Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
293
Πόντοι
21
Εσυ ποσα χρονια πας στα τσοντοσινεμα και με τι συχνοτητα?
Το πεδίο δράσης μου είναι άλλο. Πιο ρομάντζο. Πιο φυσικά πράγματα. Στα πουτανιλίκια πάντως (όλα αυτά τα λέω έτσι) πάω πολύ αραιά ή σε περίοδο που έχω όρεξη. Τσοντοσινεμά που ανήκει στα πουτανιλίκια πάω μόνο για γέλιο. Δηλαδή ούτε γαμάω ούτε με γαμάνε. Αν πρέπει να προσδιοριστώ θα έλεγα ματάκιας αφού για να γελάω πρέπει να βλέπω. Δεν πάω συχνά γιατί δεν έχει πολύ γέλιο πια. Αν μου πουν φίλοι διανοούμενοι τίποτα καλό ως είδηση και δεν έχω δουλειά πετάγομαι να δω. Αυτά. :sunglasses:

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
150
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας

Κ να θέλουμε να ανακοινώσουμε κάτι ,με τόσα μηνύματα Κ εντάσεις, θα πάει στον πάτο Κ δε θα το δει κανεις !
Σταματήστε Κ αρχίστε απλά να περνάτε καλά με ότι σας αρέσει χωρίς να προκαλεί κακό κανεις σε κανέναν !
Καλή συνέχεια
Αφου όταν ανακοινώνεις κάτι εσύ Νικόλ όλα σταματάνε και όλοι προσκυνάνε. Μην αγχώνεσαι, δεν θα χαθεί.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
293
Πόντοι
21
Αφου όταν ανακοινώνεις κάτι εσύ Νικόλ όλα σταματάνε και όλοι προσκυνάνε. Μην αγχώνεσαι, δεν θα χαθεί.
Ρε μάστορα να έχεις συμπάθειες δεν είναι κακό αλλά εδώ κι εκατό σελίδες δύσκολα θα βρεις να ανακοινώθηκε κάτι αξιόλογο από την κυριούλα. :confused: Γενικώς η ενημέρωση είναι τύπου "πέρασα ωραία θα ξαναπάω". Δηλαδή κούφιες κλανιές.

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
164
Πόντοι
0
Ρε μάστορα να έχεις συμπάθειες δεν είναι κακό αλλά εδώ κι εκατό σελίδες δύσκολα θα βρεις να ανακοινώθηκε κάτι αξιόλογο από την κυριούλα. :confused: Γενικώς η ενημέρωση είναι τύπου "πέρασα ωραία θα ξαναπάω". Δηλαδή κούφιες κλανιές.
Εισαι πολυ ακυρος αγαπη μου.

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
150
Πόντοι
0
Ρε βλάχο, μιλάμε για τη Νικόλ.
Πρέπει να είσαι total άσχετος.

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
164
Πόντοι
0
Ρε βλάχο, μιλάμε για τη Νικόλ.
Πρέπει να είσαι total άσχετος.
Μολις πριν λιγο ο ανθρωπος ειπε οτι δεν του αρεσουν ολα αυτα του αρεσει το ρομαντζο. Εδω γελαει με εμας.Με ολους εμας. Με ολο το σαιτ και το αντικειμενο του. Δεν εχει επαφη με το αντικειμενο αλλα εχει αποψη απο οτι εχει διαβασει και ακουσει. Επειδη ειναι πανεξυπνος ομως εχει σχηματισει την σωστη αποψη και για αυτο αποκτησαμε καινουργια σφηνοπουτσα στο thread με 249 μνμ σε 26 μερες. Το χειροτερο ειναι οτι ενω ηρεμησαμε απο την αντιπαραθεση της Μαγκης με τον Κωστακη, ηρθε τωρα αυτος να φυτιλιαζει.

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
150
Πόντοι
0
Μολις πριν λιγο ο ανθρωπος ειπε οτι δεν του αρεσουν ολα αυτα του αρεσει το ρομαντζο. Εδω γελαει με εμας.Με ολους εμας. Με ολο το σαιτ και το αντικειμενο του. Δεν εχει επαφη με το αντικειμενο αλλα εχει αποψη απο οτι εχει διαβασει και ακουσει. Επειδη ειναι πανεξυπνος ομως εχει σχηματισει την σωστη αποψη και για αυτο αποκτησαμε καινουργια σφηνοπουτσα στο thread με 249 μνμ σε 26 μερες. Το χειροτερο ειναι οτι ενω ηρεμησαμε απο την αντιπαραθεση της Μαγκης με τον Κωστακη, ηρθε τωρα αυτος να φυτιλιαζει.
Μην ασχολείσαι ρε κοπελιά. Εδώ χαρακτήρισε κυριουλα την Νικόλ ρε μαλακά. Είδα τη συνέντευξη της πάλι τις προάλλες και σκεφτόμουνα πόσα μουνια βάζει κάτω.
Μας έχει χαρίσει αμέτρητες εμπειρίες. Τι να λέμε τώρα;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.153
Πόντοι
7.885
Μέχρι τον Δεκέμβρη που ήμουν τακτικός θαμώνας τα κρος μένατε αγαμητα και στο νταουνταουν :confused::confused:. Ουτε Αλβανοί δεν σας γαμαγανε,άσε που κάποια γεροκρος βρωμαγατε σαν τους άστεγους του αθηναϊκό :confused::confused:. Και τώρα έχετε μαζευτεί 3-4 κρος και λέτε ότι τον τελευταίο μήνα σας γαμανε συνέχεια και κάνετε κι επιλογή. Από μόνη της βρωμάει η είδηση :confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom