Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.728
- Πόντοι
- 1.436
Εεεειτ @Odin_ δες χρώμα τα νύχια, το αγαπημένο σου!πολυσυζητημενο κολάν ,σημερα μεχρι 23:00 διαθέσιμη ♥︎
Εεεειτ @Odin_ δες χρώμα τα νύχια, το αγαπημένο σου!πολυσυζητημενο κολάν ,σημερα μεχρι 23:00 διαθέσιμη ♥︎
Σε πολύ λίγο θα ανοίξει το φερμουάρ....
Βαγγέλη @vaggelis 80Μας γαμησε ο καιρός σημερα αλλά,όχι θα τον γαμησουμε εμείς με τις καυλες μας!
Γαμιόλα και εσύ
Ο καιρός είναι όπως του Μόντρεαλ, οπότε μην παραπονιέσαι κι εσύ καναδικά μου συμπεριφέρεσαιΜας γαμησε ο καιρός σημερα αλλά,όχι θα τον γαμησουμε εμείς με τις καυλες μας!
Να κεράσω καφέ (στέλνω 10 χιλιάδες ρούβλια) να πιείς μαζί με τη Λαίδη και να της πεις ότι είμαι καλό παιδάκι ή να πιω το κώνειο σαν το ΣωκράτηΜάλιστα ...
Έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις σας μαν ?Να κεράσω καφέ (στέλνω 10 χιλιάδες ρούβλια) να πιείς μαζί με τη Λαίδη και να της πεις ότι είμαι καλό παιδάκι ή να πιω το κώνειο σαν το Σωκράτη
Σήμερα πάντως σχόλασα, τέρμα η εργασία.
Εγώ αν τη διώξω μακριά μου, θα πονάει η καρδιά μου και δεν θα αντέξει...Έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις σας μαν ?
Άντε χρυσόστομη άνοιξέ το το ρημάδι. Τι το λες και δεν το κάνεις;
Σε πολύ λίγο θα ανοίξει το φερμουάρ....
Έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις σας μαν ?
και καπάκι από κάτω την "απείλησα" με βασανιστήρια => στην αγκαλιά εννοούσα να γουργουρίζει σα γατούλα και ξέρω καλά αυτά τα κόλπα ως ~30 χρόνια πελάτηςΔεν μπορεις να μας τιμωρησεις οποτεεε . φιλακιααααααα
Λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένωννα ειμαστε σε ετοιματητα @Xaramofais - @james034
Το bou ειναι παντα διπλα στο συνάνθρωποΛόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων
Φτιάχτηκε η προστασία του μοουρδελιαρη
Κάλλιο αργά παρά ποτέ @james034
@Xaramofais εγω εγκρινω παντος
Θα την περάσεις στην επόμενη φάση@Xaramofais εγω εγκρινω παντος
Απο εμενα ναι!κανονιζω τα τυπικάΘα την περάσεις στην επόμενη φάση
Τι γελας ρε παπαραΑπο εμενα ναι!κανονιζω τα τυπικά