ρε παιδιά τα CG (αλλά και τα τραβέλια πιο πολύ) που είναι καιρό στη δουλειά έχουν γνωρίσει ένα σκασμό άντρες πολύ από τους οποίους ήταν αγενείς, απότομοι, μεθυσμένοι ή τους έχουν φερθεί άσχημα, προσβλητικά κλπ (δε μιλάμε για τραβέλια που τα κράζουν "άντρακλες" που κατεβαίνουν τη Συγγρού κάθε βράδυ).
όλα αυτά με τον καιρό σκληραίνουν τους τρόπους τους και δείχνουν κάποια αναίδεια ή κακοτροπιά όταν αντιμετωπίζουν έναν άντρα στο ίντερνετ χωρίς να τον έχουν γνωρίσει. Προφανώς τον ταυτίζουν με κάποιον που τις έχει κακομεταχειριστεί.
Συν ότι οι κοπέλες (CG) στα thread τους είναι σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τον πελάτη που τις έχει πάρει και δεν τον γνωρίζουν πίσω από το nickname του, δηλαδή της λέει ένας "ρε Αλβανάκι σε μένα μιλάς έτσι που σου έσκιζα τον κώλο για 100 ευρώ", που πιστεύω τις εκνευρίζει πιο πολύ.
Γι αυτό κρίνω τα CG από τις επιδόσεις τους αυτή τη μιάμιση ώρα και λιγότερο από την ευκολία συνεννόησης αλλά καθόλου από την παρουσία τους στα thread τους.
Όσο για την κοπέλα, προσωπικά δεν την έχω πάρει, παρόλο που μου γυαλίζει, και ο λόγος είναι αποκλειστικά αυτά που λέει φίλος πιο πάνω για το πρωκτικό, δηλαδή θα με δει και μετά θα κρίνει; Δεν συμφωνώ και θα ήθελα να ξέρω εξ' αρχής τι υπηρεσίες θα προσφέρει η κοπέλα και το πρωκτικό είναι απαραίτητο για μένα για τις κοπέλες που είναι πάνω από 25 και αρκετά χρόνια στη δουλειά.
Πάντως η στάση της δεν με έχει ξενερώσει, τη βλέπω σαν μια μορφής άμυνα.