Πάντως στις 2 τελευταίες κριτικές δεν γράφεται κάτι για μυρωδιά. Αν και η προτελευταία μου κάνει κάπως, η τελευταία είναι από κάποιον που δεν κάνει για προμότορας. Την έχει πάρει κανένας άλλος να επιβεβαιώση ή να κάνω τον κασκαντερ;
Εγώ λοιπόν Gregory είμαι ο τελευταίος που ανέβασα κριτική για την κοπέλα και ναι έχεις δίκιο, δεν είμαι προμότορας, αλλά είπα τα πράγματα ακριβώς όπως τα συνάντησα.
Όσον αφορά τις μυρωδιές, εγώ δεν κατάλαβα το παραμικρό, ίσα ίσα η κοπελα είχε και μια μικρή καυλωτική αίσθηση αρώματος στο σώμα της. Μυρωδιά μπορεί να βγάλει οποιαδήποτε γυναίκα, λόγω των υγρών που βγάζει ο οργανισμός - καύλα είναι αυτή -. Όταν η κοπέλα έχει συνέχεια οργασμούς επί 2-3-4 ώρες, ανάλογα με τα ραντεβού της, είναι λογικό να υπάρχουν μυρωδιές, οι οποίες δυστυχώς δεν φεύγουν εύκολα.
Στο ντούς ερχόταν πάντα μαζί μου και πλενόταν πολύ καλά, αφού έβαζα κι εγώ το χεράκι μου
Τώρα για τα φτυσίματα που έγραψαν κάποιοι άλλοι. Σε μια καλή πίπα τι ζητάμε όλοι μας ; Να είναι υγρή. Και για να είναι υγρή χρειάζεται σάλιο, σωστά; Επειδή η κοπέλα νομίζει ότι οι περισσότεροι σιχαινόμαστε, γι αυτό φτύνει, προσπαθώντας να είναι υγρή η πίπα. Εγώ της ζήτησα να φτύνει τον πούτσο μου, αντί να φτύνει κάτω, ξετρελάθηκε γιατί δεν το είχε κάνει με κάποιον άλλο αυτό και το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται με λόγια.
Αυτά από μένα και καλά να περνάμε όλοι και να βρίσκουμε κοπέλες σαν τη Τζέννη και τη Μαρίνα. Η κοπέλα είναι φοβερή - τουλάχιστον για εμένα - και μακάρι να παραμείνει έτσι.