Επισκέπτης
όταν χτίζεις στην άμμο παλάτια...Αληθεύει. Το εβαλε στο σαιτ της.
όταν χτίζεις στην άμμο παλάτια...Αληθεύει. Το εβαλε στο σαιτ της.
Λες χωρισαν επειδη φαλίρησε ο Πετρος;όταν χτίζεις στην άμμο παλάτια...
έτσι είναι η γαματη -τον τόνο βάλτε τον όπου θέλεται- αγάπη βρε παιδιά, έχει ημερομηνία λήξης.Που να ξέρουμε μωρέ τι έχει γίνει; τόσα χρόνια την έδερνε σου λέει τώρα άντε γαμήσου μεγάλωσαν τα παιδιά μπορώ να σταθώ και μόνη μου. τι να σε κάνω εσένα το μαλάκα
τι σημαίνει γαματή? αφού όπου θέλω βάζω τόνο???...έτσι είναι η γαματη -τον τόνο βάλτε τον όπου θέλεται- αγάπη βρε παιδιά, έχει ημερομηνία λήξης.
Το Τζενακι όλο και κάποιον θα βρει να την περιποιείται Ο γερο-Πέτρος να δω τωρα τη θα κάνει
Οι φελλοί επιπλέουν. Σίγουρα το Τζενάκι θα βρεί κάποιον, και ακόμα πιο σίγουρα ο Πετράν θα βρει κανένα τσουλί, αρσενικό ή θηλυκό, που θα κοιτάξει να βολευτεί. Φαληριμένος, ξεφαλιρημένος τα κονέ που έχει δεν τα έχουν πολλοί.
έπεσα σε άσχετους με γραμματική ή τα παίρνεται όλα της μετρητοίς?τι σημαίνει γαματή? αφού όπου θέλω βάζω τόνο???...
Οι φελλοί επιπλέουν. Σίγουρα το Τζενάκι θα βρεί κάποιον, και ακόμα πιο σίγουρα ο Πετράν θα βρει κανένα τσουλί, αρσενικό ή θηλυκό, που θα κοιτάξει να βολευτεί. Φαληριμένος, ξεφαλιρημένος τα κονέ που έχει δεν τα έχουν πολλοί.
απλά ακριβολογώέπεσα σε άσχετους με γραμματική ή τα παίρνεται όλα της μετρητοίς?
Ο Πετράν είναι γνωστός σκατοσπρώχτης μ@ν!!!