα....Θα βγω έξω στο μπαλκόνι να φωνάξω σε όλη την γειτονιά ότι έχεις ΚΩΛΑΡΑ!!!
@dimigoall ο καριολης τις το άνοιξε το φερμουαρΒαγγέλη @vaggelis 80
Έλα γρήγορα
Στα επόμενα λεπτά σκάει φωτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γαμιόλα και εσύ
Νιπτήρες-καλοριφερ-πλακακια-υδραυλικά-τοστιέρες!εχεις καταλαβει ποσους μαστορες εχει κανει πλουσιουςΤα καλύτερα έρχονται φτιάχνοντας νιπτήρες.......
Νιπτήρα δεν αφήσατε .....
Κάλλιο αργά παρά ποτέ @james034
@Xaramofais εγω εγκρινω παντος
μαλάκες...με ταγκάρετε απο τις 7μμ και δεν βγάζει ειδοποίηση!Θα την περάσεις στην επόμενη φάση
Καμιά λάμπα δεν κάηκε; Να περάσει και κανένας ηλεκτρολόγος;Τα καλύτερα έρχονται φτιάχνοντας νιπτήρες.......
Νιπτήρα δεν αφήσατε .....
MNΠNO!!!Τι γελας ρε παπαρα
προμήθειες υπό την ευρεία έννοια...Τα καλύτερα έρχονται φτιάχνοντας
εγω δεν ειμαι μνπνο!οταν βλεπω εναν ωραιο κωλο σας το λεωμαλάκες...με ταγκάρετε απο τις 7μμ και δεν βγάζει ειδοποίηση!
Ευχαριστώ...είστε αδερφοξάδερφα!!
Καλησπέρα σου όμορφο πλάσμαΚαλησπέρα σε ολους♥︎
Έτσι απλά σκέτη καλησπέρα; Χωρίς φωτογραφία; Είχαμε συνηθίσει αλλιώς..Καλησπέρα σε ολους♥︎
ετσι στεγνα!που να βρεις μαστορες κυριακατικαΈτσι απλά σκέτη καλησπέρα; Χωρίς φωτογραφία; Είχαμε συνηθίσει αλλιώς..
Σε λίγο παίζει ο Ολυμπιακός μπάσκετ. Που χρόνος για τέτοια!!!Έτσι απλά σκέτη καλησπέρα; Χωρίς φωτογραφία; Είχαμε συνηθίσει αλλιώς..
Έχει και κακοκαιρία, πολύ βροχή, όλο και κάποιος σωλήνας θα βουλώσει.ετσι στεγνα!που να βρεις μαστορες κυριακατικα
με νιπτηρες και καλοριφερ εχουμε μεγαλο θεμα αυτες τις μερες!ειναι σε ελλειψηΈχει και κακοκαιρία, πολύ βροχή, όλο και κάποιος σωλήνας θα βουλώσει.