You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζένη Χειλουδάκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 575
- Εμφανίσεις 94K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Τι ήταν τέλειο επάνω της; Ένα δυστυχισμένο πλάσμα ήταν και είναι, που επιδείκνυε το καινούργιο της αμάξι μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης και έδοσε τροφή στα ΜΜΕ με τον δήθεν δεσμό της με έναν βλάκα, που τον χρησιμοποίησε να γίνει "διάσημη" για 10 δέκα λεπτά. Τώρα βέβαια που μεγάλωσε έγινε καλόγρια.
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Ήταν κορυφαία. Πολύ όμορφη, καθαρή, σέξυ και στο σεξ πύραυλος.
Μετά την Αφροδίτη ήταν η κορυφαία στο χώρο.
Τον αόριστο χρόνο τον χρησιμοποιώ, γιατί τώρα είναι τουλάχιστον
"διπλή".
Μετά την Αφροδίτη ήταν η κορυφαία στο χώρο.
Τον αόριστο χρόνο τον χρησιμοποιώ, γιατί τώρα είναι τουλάχιστον
"διπλή".
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
Εγώ έμαθα ότι γύρισε στο επάγγελμα, στη Ρόδο συγκεκριμένα, αγνώριστη με 50 κιλά παραπάνω...Τώρα βέβαια που μεγάλωσε έγινε καλόγρια.
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Η Τζένη όπως και η Ευα Κουμαριανου ήταν οι δυο κορυφαίες για μένα. Κάθε μια στο τομαια της. Το μονό που τις παραδέχομαι είναι ο ευθείς χαρακτήρας τους και ήταν και οι δυο αρκετά όμορφες. Μήπως οι γυναίκες έξω δεν εκμαιταλευονται τους άντρες?? Όλες για το πορτοφόλι είναι και το ξέρετε καλά αυτό εσείς οι άντρες. Αλλά βέβαια επειδή είναι Τραβεστι η άλλη η χειρουργημένη δεν δικαιούται πολυτέλειες και αμάξια ενώ οι γυναίκες που σας φέρονται και καργιολικα δικαιούνται έτσι??
Η Τζένη όπως και η Ευα Κουμαριανου ήταν οι δυο κορυφαίες για μένα. Κάθε μια στο τομαια της. Το μονό που τις παραδέχομαι είναι ο ευθείς χαρακτήρας τους και ήταν και οι δυο αρκετά όμορφες. Μήπως οι γυναίκες έξω δεν εκμαιταλευονται τους άντρες?? Όλες για το πορτοφόλι είναι και το ξέρετε καλά αυτό εσείς οι άντρες. Αλλά βέβαια επειδή είναι Τραβεστι η άλλη η χειρουργημένη δεν δικαιούται πολυτέλειες και αμάξια ενώ οι γυναίκες που σας φέρονται και καργιολικα δικαιούνται έτσι??
+100000000000000000000000000000000000000000000000000
δεν εχω σχεση με το αντικειμενο αλλα +13 σε οσα γραφεις
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Τουλαχιστον οι Τραβεστι και οι χειρουργιμενες οτι βγαζουν το βγαζουν με τον κοπο τους και δεν το παιζουν γκομενες σε καποιους για να τους τρωνε λεφτα. Και αν θελουμε γκομενο τον θελουμε γιατι τον αγαπαμε και οχι για να τον εκμεταλευομαστε. Αυτα για να ξερετε πως σκεπτομαστε.
εχεις απολυτα δικιο...αλλα ρε δαναη πραγματκα οτι δικαιουται ο καθεις αποκτα...οι συγκεκριμενες μη ξεχνας ειναι απο τα ονοματα που βγηκαν και ταραξαν τα νερα.ηταν και λιγο προκλητικες ηταν ειδικα με χειλουδακη και οι καβγαδες στα καναλια...ηρθε και εδεσε..σαν κοινωνια υποκριτες ειμαστε,τι ψαχνεις?οσοι εχουν προβλημα κραζουν...πως το λεει η παροιμια...της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες?ε κααπως ετσι...το οτι πηραν οι συγκεκριμενες διασημοτητα δεν αμφιβαλλει κανεις.θα πρεπε ειναι το ερωτημα?ε αφουν καταφεραν και τυλιξαν εισαγγελεις πολιτικους καναλαρχες και ποιος ξερει τι αλλο μαγκια τους...το αν ηταν σαν χαρακτηρες αξιολογοι αυτο το κρινει ο ουδεις..ολοι απ οτι εχουν δει κρινουν εκτος και αν καποιος τις ξερει προσωπικα...Η Τζένη όπως και η Ευα Κουμαριανου ήταν οι δυο κορυφαίες για μένα. Κάθε μια στο τομαια της. Το μονό που τις παραδέχομαι είναι ο ευθείς χαρακτήρας τους και ήταν και οι δυο αρκετά όμορφες. Μήπως οι γυναίκες έξω δεν εκμαιταλευονται τους άντρες?? Όλες για το πορτοφόλι είναι και το ξέρετε καλά αυτό εσείς οι άντρες. Αλλά βέβαια επειδή είναι Τραβεστι η άλλη η χειρουργημένη δεν δικαιούται πολυτέλειες και αμάξια ενώ οι γυναίκες που σας φέρονται και καργιολικα δικαιούνται έτσι??
