spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...τι περιμενες αρχηγε μου?..βεβαια κρατα μικρο καλαθι,γιατι βλεπω και ταινια με το τζενακι... ;)τωρα τα ειδα. δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο
...τι περιμενες αρχηγε μου?..βεβαια κρατα μικρο καλαθι,γιατι βλεπω και ταινια με το τζενακι... ;)τωρα τα ειδα. δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο
κοιτα την υπογραφη της,και πατα το λινκ,με το xvideos...
το κατεβασε οντως.στην υπογραφη της εχει μονο το μαιλ
το κατεβασε το αλλο λινκ?
...τι περιμενες αρχηγε μου?..βεβαια κρατα μικρο καλαθι,γιατι βλεπω και ταινια με το τζενακι... ;)
Εδώ πάει το "πίνω για να ξεχνώ τον πόνο μου"Κάτι που τον εχο δεν το σκέφτομαι δεν το θελω πόλη ..κάτι που μου λείπει το θελω κε το σκέφτομαι μέχρι .....μέχρι να το ξεκασω
Κάτι που τον εχο δεν το σκέφτομαι δεν το θελω πόλη ..κάτι που μου λείπει το θελω κε το σκέφτομαι μέχρι .....μέχρι να το ξεκασω
Εδώ πάει το "πίνω για να ξεχνώ τον πόνο μου"
Με τρέλα σου λέωεσεις οι 2 πρεπει ν αγαπιεστε παραφορα!
εγω να ντρέπομαι ?γιατι ?γεινεκεια δουλειά κάνω οταν θελω ....για το εθνική οδό Αθηνών -Λαμία να κάνετε τα κολωμουνηα σας ειναι κε το τελεφτεα μαδαναι αφου στον ειχαν κανει εθνικη οδο αθηνων-λαμιας,τωρα σε πιασαν οι ντροπες
εγω να ντρέπομαι ?γιατι ?γεινεκεια δουλειά κάνω οταν θελω ....για το εθνική οδό Αθηνών -Λαμία να κάνετε τα κολωμουνηα σας ειναι κε το τελεφτεα μαδα
εγω είμαι call girls που πουλάω τα αισθήματα μου για να ξεπεράσω τιν κρίση εάν τα οικονομικά μου θα ειταν οκ ξέρω εγω πος να παίξω με τα αισθήματα μου θα βγαίνω για ραντεβού οταν τα αισθήματα μου με πνίγουν μέχρι στο λαιμό ,οταν βλέπω καπιον στα ματιά κε με κάνει να κοκκινιζω ολόκληρο,κε να τρέμω απο τι καυλα,για αυτό είμαστε ρομπότΗ Επιλογ'η είναι πάντα δική μας ,όπως και η κριτική είναι σεβαστή αρκεί να μην οληγώνουμε τους άλλους ,δεν είναι εύκολο αυτό που κάνουν άνθρωποι όπως όλοι είναι με αισθήματα και ανάγκες και όχι ρομπότ φιλούθια τζένυ
ουτε ο Κοελιο δεν γραφει ετσι..εγω είμαι call girls που πουλάω τα αισθήματα μου για να ξεπεράσω τιν κρίση εάν τα οικονομικά μου θα ειταν οκ ξέρω εγω πος να παίξω με τα αισθήματα μου θα βγαίνω για ραντεβού οταν τα αισθήματα μου με πνίγουν μέχρι στο λαιμό ,οταν βλέπω καπιον στα ματιά κε με κάνει να κοκκινιζω ολόκληρο,κε να τρέμω απο τι καυλα,για αυτό είμαστε ρομπότ
γιατι να γινόμαστε μα κακάΑνέβασε και κάνα άλλο βιντεάκι στο προφίλ σου ρε Τζενούλα!