Kαι εγώ την πρώτη φορά ειχα παρόμοια δυσκολια με τον linear. το είχα γράψει και ολας . Ωστόσο την επομενη φορά οχι, ήταν πολύ πιο εύκολα και άμεσα ολα. Απο οσο έχω καταλάβει απο την μικρή εμπειρία που έχω, πολλές κοπέλες δίνουν προτεραιότητα στο υπάρχον σταθερό πελατολόγιο που έχουν ήδη και κάπου κάπου οταν υπάρχει χρόνος προσθέτουν και καινούριους πελάτες. Απλά πρέπει να είσαι τυχερός να είσαι ανάμεσα σε αυτούς τους καινούριους . Μην ξεχνάμε και την ζήτηση που έχει λόγω των φοβερών υπηρεσιών που προσφέρει. Σίγουρα λαμβάνει αρκετά μηνύματα και πιθανώς κάποιοι στέλνουν απλώς για καυλάντα οπότε τρώνε τον χρόνο απο τους υπόλοιπους που θέλουν πραγματικά να την δουν .
Γενικά με τις ανεξάρτητες , ειδικά τις δημοφιλείς, οπως αναφέρθηκε χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Οταν η κοπέλα ειναι καλή, τότε υπάρχει ζήτηση και μεγάλη αναμονή. Τα διαβάζετε και εσείς. Με άλλες κλείνεις ραντεβού 2-3 μέρες πριν , με άλλες ακομη και 1 μήνα πριν κλπ. Αλλιώς για κάτι άμεσο, πας στην λύση του γραφείου, χωρίς ομως να είναι σίγουρο οτι θα εισπράξεις το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών, τον τελευταίο καιρό βλέπω αρκετές κακές κριτικές στα γραφεια .
Πάντως το μονο που μπορώ να πω με σιγουριά, ειναι οταν τελικά την δεις αυτη την κοπέλα , θα περάσεις πολύ καλά. Ειναι πολύ καλό παιδί και έχει τον τρόπο να σου φτιάχνει αμέσως την διάθεση..