φυσικα αυτο που λες σε τιμα ως ανθρωπο.το οτι καποιες εκμεταλλευονται καποιους μαλλον και αυτο αμφιδρομο ειναι..αν ο κυριος χλιμιτζουρας με 10 μυρρια ευρω θελει γκομενακι θα πληρωσει.εστω και αν παραμυθιαζεται...ε αυτη δεν ξερει οτι πληρωνεται για υπηρεσιες της ουσιαστικα?το ξερει..εχω φιλες που πανε και πινουν καφε σε κυριλε ξενοδοχεια...δεν θελουν γαμο..ουτε λεφτα...αν πηδηχτουν 5 φορες ξερεις τι θελουν?ενα καλο δωρο.και οταν τους ρωτησα γιατι ξερεις τι μου ειπαν?για να παω να πιω καφε εκει θελω 4 ωρες να ετοιμαστω να φτιαξω μαλλια νυχια να βαλω κρεμες καλλυντικα και ρουχα κυριλε..τζαμπα ειναι?οχι...ε και εγω δεν θα παρω κατι?τι να πεις....Τουλαχιστον οι Τραβεστι και οι χειρουργιμενες οτι βγαζουν το βγαζουν με τον κοπο τους και δεν το παιζουν γκομενες σε καποιους για να τους τρωνε λεφτα. Και αν θελουμε γκομενο τον θελουμε γιατι τον αγαπαμε και οχι για να τον εκμεταλευομαστε. Αυτα για να ξερετε πως σκεπτομαστε.
Τουλαχιστον οι Τραβεστι και οι χειρουργιμενες οτι βγαζουν το βγαζουν με τον κοπο τους και δεν το παιζουν γκομενες σε καποιους για να τους τρωνε λεφτα. Και αν θελουμε γκομενο τον θελουμε γιατι τον αγαπαμε και οχι για να τον εκμεταλευομαστε. Αυτα για να ξερετε πως σκεπτομαστε.
+1000000000000000000000000000000000000000000
Μπραβο Δαναη ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Γιασου Ευα!!!! Καλα να περνας
φυσικα αυτο που λες σε τιμα ως ανθρωπο.το οτι καποιες εκμεταλλευονται καποιους μαλλον και αυτο αμφιδρομο ειναι..αν ο κυριος χλιμιτζουρας με 10 μυρρια ευρω θελει γκομενακι θα πληρωσει.εστω και αν παραμυθιαζεται...ε αυτη δεν ξερει οτι πληρωνεται για υπηρεσιες της ουσιαστικα?το ξερει..εχω φιλες που πανε και πινουν καφε σε κυριλε ξενοδοχεια...δεν θελουν γαμο..ουτε λεφτα...αν πηδηχτουν 5 φορες ξερεις τι θελουν?ενα καλο δωρο.και οταν τους ρωτησα γιατι ξερεις τι μου ειπαν?για να παω να πιω καφε εκει θελω 4 ωρες να ετοιμαστω να φτιαξω μαλλια νυχια να βαλω κρεμες καλλυντικα και ρουχα κυριλε..τζαμπα ειναι?οχι...ε και εγω δεν θα παρω κατι?τι να πεις....
φιλε ari1973,
μπορεις να μου στειλεις με pm το τηλ κ ονοματα των φιλεναδων σου αυτων, γιατι θα με ενδιεφερε ενδεχομενως να τις ...σπονσοραρω (αν το αξιζουν βεβαια!) κ να τις πηδηξω 5 φορες την καθεμια κ να τους δωσω κ απο ενα δωρο. εμενα μου ακουγεται μια καλη συμφωνια.
γινεται λοιπον? να περιμενω τηλεφωνα??? (αληθεια τωρα...!)
αν συχναζεις σε μεγαλα ξενοδοχεια του κεντρου και εισαι φραγκατος(και φαινεσαι) θα πετυχεις οχι μονο αυτες αλλα πολλες που εξασκουν το σπορ....φιλε ari1973,
μπορεις να μου στειλεις με pm το τηλ κ ονοματα των φιλεναδων σου αυτων, γιατι θα με ενδιεφερε ενδεχομενως να τις ...σπονσοραρω (αν το αξιζουν βεβαια!) κ να τις πηδηξω 5 φορες την καθεμια κ να τους δωσω κ απο ενα δωρο. εμενα μου ακουγεται μια καλη συμφωνια.
γινεται λοιπον? να περιμενω τηλεφωνα??? (αληθεια τωρα...!)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 234
- Εμφανίσεις
- 65K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 378