karxarias79
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 133
- Πόντοι
- 1
Αναλ μας το παιζεις γερός?
αμα θες τετοιες παπαριες για να εχεις στυση γαμησε το καλυτερα παραιτησου απο αντρας μαν.
ποσο χρονων εισαι τυπε?Δεν ειπα ποτε οτι εχω προβλημα στυσης απλα αμα κανεις παρτουζιτσες (δεν ξερω αν εχεις ακουστα) χρειαζεσαι κατι παραπανω απο τις κανονικες αντοχες, ειναι σαν το ντοπαρισμα στον στηβο, οποτε ασε τις μαλακιες τυπου παραιτησου σαν αντρας κ πιπες.
ποσο χρονων εισαι τυπε?
οτι με καλη δοατροφη κ αθληση δε το χρειαζεσαι οσες παρτουζες και να κανεις ειδικα αν εισαι κατω των 35,δε το χεις καμια αναγκηΤι σημασια εχει αν θελεις κατι να μου πεις πεστο κανενα προβλημα!!
οτι με καλη δοατροφη κ αθληση δε το χρειαζεσαι οσες παρτουζες και να κανεις ειδικα αν εισαι κατω των 35,δε το χεις καμια αναγκη
αυτο ηθελα να πω
Επειδή έχω κάνει για αρκετά χρόνια έρευνα αγοράς στο συγκεκριμένο θέμα και έχω δοκιμάσει παράλληλα τέτοιου είδους σκευάσματα (gel για στύση και επιμήκυνση)...Αφού είσαι αρχάριος στο θέμα αυτό, θα σου πρότεινα το titan gel (το απλό). Θα έχεις άμεσα αποτελέσματα, με χρήση της αλοιφής δύο φορές τη μέρα, πρωί και βράδυ επάλειψη με απαλό μασάζ από τη βάση του πέους έως τη κορυφή μέχρι να απορροφηθεί. Χρησιμοποιείται και ως λιπαντικό πριν το sex. Για καλύτερα αποτελέσματα σε στύση αλλά και σε μέγεθος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το titan gel gold. Προσωπικά, το χρησιμοποιώ χρόνια και έχω δει απίστευτα αποτελέσματα στο πέος μου (μήκος, πάχος και διάρκεια στύσης). Εσύ αποφασίζεις...Είναι εγγύηση το προϊόν αυτό! Θα μείνεις ευχαριστημένος...Αγόρασε 1 τεμάχιο στην αρχή και αν σου αρέσει, η ολοκληρωμένη αγωγή (θεραπεία) είναι μάξιμουμ 4 τεμάχια!...Έχω και άλλες προτάσεις, αλλά για αρχή νομίζω ότι αυτή είναι πολύ καλή...Ελπίζω να βοήθησα!Καλησπερα παιδες, ηθελα να ρωτησω αξιζει κατι τετοιο ?? και αν ναι ειναι ασφαλες ?? εχετε δοκιμασει κατι για δυνατη στυση εκτος απο χαπια ??
Παραδειγμα κατι τετιο :
εαν καποιος γνωριζει ας με βοηθησει ευχαριστω
Τί αποτελέσματα έχεις δει σε μήκος και πάχος; Δηλαδή λες ότι με το τζελ σου μεγάλωσε;!Επειδή έχω κάνει για αρκετά χρόνια έρευνα αγοράς στο συγκεκριμένο θέμα και έχω δοκιμάσει παράλληλα τέτοιου είδους σκευάσματα (gel για στύση και επιμήκυνση)...Αφού είσαι αρχάριος στο θέμα αυτό, θα σου πρότεινα το titan gel (το απλό). Θα έχεις άμεσα αποτελέσματα, με χρήση της αλοιφής δύο φορές τη μέρα, πρωί και βράδυ επάλειψη με απαλό μασάζ από τη βάση του πέους έως τη κορυφή μέχρι να απορροφηθεί. Χρησιμοποιείται και ως λιπαντικό πριν το sex. Για καλύτερα αποτελέσματα σε στύση αλλά και σε μέγεθος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το titan gel gold. Προσωπικά, το χρησιμοποιώ χρόνια και έχω δει απίστευτα αποτελέσματα στο πέος μου (μήκος, πάχος και διάρκεια στύσης). Εσύ αποφασίζεις...Είναι εγγύηση το προϊόν αυτό! Θα μείνεις ευχαριστημένος...Αγόρασε 1 τεμάχιο στην αρχή και αν σου αρέσει, η ολοκληρωμένη αγωγή (θεραπεία) είναι μάξιμουμ 4 τεμάχια!...Έχω και άλλες προτάσεις, αλλά για αρχή νομίζω ότι αυτή είναι πολύ καλή...Ελπίζω να βοήθησα!
