Παράσημα τυπε μου?
Εύχομαι όχι :'( :'(
ελα ρε οτι και να'ναι θα το περασουμε..γιοι του Δια ειμαστε ρε!
Παράσημα τυπε μου?
Εύχομαι όχι :'( :'(
δεν κυτατε μαπα ; παρτε τοτε κουνουπιδια ας παρουμε δηλαδηπροσοχη μαγκες να κυττατε και τη μαπα !!!!
Δεν είχε σημάδια στο μουνί, μόνο τρομερές μυρωδιές...
Σωστος και μην ξεχνατε οτι υπαρχουν μερικοι εδω μεσα που το θεμα αρρωστια το κατεχουν καλα. Δεν ξερω αν με καταλαβατε.......νομιζω οτι αυτο το φορουμ εχει φτιαχτει για το καλο μας.... ας μην ειμαστε και τοσο εξυπνακιδες... ας μην κρινουμε αρνητικα οσους λενε περι ασθενειας... δεν ειναι ολες σαπακια αλλα ειναι πολλες για κακη μας τυχη... λοιπον βαλτε λιγο το μυαλο σας να δουλευει για να μην ανοιξουμε θεμα για τους αδικοχαμενους συναγωνιστες...
PS ας κανουν οι διαχειριστες ερευνα και αν υπαρξουν στοιχεια για κοπελες αρρωστες να κλειδωνουν τα θεματα γιατι κανει κακο η αντιπαραθεση για ολα τα παραπανω...
τι λες μαν!Καμια σχεση παιδια ο επιχειλιος ερπης με αυτον των γεννητικων οργανων. Ο επιχειλιος ερπης ωφειλεται σε ενα ιο ο οποιος ζει σε μορφη κρυπτοβιωσης μεσα στο σωμα μας και συγκεκριμενα στον εγκεφαλο. Οταν υπαρχουν οι καταλληλες συνθηκες οπως στρες, κακη διατροφη, μεγαλη εκθεση στον ηλιο γενικα μια πολυ κουραστικη κατασταση εμφανιζεται με την μορφη αυτη σπιρακια στα χειλη του προσωπου και γυρω απο αυτα. Ισως να ειναι και μεταδωτικο αλλα δεν ειναι σοβαρο νοσημα. Με μια αλοιφη τοπικα σε 3-4 μερες το πολυ εξαφανιζεται
παιχτη εγω δεν εχω βγαλει ποτε..Από τη στιγμή που έρπη στα χείλη έχουμε βγάλει όλοι έστω και μία φορά έχουμε τον ιο! και δεν είναι τίποτα σημαντικό.
τι λες μαν!
Δεν υπάρχει εμβόλιο! Συνιστάται η χρήση προφυλακτικού σε όλες τις σεξουαλικές επαφές. Άτομα μολυσμένα με έρπητα μπορεί να είναι μεταδοτικά τόσο όταν έχουν ορατά συμπτώματα της νόσου, αλλά ακόμη και χωρίς συμπτώματα.Άτομα με συμπτώματα είναι μεταδοτικά από την αρχή του επεισοδίου μέχρι την αποθεραπεία και του τελευταίου έλκους.Ό έρπης στα χείλη ή στο πρόσωπο μπορεί να μεταδοθεί στα γεννητικά όργανα μέσω του στοματικού σεξ.Οι φυσαλίδες του έρπητα, και οι πληγές που παίρνουν τη θέση τους, κάνουν πιο εύκολο να κολλήσετε HIV αν κάνετε σεξ χωρίς προφυλακτικό!
Για τον επιχειλιο ερπη μιλαμε φιλε μου. Ολα αυτα που γραφοντε ναι ειναι αληθινα αλλα δεν ισχυουν για τον επιχειλιο ερπη.
νομιζω οτι αυτο το φορουμ εχει φτιαχτει για το καλο μας.... ας μην ειμαστε και τοσο εξυπνακιδες... ας μην κρινουμε αρνητικα οσους λενε περι ασθενειας... δεν ειναι ολες σαπακια αλλα ειναι πολλες για κακη μας τυχη... λοιπον βαλτε λιγο το μυαλο σας να δουλευει για να μην ανοιξουμε θεμα για τους αδικοχαμενους συναγωνιστες...
PS ας κανουν οι διαχειριστες ερευνα και αν υπαρξουν στοιχεια για κοπελες αρρωστες να κλειδωνουν τα θεματα γιατι κανει κακο η αντιπαραθεση για ολα τα παραπανω...
πραγματικα απο την στιγμη που υπαρχει εστω μια φορα μολυνση,απο τη στιγμη αυτη και μετα,το ατομο αυτο φερει τον ιο,αλλα αυτο δε σημαινει τιποτε!
μαλλον δεν αναφεροσουν σε μενα,καθως δε θα κανα στοματικο σε γυναικα!ο επιχείλιος έρπης μπορεί να «μετακομίσει» στα γεννητικά σου όργανα. Με ποιον τρόπο; Σκέψου το ακόλουθο σενάριο: η ερωτική σου σύντροφος έχει στα χείλη της τη γνωστή φουσκάλα, που μαρτυρεί την ύπαρξη έρπητα -ίσως να μην έχει καν τα σημάδια του έρπητα ακόμη πάνω της- και σου κάνει στοματικό σεξ. Είναι από τις περιπτώσεις που ισχύει το «μοιραζόμαστε τα πάντα», γιατί ο έρπης της έγινε τώρα και δικός σου. Και όχι μόνο αυτό: μεταφέρθηκε σε πολύ χειρότερο σημείο. Εχε στο νου σου και το τελευταίο σενάριο όμως: μπορείς να αποκτήσεις έρπητα των γεννητικών οργάνων στο στόμα - σε περίπτωση που κάνεις στοματικό έρωτα σε γυναίκα με έρπητα των γεννητικών οργάνων. Ευτυχώς, η περίπτωση αυτή είναι πολύ σπάνια...
παιχτη εγω δεν εχω βγαλει ποτε..
υπαρχει προβλημα???
να το κοιταξω???
χανεις.μαλλον δεν αναφεροσουν σε μενα,καθως δε θα κανα στοματικο σε γυναικα!
χαχαχαχαχαεσύ είσαι αλογόπετσος ρε καριόλη.
δεν είμαι γυναίκα για να ξέρω...εσυ όμως πολλά ξέρεις...τα έχεις "περάσει" ε? χαχαχαχαακομη και σε τετοια επαφη ομως,
δεν ειναι βεβαιαιο πως θα μεταδοθει σιγουρα στα γεννητικα οργανα,οσο για τις μυρωδιες μπορει να οφειλεται σε μυκητες η σε κατι χειροτερο που δε θελω καν να το αναφερω,υποθετω ξερεις τι,ιδιως σε συνδυασμο με υγρα.κολπικα υγρα.
πολλά ξέρεις...τα έχεις "περάσει" ε? χαχαχαχα
εχεις σπουδάσει απλώς...? το αντικείμενο η την επιστήμη?(!)χαχα,καλο το αστειο εχω σπουδασει απλως.τιποτε αλλο.