Νέα

Τζένη Μπαλατσινού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 296
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.159
Πόντοι
12.756
Από μια ηλικια και πανω οι δυνατότητες αποκατάστασης για μια γυναικα είναι λιγοτερες από αυτές που εχει ο αντρας οταν το ζευγαρι χωριζει  :S

Μεγαλη αληθεια τυπε  ;)

το θεμα ειναι τωρα το γλεντι που θα γινει με τον Πετραν , που οτι δουλειες εχει κανει μετα το φαλιμεντο ειναι στο ονομα της βλαχοτζενης ...

Θα κατσει και του Ουγγαρεζου για κανα συντομο  :zfuck:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Μεγαλη αληθεια τυπε  ;)

το θεμα ειναι τωρα το γλεντι που θα γινει με τον Πετραν , που οτι δουλειες εχει κανει μετα το φαλιμεντο ειναι στο ονομα της βλαχοτζενης ...

Θα κατσει και του Ουγγαρεζου για κανα συντομο  :zfuck:
Όλα τα ξέρεις!!!!

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Μηπως ειναι εικονικο διαζυγιο για την εφορια;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
22
Πόντοι
5.825
Μεγαλη αληθεια τυπε  ;)

Θα κατσει και του Ουγγαρεζου για κανα συντομο  :zfuck:

του ουγγαρέζου; ποιός θα του κάτσει; ο Πέτρος ή η Τζένη;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.159
Πόντοι
12.756
kostopoylos1.jpg

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μηπως ειναι εικονικο διαζυγιο για την εφορια;
Λες να μη του βγαίνει να δικαιολογήσει τεκαμαρτό εισόδημα 5000€ συν πόσο το κάθε παιδί και προτιμάει να ειναι μόνος για να δικαιολογεί 3000€;  :S

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τυποι τι λετε? ειπαμε μαλακας και λαμογιο αλλα οχι και κωλομπαρας ο κωστο. ελεος ολους πουστηδες τους βγαλαμε.

δινω 50% να ειναι μουφα το διαζυγιο για φορολογικους σκοπους, οποιος ξερει τι γινεται στις εφοριες καταλαβαινει εδω και 2-3 χρονια.

αλλιως ειναι το κλασσικο νεοελληνικο διαζυγιο που ο κυριος εχει βαρεθει, τα παιδια εινα μεγαλα και δεν νιωθει πια τυψεις να ξεμωραθει και να αρχισει παλι τις αλητειες, ενω η κυρια - καλοδιατηρημενο μιλφ με τα μποτοξακια της και τις πλαστικες της - καθησαι και σκεφτεται γιατι ο αλλος να πηδαει οτι θελει και εγω να μην μπορω να γαμηθω με κανα μπρατσονι τεκνο?

λεφτα το ζευγος δεν εχει φυσικα οπως παλια αλλα σιγουρα ειναι καλυτερα απο το 90% των ελληνων σημερα. και γενικα εκτος απο συγκεκριμενες συνθηκες που υπαρχει μισος και τετοια σε τετοιες "οικογενειες" (που ειναι δημοσια προσωπα δηλαδη) οι σχεσεις παραμενουν καλες-τυπικες-ευγενικες γιατι αμα ανοιξει ο ενας το στομα για τον αλλον ζησε μαη μου....

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Eγώ πάντως τον πάω τον Πετράν και μου χει λείψει που δεν έχω ένα περιοδικό της προκοπής να διαβάζω στη τουαλέτα  :'(

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656
Eγώ πάντως τον πάω τον Πετράν και μου χει λείψει που δεν έχω ένα περιοδικό της προκοπής να διαβάζω στη τουαλέτα  :'(

τυπε μπορεις να διαβαζεις το κωλοχαρτο,εχει παρομοιο περιεχομενο με τα περιοδικα του πετραν.μερικα κωλοχαρτα εχουν και ωραια σχεδια  :rockon: :rockon: :rockon:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656
τυποι τι λετε? ειπαμε μαλακας και λαμογιο αλλα οχι και κωλομπαρας ο κωστο. ελεος ολους πουστηδες τους βγαλαμε.

δινω 50% να ειναι μουφα το διαζυγιο για φορολογικους σκοπους, οποιος ξερει τι γινεται στις εφοριες καταλαβαινει εδω και 2-3 χρονια.

αλλιως ειναι το κλασσικο νεοελληνικο διαζυγιο που ο κυριος εχει βαρεθει, τα παιδια εινα μεγαλα και δεν νιωθει πια τυψεις να ξεμωραθει και να αρχισει παλι τις αλητειες, ενω η κυρια - καλοδιατηρημενο μιλφ με τα μποτοξακια της και τις πλαστικες της - καθησαι και σκεφτεται γιατι ο αλλος να πηδαει οτι θελει και εγω να μην μπορω να γαμηθω με κανα μπρατσονι τεκνο?

λεφτα το ζευγος δεν εχει φυσικα οπως παλια αλλα σιγουρα ειναι καλυτερα απο το 90% των ελληνων σημερα. και γενικα εκτος απο συγκεκριμενες συνθηκες που υπαρχει μισος και τετοια σε τετοιες "οικογενειες" (που ειναι δημοσια προσωπα δηλαδη) οι σχεσεις παραμενουν καλες-τυπικες-ευγενικες γιατι αμα ανοιξει ο ενας το στομα για τον αλλον ζησε μαη μου....

:thumbsup:

ασε που τυπε,με τοσο φαπιδι που εχει φαει το τζενακι,θα εχει μαλακωσει και το κρεας της,και θα ειναι τρυφερουδι  :rockon: :rockon: :rockon:

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
313
Πόντοι
26
θα του τα ζαλιζε καθε μερα στην δουλεια

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656
αυτό ισχύρι για χταπόδια κι όχι για κόκκινο κρέας

τυπε και τις μπριζολες τις βαρανε.οχι του γαλακτος βεβαια,αλλα αμα ειναι τιποτα γκιοσες τις βαρανε να μαλακωσουν  :rockon: :rockon: :rockon:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Αντε να πάρει και κανας άλλος σειρά μπας και βάλουμε τα πόδια της τζενούλας στους ώμους ...

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
17.504
Πόντοι
2.256

26 Mαϊων λευκό λουλούδι. Τελικά εσύ ήσουν αγγούρας αυτή μια χαρά ήταν

thourios

Μέλος
Εγγρ.