Επισκέπτης
ε τωρα το γαμησες & ψοφησε..Μετα απο αυτο σκεφτομαι να την δωσω για ''δεσιμο΄΄αμεσα επειδη αποτελει κινδυνο για την υγεια οσων την πηδανε,καμια ιδεα να στειλω mail λετε ή να παρω απο καρτοτηλεφωνο ?
ε τωρα το γαμησες & ψοφησε..Μετα απο αυτο σκεφτομαι να την δωσω για ''δεσιμο΄΄αμεσα επειδη αποτελει κινδυνο για την υγεια οσων την πηδανε,καμια ιδεα να στειλω mail λετε ή να παρω απο καρτοτηλεφωνο ?
γιατι ρε μαν?ε τωρα το γαμησες & ψοφησε..
γιατι δεν μου αρεσουν οι καταδοτες ρε παιχτη..γιατι ρε μαν?
βασικα δεν θα το εκανα αλλα ειναι τοσο ακραια η αντιδραση γιατι ξηγιεται πουστικα η ιδια(εφοσον κανει την πουτανια κ εκδιδεται ενω μπορει στο μουνι της να κανουν psy trance paty αμοιβαδες,μικροβια κ σαρδελες..
γιατι ρε μαν?
βασικα δεν θα το εκανα αλλα ειναι τοσο ακραια η αντιδραση γιατι ξηγιεται πουστικα η ιδια(εφοσον κανει την πουτανια κ εκδιδεται ενω μπορει στο μουνι της να κανουν psy trance party αμοιβαδες,μικροβια κ σαρδελες..
σωστα τα λεςγιατι δεν μου αρεσουν οι καταδοτες ρε παιχτη..
γιατι εκει εξω κυκλοφορουν αλλες 5.000 τανες με τα ιδια ή ενδεχομενως & πολυ σοβαροτερα νοσηματα..
γιατι οι παιχτες πρεπει να μαθαινουν μεσα απο τα λαθη τους..
γιατι ειμαι μαλακας..
δεν λεμε για εισαγγελιστικες μεθοδουςrave party ειναι το σωστο και είναι στον κώλο όχι στο μουνι οπως λέει ο ποιητής
εφοσον κανει την πουτανια κ εκδιδεται ενω μπορει στο μουνι της να κανουν psy trance party αμοιβαδες,μικροβια κ σαρδελες..
ποιόν να ρωτήσεις ρε τρύπα;ε τοτε να ρωταμε την ιατρο μαριαννα..
οποιος θελει,εδω ειμαι να του κανω μια ενεση!μην φοβαστε ρε μεγαλα παιδια ειστε,ολα θα πανε καλα!
οποιος θελει,εδω ειμαι να του κανω μια ενεση!μην φοβαστε ρε μεγαλα παιδια ειστε,ολα θα πανε καλα!
ελα,ποιος ειναι ο επομενος΄?
Εγω ειμαι μεσα εαν φερεις και καμμια φιλεναδα !!! ;)ελα,ποιος ειναι ο επομενος΄?
Εγω ειμαι μεσα εαν φερεις και καμμια φιλεναδα !!! ;)
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/14555579208660226502.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τρέζουρα και γω μέσα.. θα φέρω και το πιπινάκι.. ;) ;) ;) ;) ;)
τρέζουρα και γω μέσα.. θα φέρω και το πιπινάκι.. ;) ;) ;) ;) ;)
Να κλείσεις ξενοδοχείο κοντά σε κάποιο αξιόπιστο ιατρικό κέντρο. (για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος με τη μετακομιδή)......
σιλάνς ποντικομαμή....
Εγω ειμαι μεσα εαν φερεις και καμμια φιλεναδα !!! ;)
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/14555579208660226502.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ετοιμασου!θα μαι ομως μονη!