Drunk Sinatra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.890
- Πόντοι
- 726
Ωπ, τι έχουμε εδώ; Η Δούκισσα του Κένσιγκτον γράφει στο ταπεινό μας σάιτ; Μεγάλη μας τιμή υψηλοτάτη, καλώς ήρθατε στο φτωχικό μας, και συγγνώμη που δεν το ξέραμε ότι θα έρθετε, να λαδώσουμε τους μεντεσέδες για να μην τρίζει η πόρτα...Να σας πω τώρα για αυτόν που έγραψε την κριτική. Ήρθε χθες ένα βλαχαδερό από την Θεσσαλία που το επαιζε μαγκακος και βαρύ πεπόνι στο ραντεβού. Είπα να του ριξω κανένα τακούνι στο κεφάλι αλλά κρατήθηκα στα χρήματα μου έδωσε κάτι 2ερα 1ερα για να συμπληρώσει το ποσό
Λοιπόν, για να το σοβαρέψουμε, το να μιλάς υποτιμητικά για μια περιοχή της Ελλάδας, δεν είναι κάτι που σε τιμά, αντιθέτως δείχνει αλλαζονία και αρχοντοχωριατισμό. Υπέπεσες σε μέγιστο ολίσθημα και καλό είναι να το διαγράψεις αυτό το μήνυμα.
* Οι βλάχοι είναι μια εξαιρετικά ευφυής και εργατική φυλή.
** Δεν είμαι από Θεσσαλία, Μανιάτης είμαι, αλλά κάτι τέτοια μου ανάβουν τα λαμπάκια.
***Να ξέρεις ότι πολλές κοπέλες της δουλειάς, όταν πια "ωριμάσουν" και δεν περνάει η μπογιά τους στην Αθήνα, αρχίζουν τις τουρνέ στην περιφέρεια. Μακάρι να μην χρειαστεί να τουράρεις κατά Θεσσαλία μεριά.
****Δηλαδή, αν δεν ήταν από τη Θεσσαλία, αλλά από τη Μακεδονία, θα τον έλεγες "Βούλγαρο";