Κολλητος μου συνεληφθη γιατι ειχε καρτοκινητο πακιστανικο που ανηκε σε καταζητουμενο εγκληματια πακιστανο για διακινηση ναρκωτικων..κρατειται ακομα! ο φιλος απλα εβαζε αγγελιες γνωριμιων και σε καποια φαση αντι για γκομενα του ηρθε αστυνομικινα και τον πιασανε!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τυποι προσοχη!! φιλος μου συνεληφθη γιατι ειχε Πακιστανικο καρτοκινητο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 238
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ο πακιστανος καταζητειτο απο την ιντερπολ το ειχε σκασει απο ιταλια και φαινεται ηρθε εδω και πηρε καρτες στο ονομα του και καποια απ αυτες επεσε στα χερια του κολλητου μου..θα απαγγελθουν κατηγοριες στον φιλο μου!
αυστηρη πολυ τυπε τον ψαρωσε για τα καλα! :-Ωραία η μπατσίνα τύπε;
νουμερο καρτα simΓια συσκευή μιλάμε ή απλώς νούμερο;
Ισως ειναι λιγο χαζη η ερώτησή μου.... αλλά ποιος ο λογος που το έβγαλες αυτο το μήνυμα??
Ισως εσυ θα επρεπε να προσέχεις... γιατι αν ο φιλος σου ηταν καθαρος, θα ηταν στο ονομα του το νουμερακι και δεν θα ειχε μπλεξιματα... απο την στιγμη που ανήκει σε άλλο ονομα... κατι παίζει προφανώς...
Συμβουλή μου (αν την θες φυσικά) κρατα αποστάσεις απο τον φιλο σου.. καπου εχει και αυτος την φωλια του λερωμένη!
Ισως εσυ θα επρεπε να προσέχεις... γιατι αν ο φιλος σου ηταν καθαρος, θα ηταν στο ονομα του το νουμερακι και δεν θα ειχε μπλεξιματα... απο την στιγμη που ανήκει σε άλλο ονομα... κατι παίζει προφανώς...
Συμβουλή μου (αν την θες φυσικά) κρατα αποστάσεις απο τον φιλο σου.. καπου εχει και αυτος την φωλια του λερωμένη!
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.859
- Πόντοι
- 5.975
Χάθηκε να πάρει κάρτα από ελληνική εταιρεία; Σε όποιο σταθμό μετρό να βρεθείς σου μοιράζουν τζάμπα...νουμερο καρτα sim
και τωρα για τσιγαρα βλεπω να του πηγαινω αλλα στα ελληνικα γκουανταναμο! ετσι πως γινανε οι φυλακες μας αστα να πανεΤύπε πάλι καλά που ο πάκη δεν ήταν τίποτα αλκάιντα και έτσι, θα του πήγαινες τσιγάρα δε κανά Γκουαντάναμο.
ηθελε ανωνυμια τυπε.. γιατι εβαζε αγγελιεςΧάθηκε να πάρει κάρτα από ελληνική εταιρεία; Σε όποιο σταθμό μετρό να βρεθείς σου μοιράζουν τζάμπα...
τιποτα απλα ηταν παντρεμενος ο μαλακας και ηθελε ανωνυμια τωρα καταστραφηκε και ο γαμος τουΙσως ειναι λιγο χαζη η ερώτησή μου.... αλλά ποιος ο λογος που το έβγαλες αυτο το μήνυμα??
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.859
- Πόντοι
- 5.975
Άμα είναι να σου τύχει η στραβή, θα σου κάτσει όπως και να έχει... Από το να τράβαγε αυτά που του έτυχαν τώρα...ηθελε ανωνυμια τυπε.. γιατι εβαζε αγγελιες
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Έλα τώρα, πες την αλήθεια!ο φιλος απλα εβαζε αγγελιες γνωριμιων
Νταβατζής ο φίλος σου!
οχι απλα μαλακας ειναι ...καλο παιδι αλλα του αρεσουν τα ξυνα...Έλα τώρα, πες την αλήθεια!
Νταβατζής ο φίλος σου!
τιποτα απλα ηταν παντρεμενος ο μαλακας και ηθελε ανωνυμια τωρα καταστραφηκε και ο γαμος του
Κοιτα.. απο το να βγάζεις γρηγορα συμπεράσματα, καλύτερα να συμβουλευτητε κάποιον δικηγόρο... δεν ειναι ολα τοσο χαλια... ναι μεν ηταν στο ονομα του πακιστανοκοκο... αλλά αυτος αν δεν εχει ανακατευτεί με τετοιες ουσιες, δεν θα εχει προβλήματα μεγαλα... απο έρευνες θα φανει η χρηση που εκανε απτο νούμερο αυτο... καλα.. την γυναίκα την ξεγράφουμε θα του ριξει ακυρο... αλλά δεν ειναι ολα τοσο μαυρα... αν βαζεις το χερι σου στην φωτια για αυτον , εσυ αλλά και άλλοι 10 φιλοι, πηγαίνετε να καταθέσετε υπερ του....
Και για ποια ανωνιμια μιλαμε ακριβως? πόσο δύσκολο ηταν να παει να βγαλει ενα νουμερακι και να το εκανε απόρρητο στον τηλεφωνικό κατάλογο??
Κακα τα ψεματα.. οι περισσότεροι εδω μεσα ετσι το εχουν... ενα 2ο νουμερο που το εχουν μονο για αυτην την δουλειά!!!!
πφφφ!! αντρες!!!!! ;)
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.859
- Πόντοι
- 5.975
Άς τους να λένε ό,τι θέλουν... Θα αναλάβει ο δικηγόρος του site Alex71 και θα τη βγάλει καθαρη!!!ακομα κι αν καταφερει να αποδειξει οτι δεν εχει σχεση με τον πακιστανο θα τοπν πανε για αποδοχη προιοντων εγκληματος αφου οι καρτες αυτες ειναι παρανομες...ετσι ειπε ο αστυνομικος δεν ξερω αν ισχυει..
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Έλα τώρα, πες την αλήθεια!
Νταβατζής ο φίλος σου!
Τύπε το ίδιο σκέφτηκα και εγώ. Δηλαδή οι μπάτσοι τσεκάρουνε τα κινητά γνωριμιών, πόσο έλεος δηλαδή; Να έλεγε ότι εντόπισαν το κινητό θα ήταν πιο πιστευτό.
Πάντως τύπε αυτά τα θέματα τα ανοίγουμε Κυριακή, μη σπας τις παραδόσεις του ιστοτόπου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
?
- Απαντήσεις
- 117