Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
802
Πόντοι
81
Εγώ δεν κατάλαβα, αγχώνονται και τα κροσάκια αν θα γαμηθούν στο τσοντοσινεμά;
Αλλο και τούτο χα χα

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
37
Πόντοι
0
Ποτέ εγιναν αυτά τα παραμύθια που γράψατε με την μελαχρινή; Θέλω να ακούσω μέρα και ώρα.

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
624
Πόντοι
81
Παντα γινονταν και θα γινονται φασεις. Εξυπακουεται οτι ειναι αδυνατον να τις πετυχαινεις ολες εκτος και αν μετακομισεις στο μαγαζι.
Ειναι θεμα τυχης περισσοτερο

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
37
Πόντοι
0
Παντα γινονταν και θα γινονται φασεις. Εξυπακουεται οτι ειναι αδυνατον να τις πετυχαινεις ολες εκτος και αν μετακομισεις στο μαγαζι.
Ειναι θεμα τυχης περισσοτερο
Ρε μάστορα έχεις κάνεις δυο ποστ όπου αυθαίρετα θες να πείσεις για τζερτζελο λαού στο μαγαζί και η τελευταία φορά που έχεις μπει ξανά είναι πριν δέκα μέρες περίπου για να υποστηρίξεις πάλι το τζερτζελο κι ότι είχε κόσμο. Αυτά.

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
624
Πόντοι
81
Εγω φιλε μου απλα εγραψα πριν ημερες τι φαση πετυχα.
Και επεσαν να με φανε οτι προμοταρω και καλα το μαγαζι.
Οποτε οταν ειναι και πετυχω φαση ενημερωνω με πμ επιλεκτικα καποιους απο εδω οπως και αυτοι ενημερωνουν εμενα. Αυτα.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
802
Πόντοι
81
Καλά, κι εγώ για τις λίγες ερωτικές ιστορίες που έχω δημοσιεύσει εδώ (ειδικά αυτή με το granny) φαγώθηκαν κάποιοι ότι είναι μούφα κλπ. Και μάλιστα δεν έγραψα ότι την γάμησα κιόλας γιατί όντως δεν την γάμησα. Αλλα κάποιοι έχουν την εσωτερική ανάγκη να πιστεύουν ότι είναι μούφα οι φάσεις που δε βλέπουν και δε συμμετέχουν. Οκ, αν αυτό τους κάνει να νιώθουν καλύτερα, γιατί να τους το χαλάμε

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
37
Πόντοι
0
Σας βρήκα λύση για να γίνεστε πιατευτοί. Μόλις θα γίνεται κάτι στο μαγαζί δεδομένου ότι αποκλείεται να διαρκεί λίγα λεπτά, θα το αναφέρετε εδώ έτσι ώστε όσοι το διαβάσουν να πάνε αν θέλουν. Για βάλτε κι όσους είναι έξω γύρω γύρω και θα πάνε αμέσως. Αν πάλι δεν το αναφέρετε, καλά θα κάνετε αλλά μετά μην κλαίγεστε όπως στις τελευταίες 797 σελίδες ότι δεν σας πιστεύουν. Έτσι πάει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom