Maniacforcer10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 486
Το μουνι μήπως το έλεγε μνι?Να κάνω μια διόρθωση
βλαχαδερό από το Βόλο!
Το μουνι μήπως το έλεγε μνι?Να κάνω μια διόρθωση
βλαχαδερό από το Βόλο!
Το "θα μπορούσε" ανάγεται στην εικαζόμενη βούληση. Το τι είπε ανάγεται στα πραγματικά περιστατικά. Εν πάση περιπτώσει, λίγη σημασία έχει. Προσέβαλε κάποιον, κατά τη δική μου γνώμη υποτιμώντας την καταγωγή του, και αντί στο φινάλε να το διαγράψει ή πολύ απλά να πει "οκ ρε τύποι, είπα μια μαλακία, πάμε παρακάτω", το ρίχνει στο τσάμικο.Θα μπορούσε να τον αποκαλέσει και βλαχαδερό από την Ήπειρο.
Το ανέφερα και πριν. Αφορά τη συμπεριφορά και όχι την καταγωγή.
Προφανώς δεν καταλαβες τίποτα, έτσι?Να κάνω μια διόρθωση
βλαχαδερό από το Βόλο!
Κατ αρχάς αυτό δεν είναι διόρθωση, είναι εξειδίκευση/διευκρίνιση, αφ ης στιγμής ο Βόλος (το έλασσον) είναι πόλη της Θεσσαλίας (το μείζον).Να κάνω μια διόρθωση
βλαχαδερό από το Βόλο!
Γιατι μαρη τι εχουν τα παιδια απο τον βολο?Να κάνω μια διόρθωση
βλαχαδερό από το Βόλο!
Συνεχίζεις τα φάουλ...Να κάνω μια διόρθωση
βλαχαδερό από το Βόλο!
Προσωπικά εκτιμώ πως ο διαχειριστής του λογαριασμού (είτε αυτός είναι η Τζίνα, είτε άλλος) βλέπει ότι παρά την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί, οι αιτήσεις για ραντεβού να βαίνουν ίσως και αυξανόμενες και να βρήκε την ευκαιρία να μας τρολλάρει. Η πολύ έπαρση όμως, θέλει προσοχή.
Βλαχαδερο αλλά και τα ευρα τα πήρες και τον πουτσο τον έφαγες...Να σας πω τώρα για αυτόν που έγραψε την κριτική. Ήρθε χθες ένα βλαχαδερό από την Θεσσαλία που το επαιζε μαγκακος και βαρύ πεπόνι στο ραντεβού. Είπα να του ριξω κανένα τακούνι στο κεφάλι αλλά κρατήθηκα στα χρήματα μου έδωσε κάτι 2ερα 1ερα για να συμπληρώσει το ποσό
το παλικάρι δεν γράφει κριτικές πετσοκόβει και λέει και ανακρίβειες στις κριτικές του για να μην πω παραμυθια άλλη την έβγαλε μαύρη σαν το Καρεμπ'εΑναφερεσαι στον χρηστη Moynokolaraki;
Ειναι παλιος με αρκετες κριτικες.
Βεβαια αυτο μπορει να μην σημαινει και τιποτα.
Παντως τα λογια σου δεν ειναι και ιδιαιτερως ευγενικα.
Στο κατω κατω δεν εγραψε και αρνητικα,υπαρχουν πολλοι που τους αρεσουν τα σκυλια οπως εγω.
Ε !.... κοίταξε να δεις πάνω από όλα η δουλειάΒλαχαδερο αλλά και τα ευρα τα πήρες και τον πουτσο τον έφαγες...
αν τον έλεγε ταγάρι από τα Τρίκαλα πχ;Μήπως είσαι λειτουργικός αναλφάβητος;
Βλαχαδερο από τη Θεσσαλία τον αποκάλεσε.
ισχυει αυτο που λες αν διαβασετε τις κριτικες που εχει γραψει ολες τις θαβειτο παλικάρι δεν γράφει κριτικές πετσοκόβει και λέει και ανακρίβειες στις κριτικές του για να μην πω παραμυθια άλλη την έβγαλε μαύρη σαν το Καρεμπ'ε
τι με λες τώρα
η εμμονή κάποιων στο και καλά είναι μόνο αυτοί αντικειμενικοί και οι όλοι μα όλοι που έχουν διαφορετικά γούστα και στην τελική βγάζουν άλλα γούστα με τα κορίτσια είναι όλοι προμότορες
ρε δεν φτύνουν λέω εγώ τα μπούτια τους
Ειδικά η κριτική με τίτλο - Βήχω ξεροβήχω και σου κατουρώ τον τοίχο - είναι όλα τα λεφτάισχυει αυτο που λες αν διαβασετε τις κριτικες που εχει γραψει ολες τις θαβει
καρντάση εγώ τα παραμύθια του τα έχω δει για αυτό το λέωισχυει αυτο που λες αν διαβασετε τις κριτικες που εχει γραψει ολες τις θαβει
Στο τέλος η Μαρία έγινε κουκλαραTην Μαρία την άσχημη θα είδε μάλλον ο συναγωνιστής για να βάλει 3.