Brut
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
χαχαχαχαΠροσοχη κακο σκυλι ψοφο δεν εχει
παω για μαμ, τα λεμε...
χαχαχαχαΠροσοχη κακο σκυλι ψοφο δεν εχει
για ποιο λογο ρωτατε
Επίσης να γράψω ακόμα για τις προφυλάξεις που παιρνει η κοπέλα...
Δίψασε καποια στιγμή και της λεω πιες απο το μπουκαλι που ειχα πιει εγω πριν λίγο και το έκανε χωρις καθολου σκεψη.
Φυσικά το νερο το πεταξα αμεσως στα σκουπιδια μετα, γιατι σιχαινομουν και μονο που το εβλεπα, όχι να πιω και από το ίδιο.
Επίσης μετα το μπανιο της, της λεω ελα να παρεις μια καθαρη πετσέτα, αλλά προτίμησε να σκουπιστει με την πετσετα που ειχα σκουπιστει εγω.
Κι όλα αυτά από κοπέλα με έρπη και πιθανόν και μύκητες .
Δεν ξαναπαιρνω βιζιτες ρε, πολυ βρωμιαρες .Διαβασα την κριτικη , εισαι ανεπαναληπτος
Αυτη την ψαριλα που βγαζει το μουνι τους πως την αντεξες τυπε? Εγω μαλλον θα σηκωνομουν να φυγω μπλιαχ
εντονη και ασχημη μυρωδια η ψαριλα. Ριο μαρε ψαρακι , χαλασμενος τονος
Κατα τα αλλα πιστευω οτι ισχυει ο κλασσικος νομος -> Οτι πληρωνεις παιρνεις και οτι αξιζει πρεπει να πληρωνεται
κΩλοκυνθους παιχτη..Μόνο φυλής
Δεν με βολευει, ειναι σπασμενα τα κρεβατια και θα σπασω κανα γονατο στο πισωκολλητό...κΩλοκυνθους παιχτη..
να ρωτας γιατρους παιχτη & οχι στο νετ..καλο παιχτη απλώς εννουσα αν αγγιζες τον ερπη και μετα το πουλι σου αν κολλούσες....
δεν είμαι τοσο ευλίγιστος.....μακαρι να είμουν
αλλα και να είμουν πάλι δεν θα τα κατάφερνα....
μόνο οι Νιτζα και οι μοναχοι Σαολιν μπορουν να πάρουν πιπα στον εαυτο τους...
ααααααααααααχχαχαχαχαχααχχαχανα ρωτας γιατρους παιχτη & οχι στο νετ..
εδω μεσα μονο ανακριβειες θα διαβασεις..
να ρωτας γιατρους παιχτη & οχι στο νετ..
εδω μεσα μονο ανακριβειες θα διαβασεις..
ε τοτε να ρωταμε την ιατρο μαριαννα..ααααααααααααχχαχαχαχαχααχχαχα
οι γιατροί να δεις πόσο ακριβείς είναι με το 50άρι επίσκεψη......
ε τοτε να ρωταμε την ιατρο μαριαννα..
Εν τω μεταξύ εγω εχω παρει 4 πμ για το τηλεφωνό τηςτο τηλ μου το εδωσε ο τσιμπητος οπως κ σε αλλα τοσα(ποσα?)ατομα ακομα..την πηρα τηλ κ με ρωτησε για βραδυνες ωρες αν μπορω..το αφησα γενικα..την αλλη μερα μου εκανε κληση για τις 8 το βραδυ(Σαββατο)..της λεω εχει μπαλα(επαιζε ο Θρυλος)
Μετα την παιρνω κατα τις 01 κ 30 το βραδυ κ μου λεει''δεν εχω ορεξη τωρα''
Λεω απο μεσα μου''αντε γαμησου ρε αλμπανι που θα σου κανω κ τεμεναδες για ενα πουτσο΄΄
Σημερα διαβαζω για ψαριλες κ φτυσιματα.Θα πρεπει να ειναι εκ φυσεως βρωμιαρα τοτε σε συνδυασμο με τα γαμησια(100 γαρ επι ποσα τη μερα)
Μετα απο αυτο σκεφτομαι να την δωσω για ''δεσιμο΄΄αμεσα,καμια ιδεα να στειλω mail λετε?
υγ ευτυχως που δεν εγινε το σκηνικο τελικα
Εν τω μεταξύ εγω εχω παρει 4 πμ για το τηλεφωνό της
Την κριτικη την εγραψα για να προστατευσω τους επόμενους και να μην την παθουν οπως εγω, όχι για να τους στείλω να κολλησουν αρρώστιες...
και σε μενα 3 πμ ηρθαν κ δεν εδωσα κανεναΕν τω μεταξύ εγω εχω παρει 4 πμ για το τηλεφωνό της
Την κριτικη την εγραψα για να προστατευσω τους επόμενους και να μην την παθουν οπως εγω, όχι για να τους στείλω να κολλησουν αρρώστιες...