zempelikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2012
- Like
- 116
- Πόντοι
- 0
καμία live μετάδοση;;; έχει τίποτα; να κάνω το μισάωρο δρόμο ή να κάτσω στο τζάκι μου;
πες μου αν εχεις χρονο λιγο περιληπτικα τι κανανε στον κωστακη εφαγε ξυλο?? Τι εγινε ακριβως?Τύπε έκανε και ο Κωστάκης τα λάθη του.... έβριζε την τύπισα Μάγκι και του τα φυλούσε. Σε αυτο ηταν λάθος κάνε το χαβαλέ σου μέχρι ενα σημείο.... οχι βρισιές και απειλές και "ελα να σε βρω". Να την βρεις να την κάνεις τι ; αλλη ορεξη δεν ειχαμε με δαυτην θα ασχολουμαστε.
Κατα τα άλλα το να γράφει τις κριτικές με το τσοντάδικο τις μπύρες και τα κλανίδια οχι δεν ενοχλούσε κανέναν εφοσον το έκανε εδω μέσα.
Δηλαδη δεν σε ενοχλεί η εικόνα ενος άντρα σκύλου με λουριά και μαλακίες αλλα σε ενοχλεί ο μύστης που πίνει μπύρα και κλάνει ας πούμε και αν οντως σε ενοχλεί και είσθε πλέον πλειοψηφία εκει μέσα τοτε κακώς ο Κωστάκης συνεχιζε να πηγαίνει.
Απο τη στιγμή που η άλλη εθεάθη να τα λέει με το αφεντικό και να τα έχουν βρεί.... το μέρος εχει γίνει αφιλόξενο για μύστες.
Επιπλέον οπως έγραψε και ο μύστης @info@123 πλέον εκει μέσα βολτάρουν και μπράβοι οι οποίοι δεν ειναι και ευγενικοί καθώς απλώνουν χέρι και σπρώχνουν και εκνευρίζουν κόσμο .... οπότε ολοι ειναι συνενοημένοι μεταξύ τους. Για αυτο και η άλλη έκανε το μαγκάκι και ούρλιαζε και ειχε τέτοιον αέρα.
Σιγα τη μαγκιά που έκαναν. ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ.
Απλα εκμεταλεύτηκαν την αφέλεια του γιατι όλα αυτα έπρεπε να τα παρατηρήσει απο πρίν και να μη ξαναπατήσει να πάει σε άλλο τσοντάδικο. Αν τωρα ο Κωστάκης έκανε και άλλα που δε ξέρουμε εκτος Ιντερνετ εκει δεν ξέρω και δεν τον υποστηρίζω.
Καλό θα ήταν εν τέλει ο ιδιοκτήτης να επέμβει μονος του εαν θεωρουσε οτι ο Κωστάκης προσέβαλε το μέρος... και όχι να γινει αυτο που έγινε. Αλλά όπως έγραψα το μέρος δεν ειναι σωστό πλέον αυτη ειναι η γνώμη μου.
Αν έκατσες στο τζάκι κερδισμένος είσαι.καμία live μετάδοση;;; έχει τίποτα; να κάνω το μισάωρο δρόμο ή να κάτσω στο τζάκι μου;
τοσο χαλια ηταν χθες;Αν έκατσες στο τζάκι κερδισμένος είσαι.
Δεν ξέρω ρε.... Αλλά το τζάκι είναι τζάκι....τοσο χαλια ηταν χθες;
για πες..Η μαγκη που χάθηκε όμως ;
ήταν αισθητή η απουσία σου τίποτα παραπάνωγια πες..
πες μου αν εχεις χρονο λιγο περιληπτικα τι κανανε στον κωστακη εφαγε ξυλο?? Τι εγινε ακριβως?
Καλά χριστούγεννα για αρχή μανταμ μάγκι..κερνάς καφέ??για πες..
επίσης καλα χριστουγεννα...και μεχρι εκει ..το υπόλοιπο δεν με αφορα..Καλά χριστούγεννα για αρχή μανταμ μάγκι..κερνάς καφέ??
Η μαγκιά θα παραμείνει βλάκα, έστω κι αν έφαγα πόρτα στο σινεμά. Τραβα να το πανηγυρίσεις αυνανα με τα ξένα κόλλυβα. Καλές γιορτές σε σένα και την χούφτα σουΚωστάκηηηηη, σε πειραξανε????
Τελικά ρε μάγκα, η πολλή μαγκιά σου βγήκε σαν κλανια από τον ξεκωλιασμενο σου κωλο. Ο,τι και να λες από δω και πέρα, θα είσαι πάντα αυτός ο κουραδομαγκας που ξεφτιλιστηκε δημόσια από κοντά και θα γελάνε μαζί σου όλοι. Για πάντα! Κρίμα.
Χαχαχαχαχα, με διασκεδάζεις Κωστάκη μου. Και πάντα θα με διασκεδάζει το ότι σε ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ έτσι σαν κρυφη πουτανα θρασυδειλη που είσαι!Η μαγκιά θα παραμείνει βλάκα, έστω κι αν έφαγα πόρτα στο σινεμά. Τραβα να το πανηγυρίσεις αυνανα με τα ξένα κόλλυβα. Καλές γιορτές σε σένα και την χούφτα σου
Κρίμα που δεν σε φώναξαν να πάρει μια ακόμη χαρά η κωλοτρυπιδα σου. Κάτσε τώρα να το χαρείς με την χούφτα σου,ξεκ@λιαρη.Χαχαχαχαχα, με διασκεδάζεις Κωστάκη μου. Και πάντα θα με διασκεδάζει το ότι σε ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ έτσι σαν κρυφη πουτανα θρασυδειλη που είσαι!
*αυνανας εγώ, ΜΑΛΑΚΑΣ κι εσύ, όπως παραδέχθηκες δημόσια κλασμένος με το σκατο στην κάλτσα
Κωστάκη μου ό,τι και να πεις, είσαι και επίσημα η ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ που ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ από κοντά.Κρίμα που δεν σε φώναξαν να πάρει μια ακόμη χαρά η κωλοτρυπιδα σου. Κάτσε τώρα να το χαρείς με την χούφτα σου,ξεκ@λιαρη.
Χάρηκες τώρα, άντε ξαναβάλε το δάκτυλο στον κ@λο πουτσαρα-πουσταρα,Κωστάκη μου ό,τι και να πεις, είσαι και επίσημα η ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ που ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ από κοντά.
Το ξέρεις ότι αυτή η ξεφτίλα, που σε έκαναν ρόμπα και να μυξοκλαις κλασμένος από φοβο, θα σε συνοδεύει για ΠΑΝΤΑ,ε???
Je suis KOSTAKIS.
(Ελπίζω να μη σε άφησαν και εγκυο, να μην έχυσαν μεσα)