μην με προτρεπετε σε ακολασιες!γιατι θα προβω σε εξωδικα!
Σε εξώκολα είναι καλύτερα.... :-* :-* :-*
θα προτιμούσα εξώβυζα δεσποσύνη ...μην με προτρεπετε σε ακολασιες!γιατι θα προβω σε εξωδικα!
σωπα ρε κολλητοι μου ειστε!παρενοχληστε αφοβα!Μην σου πω ότι θα έπρεπε ήδη να μας έχεις στείλει για "σεξουαλική παρενόχληση" μέσω διαδυκτίου
σωπα ρε κολλητοι μου ειστε!παρενοχληστε αφοβα!
Εεεε τώρα που μου έδωσες το ελεύθερο..... Θα γίνω πιο τολμηρός.σωπα ρε κολλητοι μου ειστε!παρενοχληστε αφοβα!
εσυ γουσταρω να με παρενοχλησεις!Μην σου πω ότι θα έπρεπε ήδη να μας έχεις στείλει για "σεξουαλική παρενόχληση" μέσω διαδυκτίου
Εεεε τώρα που μου έδωσες το ελεύθερο..... Θα γίνω πιο τολμηρός.
εσυ γουσταρω να με παρενοχλησεις!
γιατι με φοβασαι στην αρχη μονο ελαφρια.....Εντάξει είπαμε πιό τολμηρός, αλλά όχι και από τώρα. Περίμενε λίγο να γνωριστούμε καλλίτερα, να ωριμάσει η σχέση μας και μετά βλέπουμε και τα
ελα στην νοσοκομα,θα σου κανω και ενεσουλα......Εντάξει είπαμε πιό τολμηρός, αλλά όχι και από τώρα. Περίμενε λίγο να γνωριστούμε καλλίτερα, να ωριμάσει η σχέση μας και μετά βλέπουμε και τα
γιατι με φοβασαι στην αρχη μονο ελαφρια.....
ελα στην νοσοκομα,θα σου κανω και ενεσουλα......
ελα τωρα καλε μου,σου στειλα και πμ και αποφευγεις....ελα και πρεπει να παρεις το φαρμακο σου.Είσαι η πρώτη μου και διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις......
ελα τωρα καλε μου,σου στειλα και πμ και αποφευγεις....ελα και πρεπει να παρεις το φαρμακο σου.
κερδιζω κατι μαστορα???Ενας απο δω μεσα να βρεθει που δεν εχει βγαλει ερπη να χειλη!
κερδιζω κατι μαστορα???
μηπως να βγαλω???
χανω κατι καλο???
Εσύ πραγματικά το ΑΞΙΖΕΙΣ το τηλεφωνο της Τζένης της κινητης αρρώστιας...Βγηκε μια κοπελα να σπασει τις τιμες στη αγορα και πεσαν ολοι να την φανε!
Λες και οι αλλες βιζιτες δεν εχουν αφροδισια!
Ενας απο δω μεσα να βρεθει που δεν εχει βγαλει ερπη να χειλη!
Η δε μυρωδια μπορει να δημιουργηθηκε και απο τη εντονη χρηση σαπουνιου στο επιμαχο σημειο και αλλαγη στο ph.
υ.γ.Ξερετε αλανια μου σε τι ποσοστα παιζει ο HPV(κονδυλωματα) στις εκδηδωμενες?Και μιλαμε οτι κολας ακομα και με χρηση προφυλακτικου!Για πατε μια βολτα απο το Συγγρου να ρωτησετε.