jimi09
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
θα εχει 4-5 ατομα φιλε .μετα τις 4 ξεκεινα η μεγαλη προσελευση απο την εμπειρηα μου.Καθημεριμενες κατα τς 12 το μεσημερι εχει παει κανεις να δει τι παιζει στο συγκεκριμενο;
θα εχει 4-5 ατομα φιλε .μετα τις 4 ξεκεινα η μεγαλη προσελευση απο την εμπειρηα μου.Καθημεριμενες κατα τς 12 το μεσημερι εχει παει κανεις να δει τι παιζει στο συγκεκριμενο;
λιγα πραγματα για αυτο το σινεμαΚαθημεριμενες κατα τς 12 το μεσημερι εχει παει κανεις να δει τι παιζει στο συγκεκριμενο;
λαικη απογευματινηθα εχει 4-5 ατομα φιλε .μετα τις 4 ξεκεινα η μεγαλη προσελευση απο την εμπειρηα μου.
έκανα φάση στα όρθια και στο καπνιστήριο, δεν ξέρω αν επιτρέπεται πάντως μου άρεσε πολύ γιατί είναι το μοναδικό σημείο με φωτισμό και ήταν σούπερ. Χρειάζεται πάντως κλιματισμός και στα δωματιάκια γιατί ιδρώνεις από τα προκαταρκτικά κιόλας!
kostakis27 στα διαλείμματα μπαίνουν ανέλπιστα γκολ...
σου εχω πει να μην πηγαινεις στο σινεμα αυτο πετας τα λεφτα σουΚριμα που μπορώ μόνο πρωινα
Χάνω πολλά το ξέρω
Σταματησα να πηγαινω γιατι παει τσαμπα το εισιτηριο
τι ωρα πηγεςσου εχω πει να μην πηγαινεις στο σινεμα αυτο πετας τα λεφτα σου
πηγαινε βιντεο σοου πρωι η μεσημερι
σημερα ηταν τιγκα στους ωριμους γαμιαδες
ειχε και απο αυτους αλλα την ωρα που ημουν οι ωριμοι γαμιαδες ηταν πιο πολλοιτι ωρα πηγες
θελω ωριμους παθητικους
οχι γαμιαδες
ολινα πηγαινε βιντεο σοου η αβερωφ η αθηναικον να χορτασεις πουτσεςkostakis27 στα διαλείμματα μπαίνουν ανέλπιστα γκολ...
Δε μπορεις αμα δεν πεις τη μαλακια σου
Να βγάλετε ανακοίνωση πότε θα πάτε όμως για να έρθουμεΨήνω και μια φίλη μου επίσης κρος να έρθει μαζί μου την άλλη φορα για παρεούλα. Μην ιδρώνω μόνη μου χαχαχα
20ευρω μονο...Σήμερα έσκασε μύτη άλλη μια βυζιτα στο σινεμά που ζητούσε 20 ευρα για σεξ τελικά έχουν δίκιο μερικοί πος βρωμάει τό θέμα πολύ κρίμα γιατί είναι ενα μαγαζί με ιδιαίτερη ιστορία
Σήμερα έσκασε μύτη άλλη μια βυζιτα στο σινεμά που ζητούσε 20 ευρα για σεξ τελικά έχουν δίκιο μερικοί πος βρωμάει τό θέμα πολύ κρίμα γιατί είναι ενα μαγαζί με ιδιαίτερη ιστορία
θα το πάρω στην πλάκα φίλε γιατί έχουμε ένα παρελθόν εμείς η δύοΤύπε εσένα με την μαλακία που σε δέρνει έπρεπε να σου ζητήσει τουλάχιστον 100 ευρώ.