Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
προηγουμένως με αποκάλεσες ετερόφυλο ζόμπι και τώρα με λες πουστρακο? Καλά ηρέμησε πάρε τα χαπάκια σου και με τον κηδεμόνα σου αυριο
καλα μιλαμε εισαι τελειως γκαου δεν μπορεις να καταλαβεις ακομα και τα πιο απλα
λοιπον τον μπουλο τωρα φιλιππακο γιατι πρεπει να βγω
εγω θα συνεχισω να γραφω αυτα που γουσταρω και το καλυτερο ειναι πως δεν μπορεις να κανεις τιποτα για να με σταματησεις
αν ζοριζεσαι με αυτα που γραφω κανε ενα κλισμα να χαλαρωσεις σαν αυτα που κανεις πριν πας με την φιλη σου στο ατ για να σας πηδηξουν αν βρεθει κανα κοροιδο που καυλωμενος απτην φιλη σου θα στον ακουμπησει και εσενα λιγο

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Τα χάπια σου άρρωστε.... γράφε ότι μαλακία θέλεις.

• Like
Αντιδράσεις: jimi09

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.727
Πόντοι
7.885
Τα χάπια σου άρρωστε.... γράφε ότι μαλακία θέλεις.

Τύπε σε ξεμιουτάρανε και επανήλθες ακόμη πιο βλάκας,την έχεις τεράστια ανάγκη τελικά την σφαλιάρα και την τραμπούκα σου από τους μύστες του φόρουμ.

Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
Τύπε σε ξεμιουτάρανε και επανήλθες ακόμη πιο βλάκας,την έχεις τεράστια ανάγκη τελικά την σφαλιάρα και την τραμπούκα σου από τους μύστες του φόρουμ.
ετσι αργοστροφος και βλακεντιος ηταν παντα η του συνεβη μετα το μιουτ που του εκαναν?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.727
Πόντοι
7.885

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Βρήκε ο γύφτος την γενιά του και αναγαλλίασε η καρδιά του.

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.293
Πόντοι
17.576
Λοιπόν καλοί μου συναγωνιστές...εγώ προσωπικά δικαιολογώ τον κάθε κακόμοιρο που λόγο της αγαμίας του βλέπει συνεχώς λόγια στημένα και φίδια.... ξέρεις τι είναι ο άλλος να κάνεις παρτούζες και όργια και εσύ να βαράς μαλακια και αυτή να είναι ξυνή;;;; Συμβουλή .... Αν θέλετε να ζήσετε την ζωή σας χωρίς όρια μιζέρια κτλ αφήστε τις οθόνες του υπολογιστή τα τσατ και το cyber sex και βγείτε από το καβούκι...πιο πολλά δίνετε σε κάρτες λογαριασμούς κτλ.... ζήστε την ζωή σας σε όλες τις μορφές... κυριλέ καλτ και ότι άλλο μπορεί να υπάρξει....μόνο τότε θα δείτε ότι υπάρχει και άλλη πλευρά που δεν χρειάζεται να είσαι ούτε φέτες ούτε κούκλος ούτε μπασμενος σε διάφορα...αλλά πρέπει να είσαι εκεί...αν το 80 τις εκατό της ζωής σας είναι οθόνη ένα καφέ και πάλι οθόνη........δεν..... Ίσως αν κάνετε αυτό που σας λέω να μην βλέπετε φίδια και διάφορα άλλα όπως τα λέτε αλλά να είσαστε και εσείς ένα κομμάτι του σκηνικού που τις περισσότερες φορές απλά σκεφτοσαστε και .... Βρέχεται το κρεβάτι σας..... Άντε παντογνώστες...