οχι βεβαια!!Τί αποτελέσματα έχεις δει σε μήκος και πάχος; Δηλαδή λες ότι με το τζελ σου μεγάλωσε;!
Καλημερα , μιλωντας ιατρικα , ειμαι 56 , με χαμηλη τεστοστερονη , και καποια φαρμακα πιεσης , κλπ, η ξεχναω το σπορ , η αν καποιος γνωριζει σοβαρα ας πει αποψη.
Το πιο σιγουρο ειναι να πας σε καποιον ανδρολογο να σου πει τι εχεις και τι πρεπει να κανεις , και ασε ολα αυτα τα σκευασματα κατα μερος γιατι ολα ειναι μαπες και επικινδυνα , πας για μαλλι και βγαινεις κορεμενος .Καλημερα , μιλωντας ιατρικα , ειμαι 56 , με χαμηλη τεστοστερονη , και καποια φαρμακα πιεσης , κλπ, η ξεχναω το σπορ , η αν καποιος γνωριζει σοβαρα ας πει αποψη.
Τα αποτελέσματα ήταν ορατά από το τέλος της 1ης εβδομάδας! Διέκρινα μία αυξημένη ροή αίματος στο πέος, πράγμα που βοηθούσε στη στύση αλλά και στη περιφέρεια (διάμετρο) του εργαλείου. Επειδή είχα χρησιμοποιήσει και το απλό titan gel, μπορώ να σου πω ότι το titan gel gold έχει ακόμη πιο δραστικά συστατικά σε σχέση με το απλό titan gel. Τελικά αποτελέσματα σε μήκος 4cm και πάχος 2cm. Όποτε θέλω, το χρησιμοποιώ σαν εξάσκηση ή συντήρηση των υπαρχόντων πόντων. Συμπέρασμα: βοηθά στη στύση του εργαλείου αλλά και δίνει πόντους σε μήκος-πάχος...Τί αποτελέσματα έχεις δει σε μήκος και πάχος; Δηλαδή λες ότι με το τζελ σου μεγάλωσε;!
Τί αποτελέσματα έχεις δει σε μήκος και πάχος; Δηλαδή λες ότι με το τζελ σου μεγάλωσε;!
Τύπε μου να ρωτήσω για τον Τιτάνα ... 40αρι σακί το βγάζει κλασικά ή και μεγαλύτερο ?Τα αποτελέσματα ήταν ορατά από το τέλος της 1ης εβδομάδας! Διέκρινα μία αυξημένη ροή αίματος στο πέος, πράγμα που βοηθούσε στη στύση αλλά και στη περιφέρεια (διάμετρο) του εργαλείου. Επειδή είχα χρησιμοποιήσει και το απλό titan gel, μπορώ να σου πω ότι το titan gel gold έχει ακόμη πιο δραστικά συστατικά σε σχέση με το απλό titan gel. Τελικά αποτελέσματα σε μήκος 4cm και πάχος 2cm. Όποτε θέλω, το χρησιμοποιώ σαν εξάσκηση ή συντήρηση των υπαρχόντων πόντων. Συμπέρασμα: βοηθά στη στύση του εργαλείου αλλά και δίνει πόντους σε μήκος-πάχος...
