astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 211
- Πόντοι
- 6
εισαι πολυ καυλα γλυκα μου .!!!!!Καλησπέρα στην ομάδα! Σκέφτομαι να πάω μια βόλτα το βράδυ. Θα έρθει κανείς;
εισαι πολυ καυλα γλυκα μου .!!!!!Καλησπέρα στην ομάδα! Σκέφτομαι να πάω μια βόλτα το βράδυ. Θα έρθει κανείς;
παρτΟΥΖΑΚΙ καλυτερα φιλεΣήμερα κατά τις 19 :00 κανένα κρασάκι στο χώρο;
Μπορεί να έρθω εκείνη την ώρα . Στείλε μου pmΣήμερα κατά τις 19 :00 κανένα κρασάκι στο χώρο;
Πηγαινε θα ανοιξει ειδικα για σενα σημεραΜπορεί να έρθω εκείνη την ώρα . Στείλε μου pm
Η μουναρα έχει ανεβάσει αγγελίες με το γαμιά της ότι θα τη στήσει σε χώρο σε airbnb εκείνη τη μέρα , άρα δεν ισχύει το σινεμά , θα τη στήσει σε χώρο Ζωγράφου Κ θα περνάμε από εκεί !!Καλημέρα σας
26/4 θα γίνει κάτι καλό , θα ανέβει αγγελία για το ακριβές μέρος ή στο σινεμά ή κάπου αλλού !![]()
Από όσο γνωρίζω μόνο Καναπέδες καμπίνες.Καλησπέρα! Χρόνια πολλά!
Να ρωτήσω κάτι; Μπορει καποιος να κυκλοφορεί στο σινεμά γυμνός;
Βάλε και την αγγελία αν θες αδελφέ. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!Η μουναρα έχει ανεβάσει αγγελίες με το γαμιά της ότι θα τη στήσει σε χώρο σε airbnb εκείνη τη μέρα , άρα δεν ισχύει το σινεμά , θα τη στήσει σε χώρο Ζωγράφου Κ θα περνάμε από εκεί !!
Συμφωνώ φίλε!Βάλε και την αγγελία αν θες αδελφέ. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
Βάλε και την αγγελία αν θες αδελφέ. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
Συμφωνώ φίλε!
Είναι ανοιχτά σήμερα?θα κατεβει κανεις σε λγ σινεμα ?
Ευχαριστούμε για την παράθεση τυπε... Θα φάει τρελό ξεκώλιασμα...Με ανανεωμένες φωτό το μωρό![]()
Στημενη 26.4.2025
Το επομενο Σαββατο βράδυ (26/4/2025) θα στήσω την πουτανα μου μετά τις 22:00 σε διαμερισμα Ζωγραφου ντυμένη τέρμα μουναρα για ξεκολιασμα από γαμιαδες. Σκίζεις χύνεις φεύγεις εχεμυθα με καθαριότητα. Θα δίνω λεπτομέρειες εκείνη τη μέρα στο τηλ της όπου θα το έχω εγώ Κ θα σας απαντάω ! Για...kanesex.com
Cross ή γυναίκα είναι;;;Με ανανεωμένες φωτό το μωρό![]()
Στημενη 26.4.2025
Το επομενο Σαββατο βράδυ (26/4/2025) θα στήσω την πουτανα μου μετά τις 22:00 σε διαμερισμα Ζωγραφου ντυμένη τέρμα μουναρα για ξεκολιασμα από γαμιαδες. Σκίζεις χύνεις φεύγεις εχεμυθα με καθαριότητα. Θα δίνω λεπτομέρειες εκείνη τη μέρα στο τηλ της όπου θα το έχω εγώ Κ θα σας απαντάω ! Για...kanesex.com
Τεταρτη ή Πεμπτη αξιζει να παω και να στησω κωλο ή δεν θα εχει ψυ
Κοίτα Πέμπτη Παρασκευή συνήθως κάτι παίζει για καθημερινήΤεταρτη ή Πεμπτη αξιζει να παω και να στησω κωλο ή δεν θα εχει ψυχη;