hamster1871

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2011
Κριτικές
3
Like
28
Πόντοι
0
Λοιπον.Επιδη εδω και καιρο ακουω μαλακιες απο  πολλους,θα πω το εξης.Ειμι πελατης,σχεδον απο τη μερα που ανοιξε το ΑΤ.Εχω κανει φασεις με πολλα ζευγαρια και λιγες γυναικες.Εχω παει με ζευγαρια και κοπελες δικες μου.Δεν εχω παρει ουτε εχω δωσει λεφτα σε κανεναν.Προσφατα (τον Ιουλιο ειχα ερθει με τη Στελλα για οσους ξερουν και ηταν εκει).Η κοπελα της αρεσει να περναει καλα.Θα ξαναπερασουμε το χειμωνα.Εγω ερχομαι μονος συνηθως.Τα πιο πολλα ζευγαρια που εχω δει μεσα στο ΑΤ τα εχω δει στα SWINGERS CLUBS και σε πιο πριβε καταστασεις.Ειναι τα ιδια ατομα εδω και χρονια.Οποτε καταλαβαινετε.Αυτοι εδω μεσα που το μονο που εχουν να κανουν ειναι να βριζουν,πισω απο ενα πληκτρολογιο το μαγαζι και τους πελατες τους δινω μια συμβουλη.Να βρουνε μια γυναικα να ξελαμπικαρουν.Αλλα μπορει να και αυτοι που εχουν διωχτει απο μεσα για διαφορους λογους.Εχω δει το αφεντικο να διωχνει ζευγαρια και γυναικες,για μη τηρηση των κανωνων, και θα χαμπαριασει μπροστα στα λιγουρια;Συγουρα με ξερετε γιατι με πολλου ειμαι φιλος απο εδω μεσα στο ΑΤ.Φροντιστε να περνατε καλα και αφηστε το μαγαζι να το δουλευουν οπως θελον.

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
Έτσι είναι όπως τα λέτε φίλοι μου. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Η πλάκα η μεγάλη όμως είναι ότι με προκαλούν βρίζοντας και όταν τους χωθώ ζητάνε βοήθεια απο το μπου και μου κάνουν αναφορές. Παρασιτάκια φαντασμένα και αγαμητα. 

• Like
Αντιδράσεις: jimi09

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.203
Πόντοι
2.477
Εχω δει το αφεντικο να διωχνει ζευγαρια και γυναικες,για μη τηρηση των κανωνων, και θα χαμπαριασει μπροστα στα λιγουρια;

Τηρηση κανονων?
ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ και παρα πολλοι αρκετες φορες ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ?

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
θα κανω επισκεψη σημερα κατα τις 5.30 ελπιζω να μην εχει μονο ζομπι αλλα και καμια γοργονα της στεργιας.οσο για το καπνισμα κατο επιτρεπαιτε σε ολο το χορο του υπογιου.

Xalandri_gymnismos

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
40
Πόντοι
0
δεν έχω πάει ποτέ, για swinger κάνει ή θα δούμε παντού ομοφυλόφιλους;

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
δεν έχω πάει ποτέ, για swinger κάνει ή θα δούμε παντού ομοφυλόφιλους;
κυριος ομοφυλοφιλους φιλε,και κυριοσ μεγαλες ηλικιες .μες την μερα μπωρει να σκασει κανα ζευγαρι η καμια πουτανα μονι τησ αλλα αντε να σου κατσι φαση την ωρα που θα πας.πιο ευκολα θα πιασεισ κανα νουμερο στο ντζοκερ χαχα!!!

Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
αυτην την στιγμη στο ατ 5 ζευγαρια 2 υποταχτικες ξανθιες 3 μεθυσμενες που τον παιρνουν χωρις καποτα 2 μιλφ που σε πληρωνουν για να τις γαμησεις και ο χρηστης Filippos3739 με κοντη φουστα μαζι με την φιλη του να προσπαθει να κλεψει κανα πουτσισμα απο κανα καυλωμενο που παιζει με την φιλη του

spyros53

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2013
Like
60
Πόντοι
0
κανενα κροσακι ή κανενας ωριμος για παιχνιδια στις 7 στις καμπινες

Stories

Νέο!

Stories