Γνωρίζεις, φαντάζομαι, ότι με το πέρασμα των χρόνων, η τεστοστερόνη μειώνεται ήδη από την ηλικία των 30! Μειώνεται σιγά-σιγά...Υπάρχουν κάποια σκευάσματα (χάπια τεστοστερόνης) που παίρνοντας αυτά, μπορείς να αναπληρώσεις έστω με τεχνικό τρόπο τη "χαμένη" τεστοστερόνη (η ανδρική μας ορμόνη, έτσι;) Όμως, επειδή διαβάζω ότι έχεις και ιστορικό με φάρμακα (παίρνεις φάρμακα για πίεση κλπ) δε ξέρω αν θα σε βοηθήσουν τα συγκεκριμένα χάπια για τη τεστοστερόνη. Πρέπει, καλύτερα, να συμβουλευτείς το γιατρό σου να πεις όλο το ιστορικό σου για να κρίνει και να αποφασίσει αν θα σε βοηθήσουν. Λογικά, αν δε υπήρχε κανένα πρόβλημα με τη υγεία σου (ήσουν durachell, ταύρος δηλαδή) θα τα έπαιρνες άφοβα!Καλημερα , μιλωντας ιατρικα , ειμαι 56 , με χαμηλη τεστοστερονη , και καποια φαρμακα πιεσης , κλπ, η ξεχναω το σπορ , η αν καποιος γνωριζει σοβαρα ας πει αποψη.
Το φαντάζεσαι να σου χει πετρώσει και να τρέχεις στα εφημερεύοντα..;Γλέντι μεγάλο έτσι...Τύπε μου να ρωτήσω για τον Τιτάνα ... 40αρι σακί το βγάζει κλασικά ή και μεγαλύτερο ?
Καλά το σκέτο Titan θα ναι CEM II .... To Gold έχει και πρόσμικτα μέσα ή να βάζεις μεταγενέστερα στο μείγμα ?
Το κυριότερο ... μετά τη χρήση που πετρώνει, βγαίνει με καλέμι και σφυρί ή θέλει κομπρεσέρ ?
Να σου χει πετρώσει και να σαι με τη γκόμενα τύπε θα ναι τέλεια ... άσε την να γυρίζει επάνω όλη νύχταΤο φαντάζεσαι να σου χει πετρώσει και να τρέχεις στα εφημερεύοντα..;Γλέντι μεγάλο έτσι...
Κούμπωσε ένα σιαλις και είσαι έτοιμος για γοικεντ μάστοραΡε μαγκες δεν κανω πειραματα απλα θελω κατι να με τονωνει για να δουλευω καλυτερα Που ειναι ο Αζαζελ ?? για φωναξτε τον απο εδω χαχαχαχα!!
Νομίζω ότι τα βιάγκρα, ειδικά γι' αυτούς που έχουν πίεση δε θα τους βοηθήσουν σε καμία περίπτωση. Μπορεί και να τους "στείλει" άμεσα. Είναι επικίνδυνα χάπια...Τώρα, αν ο άλλος δεν έχει θέμα είναι ΟΚ...Δεν είναι για "χόρταση", όμως...Προσοχή!Κοιτα, επειδη ειπες πιεση, θα σου'λεγα να μην το πας γυρω γυρω με μαλακιες κρεμες και ζελε κτλ που απλα προκαλουν τοπικη υπεραιμια και μουδιασμα κτλ. Τραβα βρες καναν ιατρουδακο του δημοσιου, βαλ'του λιγο λαδακι και πες του γραψε μου βιαγκρα. Δεν ειμαι σιγουρος ποσο ειναι οι συμμετοχες σ'αυτα τωρα, θα σου πει ο ιδιος. Κανονικα το βιαγκρα ειναι φαρμακο για υπερταση πνευμονικης αρτηριας, το οτι σου σηκωνει το πλι ειναι παρενεργεια. Δηλαδη χτυπας μ'εναν σμπαρο 2 τριγωνια.