You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (8 μέλη και 22 επισκέπτες)
σημερα απο ατ κατα τισ 10 περιπου εγινε χαμος !!!
Ειδα αυτη τη φωτο και προσπαθω να καταλαβω αν ειναι απο σκηνικο που εχω υποψην... Με την γκομενα μου μπηκαμε για πλακα. Επιβεβαιωνω την γενικη σαπιλα των ατομων που γυροφερνουν αλλα δεν γραφω παραπανω για αυτα. Εχουν χιλιοειπωθει.
Πανω στο δωματιο αρχισε αλλα κατι παιζει με τον χωρο και εχουν προσβαση και απο διπλα;; Τεσπα, καποιος αρχισε να την χουφτωνει. Το δεχτηκε και μετα απο λιγο την εχυσαν. Δεν μπορω να αναγνωρισω απο τη φωτο που ανεβασες ειναι πολυ σκοτεινη....Ηταν κανεις απο εδω;
Η εποχή της αθωότητας.
Κουίζ! Ποιό είναι το θρυλικό τσοντοσινεμά;
Καλλιθεα.. Λιγα μετρα μακρυα από την γωνια Λ.Θησεως & Χαροκοπου.. Πριν 30 χρονια περιπου.
Αυτά.
Καλημέρα σας, σήμερα λέω για πρώτη φορά να πάω στο μαγαζάκι να το δώ. Σκέφτομαι να πάω κατα τις 6 το απόγευμα? Θα έχει κόσμο λέτε? είναι καλή ώρα? Επίσης αν τυχόν ψήνετε κάποιο ζευγάρι να βρεθούμε έξω να πάμε μαζί θα το ήθελα πολύ.
Τύπε πήγαινε στο Αβέρωφ για σιγουριά. Δεν νομίζω να βρεις ζευγάρι. Εγώ ψάχνω για ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια και βρίσκω μόνο λούγκρες.
Τι ειναι το Αβερωφ;;;;;;;
θωρηκτο στην παραλια του φαληρου εχει φουλ ναυτες ετοιμους για ξεχαρμανιασμα!!!!!!!!!!!
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Λειτουργεί ανελλιπώς από το 1959 τύπε προβάλοντας τις καλύτερες ταινίες. Λυκούργου 3.
Εκεί μέσα θα σε «ισιώσουνε»
Συνημμένα
nudemale20
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θα γουσταρε κανείς φαση σε τσοντοσινεμά???
να μου βγαλει ολα τα ρουχα, να τα κρατήσει ΟΛΑ αυτός, και ετσι ολογυμνος να μαι στις διαταγες του????
(φαντασιωση)
να μου βγαλει ολα τα ρουχα, να τα κρατήσει ΟΛΑ αυτός, και ετσι ολογυμνος να μαι στις διαταγες του????
(φαντασιωση)
θα γουσταρε κανείς φαση σε τσοντοσινεμά???
(φαντασιωση)
Και πως θα γυρίσεις σπίτι ρε παίκτη?
καιρο τωρα θελω να παω στο νιρβανα για τα ζευγαρια,αλλα μιας και η κοπελα μ δεν ψινει τετοια θα αρκεστω στο AT,πρωτη φορα θα παω, ελπιζω να ειμαι τυχερος
αν εισαι γκει καλα θα περασεις... αλλιως αστο
Επισκέπτης
ενδιαφερον μερος παντως..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 59K