White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 1.336
Ούτε με το στρατιωτικό "108" να το είχες χρεωθεί το κορίτσι ,αλητηριε!!!Φαντάσου τι μου έχει κάνει η lady!!!
Ούτε με το στρατιωτικό "108" να το είχες χρεωθεί το κορίτσι ,αλητηριε!!!Φαντάσου τι μου έχει κάνει η lady!!!
Αγαπημένε το'χει το πρωινό μιλάμε...."άχτι"με το που βλέπει καλημέρα από την Αλεξία....Ούτε με το στρατιωτικό "108" να το είχες χρεωθεί το κορίτσι ,αλητηριε!!!
....οχι την πληρωνει κ αλλη μια κοπελα διπλα, εχει αλληθωρισει ο τυπος @dimigoall , δν ξερει κατα που να κοιταξειΕγώ φταίω,εγώ θα την πληρώσω τη νύφη πάλι!!![]()
Καλημέρα αγαπημένη μου ,ξέρεις εσύ!!!Αγαπημένε το'χει το πρωινό μιλάμε...."άχτι"με το που βλέπει καλημέρα από την Αλεξία....![]()
Τι μου θύμισες τώρα... Χαχαχαχα. Ξέρεις πόσα 108 είχα υπογράψει σαν υπεύθυνος διαβιβασεων στην μονάδα μου.. ΧαχαχαχαΟύτε με το στρατιωτικό "108" να το είχες χρεωθεί το κορίτσι ,αλητηριε!!!
Είσαι πειρασμός ρε lady πως να το κάνουμε!!!Αγαπημένε το'χει το πρωινό μιλάμε...."άχτι"με το που βλέπει καλημέρα από την Αλεξία....![]()
Γάμησε τα αδερφέ....οχι την πληρωνει κ αλλη μια κοπελα διπλα, εχει αλληθωρισει ο τυπος @dimigoall , δν ξερει κατα που να κοιταξει
![]()
Στην Κέννεντυ από πίσω...Στο πάτημα θέλεις αδερφέ ?![]()
Θα θελα να'μουνα κλωστή....
Ε όχι και τόσο καινούργιο!!!.....Sony Ericsson P800 (2002)![]()
....μπορει να φταιει ο φωτισμος τοτεΕ όχι και τόσο καινούργιο!!!![]()
Εκτός από ροζ πάνθηρα, τώρα υπάρχει και έκδοση πάνθηρα γκαβου....![]()
Rawrrrrrrr
ΝΑΙδουλεύει...