melancholia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.023
- Πόντοι
- 361
...υποθετω οταν παιρνει ρεπο η σφηνα την καλυπτουν οι μπιλιες, γτ αυτος ο κωλαρικος δν πρεπει να μενει λεπτο χωρις καβλαΠαίρνει ρεπό βεβαίως, ταπα από το πρωί που λέμε!!![]()
Χαλάρωσε γιατί προβλέπω ατυχήματα. Κανόνισε να τρέχεις σε κάνα νοσοκομείο να με δεις... Αυτό θες;
Τίποτα δεν πρέπει να μείνει ακάλυπτο γάτε μου!!! Ετσ';;;;;...υποθετω οταν παιρνει ρεπο η σφηνα την καλυπτουν οι μπιλιες, γτ αυτος ο κωλαρικος δν πρεπει να μενει λεπτο χωρις καβλα![]()
Κατάλαβα... Καλημέρα lady!!!Καλημερουδιααα σε όλους!! Καλές δουλειές .![]()
Ρε εσύ πάλι κοσμακη θα γδυσεις σήμερα... γιατί το γράφεις επί τρία??Κατάλαβα... Καλημέρα lady!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κατάλαβα... Καλημέρα lady!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κατάλαβα... Καλημέρα lady!!!
Τέτοια να γράφεις εσύ και θα την φτάσει ο άλλος την επίσκεψη τιμές Νέας ΥόρκηςΚαλημερουδιααα σε όλους!! Καλές δουλειές .![]()
Καλημέρα κορμί
xaθηκε ο κοσμος να δειξεις λιγο παραπανω πατουσα
Μας αρκεί που δείχνει πατούραxaθηκε ο κοσμος να δειξεις λιγο παραπανω πατουσα![]()
Επ ηρεμα μανΜας αρκεί που δείχνει πατούρα![]()
ετσι φιλε ξεκινα τα μαθηματα εισαι μεγαλος γλωσσοπλαστηςΜας αρκεί που δείχνει πατούρα![]()
Ε δεν βλέπεις εδώ τι γίνεται πρωί πρωί ρε μανΕπ ηρεμα μαν
Της πουταναςΕ δεν βλέπεις εδώ τι γίνεται πρωί πρωί ρε μαν![]()
Εγώ φταίω,εγώ θα την πληρώσω τη νύφη πάλι!!Ε δεν βλέπεις εδώ τι γίνεται πρωί πρωί ρε μαν![]()
Εσύ καυλάκι ναιΕγώ φταίω,εγώ θα την πληρώσω τη νύφη πάλι!!![]()
σου ανεβασαν την πΕ δεν βλέπεις εδώ τι γίνεται πρωί πρωί ρε μαν![]()
Φαντάσου τι μου έχει κάνει η lady!!!Ρε εσύ πάλι κοσμακη θα γδυσεις σήμερα... γιατί το γράφεις επί τρία??