Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 23.161
Το.....μάτι γαρίδα από τις 8 !Πρωινή πρωινή βλέπω!!!!! Δεν σε είχα για τόσο πρωι....
Το.....μάτι γαρίδα από τις 8 !Πρωινή πρωινή βλέπω!!!!! Δεν σε είχα για τόσο πρωι....
Καλή σου μέρα και καλή βδομάδαΚαλημερουδιααα σε ολους!!!!
Ότι φάμε μέχρι μεγάλη Παρασκευή γιατί μετά τέλος η νηστείαΤο.....μάτι γαρίδα από τις 8 !![]()
Καλημέρα lady... Κανόνισε τι θα κάνεις.. Είμαστε πάνω σε σκαλωσιές σήμερα....Καλημερουδιααα σε ολους!!!!
Χαλαρά σήμερα...Όχι τίποτα τρομερόΚαλημέρα lady... Κανόνισε τι θα κάνεις.. Είμαστε πάνω σε σκαλωσιές σήμερα....
Ώπα προβλέπω μεγάλες διαροοες σήμερα στην Αττική
Έχουμε τον πόλεμο στην Ουκρανία... Έχουμε τους δασμούς του Τραμπ... Έχουμε την Lady να μας κολάζει πρωί πρωί... Πρέπει να γίνει αύξηση τιμών... Δε βγαίνω μάνα μου!!!!Ώπα προβλέπω μεγάλες διαροοες σήμερα στην Αττικήάντε μετά να βρεις υδραυλικό
![]()
Προτείνω 24ωρη απεργία και πορεια !!Έχουμε τον πόλεμο στην Ουκρανία... Έχουμε τους δασμούς του Τραμπ... Έχουμε την Lady να μας κολάζει πρωί πρωί... Πρέπει να γίνει αύξηση τιμών... Δε βγαίνω μάνα μου!!!!
Ρε εσύ τώρα σφάζουν αρνιά άσε κάνα γεροντακι να κάνει Πάσχα.. ντροπή πιαΈχουμε τον πόλεμο στην Ουκρανία... Έχουμε τους δασμούς του Τραμπ... Έχουμε την Lady να μας κολάζει πρωί πρωί... Πρέπει να γίνει αύξηση τιμών... Δε βγαίνω μάνα μου!!!!
Όταν έχουν διαρροές πρέπει να πληρώνουν κιόλας!!!!Ρε εσύ τώρα σφάζουν αρνιά άσε κάνα γεροντακι να κάνει Πάσχα.. ντροπή πια
Αν κάνουν 24 απεργία οι υδραυλικοί... Θα σας φάει το σκατο!!! Χαχαχαχα... Μόνο στην Lady θα κάνουμε δουλειές!!!!!Προτείνω 24ωρη απεργία και πορεια !!![]()
θα σε καταγγειλω ρε καριολη σε εχω βιντεο με τον καβουρα και την βαριοπουλα ανα χειρας που ξηλωνεις σωληνωσειςΌταν έχουν διαρροές πρέπει να πληρώνουν κιόλας!!!!
Με μέτρο άρχοντα....Όταν έχουν διαρροές πρέπει να πληρώνουν κιόλας!!!!
Όλα!!!Με μέτρο άρχοντα....
Ωχ ωχ ωχ!!!!θα σε καταγγειλω ρε καριολη σε εχω βιντεο με τον καβουρα και την βαριοπουλα ανα χειρας που ξηλωνεις σωληνωσεις
Ωχ ωχ ωχ!!!!
Μια απορία....η σφήνα παίρνει ρεπό...και μια παράκληση... καύλωσε μας, αλλά όχι απο το πρωι...άσε να πάρουμε μια ανάσα, κι απο μεσημερι πήγαινε μας....τάπα!
Παίρνει ρεπό βεβαίως, ταπα από το πρωί που λέμε!!Μια απορία....η σφήνα παίρνει ρεπό...και μια παράκληση... καύλωσε μας, αλλά όχι απο το πρωι...άσε να πάρουμε μια ανάσα, κι απο μεσημερι πήγαινε μας....τάπα!