pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
σουρεαλισμος
Όλα είναι κύκλο όταν βρίζεισ θα σε βρίζουν τώρα είσαι άντρα στην επόμενη ζωει θα είσαι γυνεκα τώρα είσαι άνθρωπο στην επόμενη μπορει να είσαι ζω Δεν τρελάθηκα μαζί σας γουστάρω να είμαι μόνη
Όλα είναι κύκλο όταν βρίζεισ θα σε βρίζουν τώρα είσαι άντρα στην επόμενη ζωει θα είσαι γυνεκα τώρα είσαι άνθρωπο στην επόμενη μπορει να είσαι ζω Δεν τρελάθηκα μαζί σας γουστάρω να είμαι μόνη
εμένα δεν μου σηκώνεται τίποτα η άντρες έχουν πρόβλημα τα η να δυναμώνουν τα χεράκια τους η να γάμοι θητεία στα @@@Τζενη εδω ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα κ ψάχνει κάπου να μπουκώσει μπας κ ξελαμπικαρει εάν ειναι να πληρώνει για να τα ακούει κιόλας κ να παρέχει ψυχολογική υποστήριξη αστο καλύτερα, ψάξε τον ιππότη πάνω στο άλογο!
εμένα δεν μου σηκώνεται τίποτα η άντρες έχουν πρόβλημα τα η να δυναμώνουν τα χεράκια τους η να γάμοι θητεία στα @@@
εδώ είμαι Αθήνα δουλεύω αλλά όχι call Girls δουλεύω κάπου που είμαι πολύ φιλική και λίγο καριόλα κουνάω την ουρά μου και δίνω τα @@@ μου και περνώ καλά λεφτά μια γυναίκα πρέπει να κάνει sex όταν το ζητάει μόνη της δεν πρέπει να επαρκεί τέτοιες δουλείες σήμερα ...όποιο θέλεις μου νι να γάμοιθι τον μου νι τούΠου είσαι ρε καύλα ατελείωτη??? Δουλεύεις ακόμη???
εδώ είμαι Αθήνα δουλεύω αλλά όχι call Girls δουλεύω κάπου που είμαι πολύ φιλική και λίγο καριόλα κουνάω την ουρά μου και δίνω τα @@@ μου και περνώ καλά λεφτά μια γυναίκα πρέπει να κάνει sex όταν το ζητάει μόνη της δεν πρέπει να επαρκεί τέτοιες δουλείες σήμερα ...όποιο θέλεις μου νι να γάμοιθι τον μου νι τού
το αποσμητικο το έμαθες να το χρησιμοποιείς ή ακόμα τραβιέσαι?
Καλημέρα στη παρέα του Bou. Συναγωνιστές ..... ξέρει κανένας για αυτό το μωρό τίποτα, την tzeni sta 4, , την έχει πάρει κανένας, έχει κανένας πληροφορίες για αυτην?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις πληροφορίες, καλημέρα κι καλή συνέχεια.
Τι μαϛ θυμησεϛ απο τα πρωτα μου call girl εκει στο πριαμο εκανε αυτο το κολπο με το ασανσερ σε αρπαζε στα γλωσσιδια με το καλημερα μετα εμπαινε για μπανακι αλλ η μυρωδια απο το νινι τηϛ δεν εφευγε ηρωεϛ οσοι καναν μαζι τηϛ γλυφομουνι εγω μπηκα μονο πισω πορτα που η αληθεια ειναι οτι αντεχε.Ωραιο το αλβανακι ωραιο σωμα αμα εξαιρεσειϛ μια χαλαρωτητα στην κοιλια λογο γεναϛ και ωραιο μουτρακιΚαλημέρα στη παρέα του Bou. Συναγωνιστές ..... ξέρει κανένας για αυτό το μωρό τίποτα, την tzeni sta 4, , την έχει πάρει κανένας, έχει κανένας πληροφορίες για αυτην?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις πληροφορίες, καλημέρα κι καλή συνέχεια.
Από τα πρώτα που είχα πάρει. Εγώ την πέτυχα στη φάση που είχε προφιλ στο μπαντού (ή στο μάμπα δε θυμάμαι). Την τσίμπησα από πλατεία κοντά στο σπίτι της κατά τις 12 τα μεσάνυχτα. Μέχρι τον Πρίαμο είχε ξεκουμπώσει το τζίν και τον έπαιζε. Λίγο ακόμα και θα γαμιώμασταν στο ανσανσερ. Επειδή ήταν στις αρχές την πέτυχα στα καθαρά της και με 100έουρος για 2 ώρες και με αναλ. Σκυλί του πολέμου. Γουστάριζε το πρωκτικό και τα έδινε όλα. Αλλά όπως είπε και κάποιος πολύ φτύσιμο στη πίπα (όχι στον πούτσο, στο πάτωμα). Μετά ξαναβρεθήκαμε άλλες 3 φορές αλλά στη τελευταία ήθελε 100 για 1 ώρα χωρίς ανάλ και υπήρχε και το θέμα της μυρωδιάς οπότε και έφαγε χΤι μαϛ θυμησεϛ απο τα πρωτα μου call girl εκει στο πριαμο εκανε αυτο το κολπο με το ασανσερ σε αρπαζε στα γλωσσιδια με το καλημερα μετα εμπαινε για μπανακι αλλ η μυρωδια απο το νινι τηϛ δεν εφευγε ηρωεϛ οσοι καναν μαζι τηϛ γλυφομουνι εγω μπηκα μονο πισω πορτα που η αληθεια ειναι οτι αντεχε.Ωραιο το αλβανακι ωραιο σωμα αμα εξαιρεσειϛ μια χαλαρωτητα στην κοιλια λογο γεναϛ και ωραιο μουτρακι